Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    08. Siječanj 2016. 15:12

ok, ako je skok, ima li nacina da mu sedoskoci? Neka vasa iskustva, koliko traje. Ha danas npr nemogu joj izvadit cicu iz usta. Vatamo se dudom koliko uspijemo, ali ju uestoko odbija...nece spavati

• Mery0303
    09. Siječanj 2016. 13:42

Rijesila sam se bočica,  izdajanja, steriliziranja.. napokon sisa. Prvi dan sam skoro popustila i dala joj izdojeno na bocicu al nisam. Mislila sam dok ce biti gladna papat ce sama na sisi.  Nek se pomuci malo.. a ne da ceka da joj tece iz bočice. Danas nam je 4.dan kako je samo na sisi. Prve dvije noci je spavala po 6 sati, nisam mogla vjerovati. Nocas se malo više budila al čim ne moram ici podgrijavat izdojeno super nam je. Preporodila sam se.. Jedino što skoro nakon svakog podoja bljucne a na bocici nikad nije..

• buffy
    09. Siječanj 2016. 15:40

Pozdrav svima, imam vise jedno pitanje nego problem... Kada stisnem sisu da malo mlijeka otpustim izlaze kapi normalno al vidim da ima jedan komadic tvrdi..ne znam kako da opusem i on ne ide van kao neka tjestenina tanka je..pa bi me zanimalo dal tko zna stabje to i sta mi je ciniti

lady6
    09. Siječanj 2016. 17:40

Molila bih za savjet...smijem li piti neofen i koliko? Patronazna mi je.rekla da smijem ali neki kazu da bolje lupocet. E sad ja bi radije neofen ako smijem jer znam da mi djeluje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.