Zapravo, ono sto je malo drugacije u tih 5 dana je pojacano slinjenje (vise nego prije) i stavljanje prstica i igracaka u usta. Vec sam pomislila na zube...
I ne volim joj nuditi sisu na silu jer je ionako bucka i pedica nas spota.
Pozz, cure! Sve najbolje povodom blagdana! Samo da se zahvalim na pomoci....izbacili smo ad i od silnog nacicavanja i sise na izvolte uspjeli dobiti 275 g u tjedan dana. Sad nas malo grcici zezaju i to sto je ona i dalje lijena najest se odjednom nego zaspii pa cim j spustim trazi jos i tako to traje....ne znam kako da ju natjeram da podrigne? Ona zaspi i onda nakon nekh pola sata pocnu grcevi i onda se i pobljucne. Zaspi na cici nakn 5 mn i onda ju malo diram oko uha da nastavi al to onda traje minutu i opet zaspi...
Dakle, evo bas proucavam i svaki podoj je skoro isti. Obzirom na slabiju lijevu cicu patronazna je rekla da dajem obje u jednom podoju pa drugi podoj ad. Ja tako dajem samo sto sam izbacila ad i svaki podoj joj dajem obje. E sad, krene sirota na lijevu, povuce par puta i usput nesto proguta i zaspi, pa ju malo oko uha da se probudi, pa povuce tri puta pa zaspi, pa joj maknem cicu ili ju sama pusti pa se promeskolji pa trazi cicu pa joj dam pa opet u krug, pa ju dignem da se podrigne pa nece i opet se meskolji trazi cicu pa ju vratim i to traje kojih sat vremena. Onda ju prebacim na drugu i tu se vidi razlika jer duze vuce prije nego zaspi makar se prica ponavlja i to traje oko pola sata...kad ju pustim da zaspi, cim ju stavim sa sebe na krevet razbudi se i trazi cicu jer se naravno nije najela. I onda ju vratim na desnu jer sam vec na izmaku snaga...onda kad napokon uspije zaspati bez mene..spava sat ili dva i sve ispocetka. S tim da cesto izmdu jos krenu i grcevi tako da za mene nema ni spavanja ni hrane a kamoli sto drugo. A zbljucka se tek kasnij kad krene stucat ili grcit zbog grceva. Desna mi je vec dva broja veca od lijeve. Ne znam vise sto da radim?
Sortiraj odgovore
Najstariji