Help! Nemamo problem sa dojenjem kao takvim, nego moja malena unazad par dana tijekom podoja cokće, i to koliko sam primjetila radi samo na desnoj sisi, s kojom inače imamo problema jer je bradavica malo plića,ali do sad je dojila normalno..čak sam posumnjala na sor.. kako da ga prepoznam? Gledala sam joj u ustima i nema baš bijelog, kako da ga prepoznam kod sebe?? i šta da radim ako je?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo primijetila sam kod izdajanja problem....dakle, pumpam jedanko, kod desne normalno curi a kod lijeve malo curi pa dugo nista pa opet malo pa nista pa opet i ona vjerojatno zaspi u tim periodima kada bi trebala vuci. Moze li se do izdajanjem regulirati? Posto ona nije uspjela mjesec dana
Znam, sve mije jasno, rijetko je pomoć prisutna ispada ako znaš roditi znaš i dojiti a roditi moraš kako god a dojiti je zaista teško naučiti. Mislim da se radi o krivom hvatu, ovako dobro radiš što joj prekineš pa probaš ponovo, vjerujem da je onda ispočetka bolje..-ne mora ona baš sve obuhvatiti, koliko može je ok ,jer ipak imaju mala ustai ne stane. S obzirom da to radi samo na desnoj znaći da je drugaćija i bradavica a i lijevu onda i više preferira i onda je i ona omiljena dok na ojoj zeka što bi se reklo. Za jezik ti je ok, to je od mlijeka i to je normalno, ovo što oječaš je reflek otpuštanja mlijeka i to je isto normalno, kod nekih žena jače izraženo dok neke žene ni ne osjete, to je indivualno, meni je bio osjećaj kao da me netko reže koliko je sijevalo a bradavice su ružičaste od iritacije, malo lanolina stavi i luftaj ih malo na zraku. Sve u svemu mislim da je do položaja ali kako će rasti i to će se popraviti, biti će snažnija i jače će i vući i neće cmakati, samo joj ne daj da to radi, jer oni su prefriganci i jednom kad se nešto nauće aaaa ne popuštaju!
Renata hvala puno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nadam se da je netko online i da mi moze pomoci Uzasno, uzasno mi je muka. Nisam povraćala ni imala proljev. Uzasno me strah dojit! Strah me da onda njemu ne bude zlo... Ne znam sta da radim
Draga Sova evo ja sam prije dva dana imala jaku crijevnu virozu i cijeli dan sam povraćala. Dojila sam je unatoč tome s maskom (onon zelenom iz ljekarne). Imala sam temperaturu 38. Sve je prošlo ok i za sada L ne pokazuje znakove da se zarazila. Malo sam proučavala tu temu i ako imaš neku virozu onda je i bolje da dojiš jer je beba već pokupila virus dok ti primjetiš prve znakove bolesti, a majčino tijelo stvara antitijela koja onda beba dobiva preko mlijeka. Ako se beba i razboli zbog tih antitijela ima blaže simptome bolesti. Mislim da se ne trebaš bojati samo ti nahrani bebača.
Mary, hvala ti do neba!! Onda cekam sada da se probudi i normalno cemo papati Nisam uopce razmisljala o nečemu ovakvom, pa sam se izbezumila sta da napravim... Hvala puno jos jednom!!
Molim . Ma izgleda da vladaju te crijevne viroze, stalno čujem da je nekog uhvatilo. Sva sreća da je sad malo zahladilo da zima pobije sve te beštije!
Sortiraj odgovore
Najstariji