Ja sam imala rascjepe na obje bradavice i zacijelile su kroz tjedan dana...stalno sam luftala cike i mazala mlijekom sta bi istisnula...nikakve kreme i eto vec 6mj dojimo bez problema...proci ce ;)
Pozdrav. Ne znam sta da radim. Mala mi odjednom puno manje jede. Ako joj dam sisu jede 5 min a ako jede na bocicu pojede samo oko 20 ml max 40. Do sad je jela samo iz bočice ( izdajam i dajem joj svoje mlijeko ). Eventualno sam joj dala jedan noćni obrok sisu. Jedno vrijeme je jela i 100ml po obroku. Sad je pokušavam vratiti na sisu pa joj preko dana dajem sisu a preko noći bocicu. Jel moguće da je zbunjujem pa jadna od muke ne zna sta da jede; i koliko? Il ipak jede dovoljno? Ima 3-4 pokakane pelene dnevno. Nekad vise nekad manje. I plaće bas tuzno od kad je pokušavam vratiti na sisu.
I ako je na sisi 5min to je vrhunac. Vecinom izdrzi 3 min i počne plakati
Renata, vec sam se javljala sa istim problemom jer nije htjela jesti sa sise nego je spavala na sisi. I taman nam je bilo krenulo sa sisanjem i opet se prebacila na bocicu. Odnosno ja sam je prebacila jer sam joj preko noći davala bocicu.. pa je odbijala sisu jer se na njoj morala mučiti a iz bočice je teklo.
Mery mislim da ste u zadnjem stadiju skoka jer kažeš sedam tjedana, skok je sa šest i ovo je tipično za njega ovo papanje po pet minuta i odbijanje cice, vidiš i sama da nije gladna ako pojede 20 jer nije to jelo nego se samo želi maziti sa cicom odnosno uspavati, vidiš da je beba vesela da se super ponaša osim ovih odbijanja ali to je karakteristično u ovom periodu samo ti moraš biti smirena, daj joj koliko traži ali na cici vidiš da s ovim 20 zapravo ne znači ništa, a ona se dodatno zbunjuje jer cica i bočica su dvije različite stvari znaš i sama i kužiš.
Stvarno mi je muka ovo izdajanje svaki dan. . Sad cu ustrajati na sisi i nadam se da cu uspjeti.. i da se neću vise ovdje javljati :-p
I sve sto joj dode do usta zvace. Tipa ako si rukicama približi deku automatski ide prema njoj ustima i zvace. Ko i dok mi je na ramenu pa zvace gazu. To nije gladna?
Sortiraj odgovore
Najstariji