Baš sam došla na temu sa sličnim pitanjem :) pojavila mi se od jučer bol u desnoj sisi..kada primjerice mala sisa iz lijeve, desna me na jednom mjestu počne boljeti baš probadajuće..to je uvijek taman prije nego krene mlijeko i iz nje..vjerujem da je to povezano,ali prije me nije nikad boljelo kad bi mlijeko dolazilo.. boli me i na dodir, a nekad me probode i i ovako samo od sebe..ne osjetim nikakve kvrge pod prstima. Mala je jedino jučer nenormalno puno sisala,sutra joj je 3 mjeseca pa bi mogao biti skok,ali nije nervozna na sisi i spava uobičajeno, a sinoć je 6 sati u komadu spavala pa poslije još 2 puta po 2 sata..što je isto za nju uobičajeno..zanima me isto je li moguće da skok traje 1 dan (ni prijašnji nisu bili nešto posebno primjetni)? meni se čini da ona to samo odjednom navuče :D
buffy stavljaj tople obloge prije dojenja a hladne nakon, masiraj kružnim pokretima i probaj dojiti iznad bebe i tako masirati
oliva može biti da je u skoku i nacicava pa time izvlači i sve van, a to zna biti i bolno, pogotovo ako jedu na jednoj pa sijeva u drugoj kroz kanalić, kakve su grudi, punije ili?
Pa znaš čini mi se da su danas punije..prvi put mi je nakon dugo vremena iscurilo kroz grudnjak na majicu (dok su gosti bili ) inače mi je bilo izregulirano u zadnje vrijeme i nije curkalo..znači to bi moglo bit to..malo me bilo strah da se nije sad nešto posebno dogodilo..baš me probode i kad nadolazi mlijeko..izgleda da ga je sad više nego ikad onda..prepalo mi kanaliće :D
Pozz! Vec dva dana samo joj jedan obrok dajem ad, ostalo je na cici...jest da traje i traje al trudimo se....e sad, pocela me malo peckati lijeva i tu i tamo sijevnuti dok cica. Ne znam jel zabrinjavajuce zbog soora. Iako, osim sto je ta lijeva problematicna, ona zna cesto sebi malo ju natezati dok cica, pa joj ja onda izbacim pa idemo ispocetka, prije nije to radila, a mozda mi je i zbog toga osjetljivija..ne znam...
Oliva4-nama je zubić počeo stvarati probleme pa je mali već tri noći svakih pola sata na ciki (naravno da je navukao mlijeko pa mi lagano curi, a i grize ciku pa je plava). Također mi je probilo dok su gosti bili, a li svu sreću, mali me ionako sa ustima grizao po tom mjestu pa je ispalo da me zaslinio. Potpuno suosjećam s tobom oko curenja mlijeka (pogotovo u gostima).
Cure, trebam pomoc.
Mala mi je nocu pocela cesce sisati nego dosad. Jede svakih sat i pol do 2. Preko dana je druga prica i jede puuuuno manje. Valjda zato jer se nocu ful prenajede. Ali zato meni sise preko dana pucaju. Toliko su tvrde i pune mlijeka, a ona nece jesti. Danas sam probala s izdajalicom olaksati bar malo pritisak, ali ide mi slabo i sporo.
Ne znam sto joj da mi to radi. Nocu me nacica, a danju jede malo. zapravo onako kako bi trebala.
To traje vec kojih 5 dana. Inace bi prva runda spavanja trajala 3- 4 sata (nekad i vise). A onda bi jela svakih 2- 2.5.
No sad prvo spavanje traje samo 2 sata i onda se opet budi svakih sat i pol-dva.
Preko dana nam se nije nista mijenjalo. Spava vise puta po kojih 20-ak min. Igramo se, smije se sve u sesnaest. Uopce ne pokazuje znakove gladi nego joj ja na silu nudim sisu kad su mi prepune. I onda nekad prihvati, a nekad se igra s njom i pljuje ju.
Ne znam zasto joj se noc poremetila i zastobse tako cesto budi sad.
Sortiraj odgovore
Najstariji