Moja se isto budi čim je odložim. To je normalno, male maze bi bile stalno na rukama. Čekaj da čvrsto zaspi pa je onda probaj polegnuti. Neke dane puno spava, a neke skoro uopče ne. Moja je tek s tri tjedna počela puno plakati, a i vrućine su tad krenule. Kad ima tako napad plača nikako da zaspi...stalno je nosamo i plešemo s njom pa je mir
.

Ista stvar je i kod nas bila sa spavanjem dok nisam otkrila spavanje na prsima. Doduse bojala sam se toga u pocetku jer se kao ne preporuca al sa 2mj kad je poceo dizat glavicu na trbuhu onda smo poceli to prakticirat i malo treskanja sa rukom na guzi i spava ko top. Po meni su to sve faze koje prodju. Moj prva 2mj nije silazio s ruku, stalno se tija nosat i to je jednostavno proslo.. strpljen-spasen!
moja curka recimo od neka 2 i pol mjeseca je preko dana htjela spavat samo meni u krilu ili na meni... preko noći najnormalnije u kolijevci, ali preko dana ne... i onda ju je s nekih 5 mj to prošlo i sad može spavati di god :D tako da su to, po meni, sve faze koje bebice prolaze
moja curka recimo od neka 2 i pol mjeseca je preko dana htjela spavat samo meni u krilu ili na meni… preko noći najnormalnije u kolijevci, ali preko dana ne… i onda ju je s nekih 5 mj to prošlo i sad može spavati di god :D tako da su to, po meni, sve faze koje bebice prolaze
Slična stvar kod nas
Vidim da ovdje ima dosta iskusnih mama pa ce te mozda imati savjet i za mene.. ovako ja jos ne dojim, u 23.tt sam i sinoc me probudila dosta jaka bol u lijevoj dojci. Mislila sam da nije nista pa sam zaspala no od jutra ne prestaje.. boli me dolje nize prema pazuhu i sad me to brine.. nemam iskustva, pa neznam treba li se odma javiti doktoru ili?

Tvrdoca i napetost se nije promijenila, a kolostrum mi vec par tjedana curi svaku vecer..
Tvrdoca i napetost se nije promijenila, a kolostrum mi vec par tjedana curi svaku vecer..
moguće da ti dođe do zastoja, to je rijetko kod mama koje još ne doje ali dogodi se.. topli oblozi, ne bi preporučila masiranje jer nema smisla, ali tuširanje toplom vodom, vrućom i list kupusa možda olakša stvari

url=https://lilypie.com]

Pozdrav, mame!
U slucaju mastitisa znam otprilike koji postupci pomazu, imala sam ga kad je bebac imao 3 i pol mjeseca. Sad ima 6 i pol mjeseci i evo ga opet! Danas popodne najprije bol u lijevoj dojci, skuzim da je mlijeko slankasto i onda je krenula skakati fibra!
Moje pitanje je je li mastitis mogao izazvati mokri kupac, tj. gornji dio kupaceg? Je li on mogao djelovati kao hladni oblog i zacepiti neki kanalic?
Ujutro smo se ja i malac kupali u bazencicu nakon cega sam ja presvukla samo donji dio i otisla u ducan, skuhala rucak i tek onda presvukla gornji dio, vec tada sam osjetila laganu bol. Inace dojimo od starta i imamo jedan obrok dohrane, mnostvo nocnih (jer zubi idu jedan za drugim), a i dnevnih podoja.
Molim vas, prosvijetlite me za ubuduce!
Pozdrav, mame!
U slucaju mastitisa znam otprilike koji postupci pomazu, imala sam ga kad je bebac imao 3 i pol mjeseca. Sad ima 6 i pol mjeseci i evo ga opet!Danas popodne najprije bol u lijevoj dojci, skuzim da je mlijeko slankasto i onda je krenula skakati fibra!
Moje pitanje je je li mastitis mogao izazvati mokri kupac, tj. gornji dio kupaceg? Je li on mogao djelovati kao hladni oblog i zacepiti neki kanalic?
Ujutro smo se ja i malac kupali u bazencicu nakon cega sam ja presvukla samo donji dio i otisla u ducan, skuhala rucak i tek onda presvukla gornji dio, vec tada sam osjetila laganu bol. Inace dojimo od starta i imamo jedan obrok dohrane, mnostvo nocnih (jer zubi idu jedan za drugim), a i dnevnih podoja.
Molim vas, prosvijetlite me za ubuduce!
Joj... mnoštvo je razloga za dolazak mastitisa, ponekad misliš da je to ono početno no eto ga opet...ja osobno ne bih rekla da je mokar badić ovo izazvao jer ovo je već od jučer nikako za sat dva, ja bih prije rekla je je od ovog noćnog nacicavanja kako i sama kažeš da papa stalno, možda je došlo i više mlijeka a samim time može doći i do začepljenja i evo mastitisa, s obzirom da si zakurila ja bih rekla da je to krenulo još jučer jer ipak treba neko vrijeme da tijelo reagira i da ti počne temp. rasti., eto to je moje mišljenje.
drž se, popij nešto za skidanje temperature, maloga na cicu i oblozi, kako i sama kažeš sve znaš. Držim fige da čim prije prođe.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji