Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    30. Srpanj 2015. 23:12

Moj pilić je isto dosta usporio s dobivanjem na težini. U 73 dana je dobio samo 1200g što je nekih 16 i nešt sitno grama po danu.Sad je 4 mjeseca i 20 dana. Al pedica kaže da je to dobro i da mu ni slučajno ne dajem ništa osim sike prije navršenih 6 mjeseci. Kaže ona - ima vremena!

Suby
    31. Srpanj 2015. 19:09

Stim da nije eto puni mjesec bio nego 22 dana na trecem vaganju pa sad et koliko bi dobila u tih 9-10 dana,mozda par grama do 300 ali opet malo..

Sova5
    31. Srpanj 2015. 20:39

Drage mame, pozdrav!

Imam jedan potencijalni problemčić i nadam se da ćete mi moci pomoci. Naime, u 26. sam tjednu i vec skoro mjesec dana na bradavicama imam krastice. Svijetlo smeđe su boje. Kada bolje pogledam vidim da je bradavica ispucala. Kupila sam Purelan mast, ali nikako ne prolazi. Bojim se da bi mi to moglo predstavljati problem kada počnem dojiti. Je li imala koja takvo iskustvo i imate li savijet?

Hvala puuuno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.