Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    31. Prosinac 2015. 13:09

Help! Nemamo problem sa dojenjem kao takvim, nego moja malena unazad par dana tijekom podoja cokće, i to koliko sam primjetila radi samo na desnoj sisi, s kojom inače imamo problema jer je bradavica malo plića,ali do sad je dojila normalno..čak sam posumnjala na sor.. kako da ga prepoznam? Gledala sam joj u ustima i nema baš bijelog, kako da ga prepoznam kod sebe?? i šta da radim ako je?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    31. Prosinac 2015. 20:21

Evo primijetila sam kod izdajanja problem....dakle, pumpam jedanko, kod desne normalno curi a kod lijeve malo curi pa dugo nista pa opet malo pa nista pa opet i ona vjerojatno zaspi u tim periodima kada bi trebala vuci. Moze li se do izdajanjem regulirati? Posto ona nije uspjela mjesec dana

renata6
    31. Prosinac 2015. 21:03

Znam, sve mije jasno, rijetko je pomoć prisutna ispada ako znaš roditi znaš i dojiti a roditi moraš kako god a dojiti je zaista teško naučiti. Mislim da se radi o krivom hvatu, ovako dobro radiš što joj prekineš pa probaš ponovo, vjerujem da je onda ispočetka bolje..-ne mora ona baš sve obuhvatiti,  koliko može je ok ,jer ipak imaju mala ustai ne stane. S obzirom da to radi samo na desnoj znaći da je drugaćija i bradavica a i lijevu onda i više preferira i onda je i ona omiljena dok na ojoj zeka što bi se reklo.  Za jezik ti je ok, to je od mlijeka i to je normalno, ovo što oječaš je reflek otpuštanja mlijeka i to je isto normalno, kod nekih žena jače izraženo dok neke žene ni ne osjete, to je indivualno, meni je bio osjećaj kao da me netko reže koliko je sijevalo a bradavice su ružičaste od iritacije, malo lanolina stavi i luftaj ih malo na zraku. Sve u svemu mislim da je do položaja ali kako će rasti i to će se popraviti, biti će snažnija i jače će i vući i neće cmakati, samo joj ne daj da to radi, jer oni su prefriganci i jednom kad se nešto nauće aaaa ne popuštaju!

Pepita2109
    01. Siječanj 2016. 12:26

Renata hvala puno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sova5
    03. Siječanj 2016. 22:29

Nadam se da je netko online i da mi moze pomoci  Uzasno, uzasno mi je muka. Nisam povraćala ni imala proljev. Uzasno me strah dojit! Strah me da onda njemu ne bude zlo... Ne znam sta da radim

Mary36
    03. Siječanj 2016. 22:59

Draga Sova evo ja sam prije dva dana imala jaku crijevnu virozu i cijeli dan sam povraćala. Dojila sam je unatoč tome s maskom (onon zelenom iz ljekarne). Imala sam temperaturu 38. Sve je prošlo ok i za sada L ne pokazuje znakove da se zarazila. Malo sam proučavala tu temu i ako imaš neku virozu onda je i bolje da dojiš jer je beba već pokupila virus dok ti primjetiš prve znakove bolesti, a majčino tijelo stvara antitijela koja onda beba dobiva preko mlijeka. Ako se beba i razboli zbog tih antitijela ima blaže simptome bolesti. Mislim da se ne trebaš bojati samo ti nahrani bebača.

Sova5
    03. Siječanj 2016. 23:10

Mary, hvala ti do neba!! Onda cekam sada da se probudi i normalno cemo papati  Nisam uopce razmisljala o nečemu ovakvom, pa sam se izbezumila sta da napravim... Hvala puno jos jednom!! 

Mary36
    03. Siječanj 2016. 23:35

Molim . Ma izgleda da vladaju te crijevne viroze, stalno čujem da je nekog uhvatilo. Sva sreća da je sad malo zahladilo da zima pobije sve te beštije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.