Mog miša su nahranili na špricu kad je bio 15-ak dana star, dok sam ja bila par sati na pretragama raznoraznim. Iako će vjerojatno htjeti i bočicu.
Hej svim mamama, da se i ja pridružim raspravi! Imam malu mišicu staru 7 dana, dojim, ali s obzirom na loša iskustva, odnosno neuspješno dojenje s prvim sinom, strahujem da mi neće ići! Zasada ide ok, ali stalno je moram dojiti, i svaki podoj traje 1.30-2 sata, nikako da se uigramo još....I stalno strepim koliko je dobila na kilaži....Zbog toga je budim po danu svaka 2 do 2.5 sata da jede....Po vagi koju mi je ostavila moja "lactation consultant" mala je dobila u 4 dana 105 grama, no znajući da je moram praktički tjerati da jede i škakljati, ne mogu se nikako opustiti. Malo sam vas čitala, pa sam se odlučila prijaviti da podijelim s vama svoje strahove i iskustva! Najteži su mi noćni podoji, traju isto jako dugo, po danu mi je čak ok, ali po noći :-) odoh je nahraniti sada :-)
mirta, samo hrabro naprijed! ja sam u početku mislila da će zauvijek trajati to njegovo beskonačno dugo papanje, a sad pojede za 5-10 minuta. Samo navečer papa oko pola sata jer se uspavljuje i mazi. Znao je isto biti dulje od sat vremena na siki. Bude to prošlo kad malo naraste
Mi imamo problem stavljanja na ciku mala nikako da otvori dovoljno jako usta da uhvati bradavicu i da se ne cuje ono "mljacanje". U bolnici su nam rekli da se nista ne smije cuti kod dojenja. A ja nju kad stavi par sekudni se nista ne cuje i onda krene to "mljackanje". Onda joj vadim iz usta i ponovno namjestam ali bezuspjesno
Stari smo 2 tjedna...
Tenks Renata i Nixie, lijepo je čitati vaše komentare! Mi idemo dalje i da, pokušat ću se više opustiti :-)
Drage mame. Imam curicu od 3 tjedna. Dojim ju na zahtjev, sto je po ovim vrucinama cesto svakih 10 minuta. Jedino nekad kad joj dam jesti povuce 3 puta i pocne urlati, onda se smiri, pa opet tako. Pustim ju, malo ponosam i nakon sat vremena joj probam opet dati i sve je ok , lijepo jede. Zna netko sto bi moglo biti?
I nekad nam podoji traju pola sata a nekada 5 minuta. Dali je to ok?
Hvala vam. Prvo mi je dijete i jako sam u strahu da mi nebude gladna. Da napomenem rodila se sa 3570,iz rodilista izasli sa 3490 i nakon tjedan dana je imala 3870g.
Sortiraj odgovore
Najstariji