Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    16. Srpanj 2015. 13:28

Mog miša su nahranili na špricu kad je bio 15-ak dana star, dok sam ja bila par sati na pretragama raznoraznim. Iako će vjerojatno htjeti i bočicu.

• mirta16
    16. Srpanj 2015. 14:27

Hej svim mamama, da se i ja pridružim raspravi! Imam malu mišicu staru 7 dana, dojim, ali s obzirom na loša iskustva, odnosno neuspješno dojenje s prvim sinom, strahujem da mi neće ići! Zasada ide ok, ali stalno je moram dojiti, i svaki podoj traje 1.30-2 sata, nikako da se uigramo još....I stalno strepim koliko je dobila na kilaži....Zbog toga je budim po danu svaka 2 do 2.5 sata da jede....Po vagi koju mi je ostavila moja "lactation consultant" mala je dobila u 4 dana 105 grama, no znajući da je moram praktički tjerati da jede i škakljati, ne mogu se nikako opustiti. Malo sam vas čitala, pa sam se odlučila prijaviti da podijelim s vama svoje strahove i iskustva! Najteži su mi noćni podoji, traju isto jako dugo, po danu mi je čak ok, ali po noći :-) odoh je nahraniti sada :-)

Nixie
    16. Srpanj 2015. 22:50

mirta, samo hrabro naprijed! ja sam u početku mislila da će zauvijek trajati to njegovo beskonačno dugo papanje, a sad pojede za 5-10 minuta. Samo navečer papa oko pola sata jer se uspavljuje i mazi. Znao je isto biti dulje od sat vremena na siki. Bude to prošlo kad malo naraste 

Filotea
    17. Srpanj 2015. 09:07

Mi imamo problem stavljanja na ciku mala nikako da otvori dovoljno jako usta da uhvati bradavicu i da se ne cuje ono "mljacanje". U bolnici su nam rekli da se nista ne smije cuti kod dojenja. A ja nju kad stavi par sekudni se nista ne cuje i onda krene to "mljackanje". Onda joj vadim iz usta i ponovno namjestam ali bezuspjesno Stari smo 2 tjedna...

• mirta16
    17. Srpanj 2015. 09:26

Tenks Renata i Nixie, lijepo je čitati vaše komentare! Mi idemo dalje i da, pokušat ću se više opustiti :-)

Buco tvoj
    17. Srpanj 2015. 13:23

Drage mame. Imam curicu od 3 tjedna. Dojim ju na zahtjev, sto je po ovim vrucinama cesto svakih 10 minuta. Jedino nekad kad joj dam jesti povuce 3 puta i pocne urlati, onda se smiri, pa opet tako. Pustim ju, malo ponosam i nakon sat vremena joj probam opet dati i sve je ok , lijepo jede. Zna netko sto bi moglo biti?
    I nekad nam podoji traju pola sata a nekada 5 minuta. Dali je to ok? 
    Hvala vam. Prvo mi je dijete i jako sam u strahu da mi nebude gladna. Da napomenem rodila se sa 3570,iz rodilista izasli sa 3490 i nakon tjedan dana je imala 3870g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.