Moja se isto budi čim je odložim. To je normalno, male maze bi bile stalno na rukama. Čekaj da čvrsto zaspi pa je onda probaj polegnuti. Neke dane puno spava, a neke skoro uopče ne. Moja je tek s tri tjedna počela puno plakati, a i vrućine su tad krenule. Kad ima tako napad plača nikako da zaspi...stalno je nosamo i plešemo s njom pa je mir
.
Ista stvar je i kod nas bila sa spavanjem dok nisam otkrila spavanje na prsima. Doduse bojala sam se toga u pocetku jer se kao ne preporuca al sa 2mj kad je poceo dizat glavicu na trbuhu onda smo poceli to prakticirat i malo treskanja sa rukom na guzi i spava ko top. Po meni su to sve faze koje prodju. Moj prva 2mj nije silazio s ruku, stalno se tija nosat i to je jednostavno proslo.. strpljen-spasen!
moja curka recimo od neka 2 i pol mjeseca je preko dana htjela spavat samo meni u krilu ili na meni... preko noći najnormalnije u kolijevci, ali preko dana ne... i onda ju je s nekih 5 mj to prošlo i sad može spavati di god :D tako da su to, po meni, sve faze koje bebice prolaze
Vidim da ovdje ima dosta iskusnih mama pa ce te mozda imati savjet i za mene.. ovako ja jos ne dojim, u 23.tt sam i sinoc me probudila dosta jaka bol u lijevoj dojci. Mislila sam da nije nista pa sam zaspala no od jutra ne prestaje.. boli me dolje nize prema pazuhu i sad me to brine.. nemam iskustva, pa neznam treba li se odma javiti doktoru ili?
Tvrdoca i napetost se nije promijenila, a kolostrum mi vec par tjedana curi svaku vecer..
Pozdrav, mame!
U slucaju mastitisa znam otprilike koji postupci pomazu, imala sam ga kad je bebac imao 3 i pol mjeseca. Sad ima 6 i pol mjeseci i evo ga opet! Danas popodne najprije bol u lijevoj dojci, skuzim da je mlijeko slankasto i onda je krenula skakati fibra!
Moje pitanje je je li mastitis mogao izazvati mokri kupac, tj. gornji dio kupaceg? Je li on mogao djelovati kao hladni oblog i zacepiti neki kanalic?
Ujutro smo se ja i malac kupali u bazencicu nakon cega sam ja presvukla samo donji dio i otisla u ducan, skuhala rucak i tek onda presvukla gornji dio, vec tada sam osjetila laganu bol. Inace dojimo od starta i imamo jedan obrok dohrane, mnostvo nocnih (jer zubi idu jedan za drugim), a i dnevnih podoja.
Molim vas, prosvijetlite me za ubuduce!
Sortiraj odgovore
Najstariji