Ajme zar sam samo ja na ovoj temi! Cure gdje ste??
Mery fantastično! baš super, drago mi je da si odlučna i vidiš da ti super ide! Samo tako i nastavi, a bljucanje neka te ne brine jer to je višak, možda se sad gušta i na cici pa više popapa a ono kaj ne stane mora nekamo van, tako da niš ne brini, tko kaže da za pola sata neće ponovo jesti i opet i opet!
Buffy ostane ti uvijek malo mlijeka u kanaličima koji mogu tako izgledati, i kapi i to masnije je ok, sve to beba popapa.
lady smiješ neofen ali nemoj previše jer dio ide i u mlijeko, za što ti je, nešto te boli? Inače za bolove u dolijlja kažu ili lupocet ili čak ibuprofen jer se najmanje izlučuje u mlijeko.
Hvala, renata! Imam problema sa sinusima i od njih strasne glavobolje i to mi se sad aktiviralo plus nespavanje plus neka grlobolja tako da mi se glava hoce raspast...ali probat cu ne piti a mm ce mi u pon onda kupiti lupocet.
Mala mi je 5tjedana i 1 dan...jel moguce da smo u skoku vec dva dana? A taman sam joj i d3 kapi pocela davati pa ne znam jel skok ili su se zbog njih grcevi pojacali pa je takva
Trazi cicu stalnk i pocne bit nervozna ak ne dobije...onda uopce ne cica nego se igra s njom a tu i tamo malo popije...onda se pocne izvijati i grciti i ubijati moju cicu...pa se smiri pa si pocica pa zaspi pa ju hocu maknuti pa place i trazi jos. Tako smo puna dva dana i noci....s tim da je i ona nervozna jer ne spava u komadu duze od pol sata. Cakk sam joj i temp.mjerila i nema. Nema ni soor. Ne znam. Evo jutros ju je malo mm uspio uspavat i drzao ju dva sata na rukama i sad bolje papa, tj.mirnije vuce. Cinjenica je da sam i ja nervozna jer mi nije dobro pa vjerojatno samo pogorsavam situaciju. Hvala unaprijed
lako moguće po ovome što opisuješ stavljaj ju tako kako ona traži bez obzira kako se na njoj ponaša, jer nekad je dovoljno i da ju samo ima u ustima i tebe stimulira na proizvodnju. Nemoj biti nervozna jer time samo pogoršavaš, smiri se, proći će i bit ćete ko nove, samo polako, psiha radi čuda, pokušaj razmišljati kako je već sutra novi dan koji će biti puno bolji!
Hvala ti puno....Nije mi tesko ni izdrzat to sve ali jako se brinem jer se ne najede...vise se igra s cicom ...i ondw zaspi ali na kratko...a kad ju maknem sa sebe odmah histerizira za jos i cim ju vratim stqvi cicu i zaspi...imali smo u startu problema sa kilazom i sad se bojim toga. Ne jede ko ina e od jucer. I mislim da mi ne isprazni cicu do kraja jer kad slabije ide neda joj se vuci i bolje joj je na drugoj
Hvala...danas i nocas je mirnija situacija...nadam se da je to iza nas
Sortiraj odgovore
Najstariji