Moj pilić je isto dosta usporio s dobivanjem na težini. U 73 dana je dobio samo 1200g što je nekih 16 i nešt sitno grama po danu.Sad je 4 mjeseca i 20 dana. Al pedica kaže da je to dobro i da mu ni slučajno ne dajem ništa osim sike prije navršenih 6 mjeseci. Kaže ona - ima vremena!
Stim da nije eto puni mjesec bio nego 22 dana na trecem vaganju pa sad et koliko bi dobila u tih 9-10 dana,mozda par grama do 300 ali opet malo..
Drage mame, pozdrav!
Imam jedan potencijalni problemčić i nadam se da ćete mi moci pomoci. Naime, u 26. sam tjednu i vec skoro mjesec dana na bradavicama imam krastice. Svijetlo smeđe su boje. Kada bolje pogledam vidim da je bradavica ispucala. Kupila sam Purelan mast, ali nikako ne prolazi. Bojim se da bi mi to moglo predstavljati problem kada počnem dojiti. Je li imala koja takvo iskustvo i imate li savijet?
Hvala puuuno!
Drage mame, pozdrav!
Imam jedan potencijalni problemčić i nadam se da ćete mi moci pomoci. Naime, u 26. sam tjednu i vec skoro mjesec dana na bradavicama imam krastice. Svijetlo smeđe su boje. Kada bolje pogledam vidim da je bradavica ispucala. Kupila sam Purelan mast, ali nikako ne prolazi. Bojim se da bi mi to moglo predstavljati problem kada počnem dojiti. Je li imala koja takvo iskustvo i imate li savijet?
Hvala puuuno!
Pucaju jer se šire, nastavi tako s tom kremom, a što se tiče dojenja beba će napraviti svoje ali ništa strašno što se kremom i m.mlijekom ne može riješiti, bradavica sama po sebi mora očvrsnuti i naviknuti se na bebina usta i cicanje a regade ili rane dolaze od lošeg položaja na kojeg prvenstveno treba obratiti pažnju.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji