Moja isto tako počne urlati jer tijekom sisanja dobije grčeve, vidim po tome što privija nogice jako grčevito. Uglavnom ako je baš gladna onda mirno siše. Možda jedino da je malo nosiš na ramenu kad počne plakati jer možda treba podrignuti. Moja ne siše toliko često, ali zna i svakih dvadesetak min nekad tražiti, ali zato siše i više od pola sata kad se uhvati posla.
Joj hvala vam :-).
Jel vi po ovim vrucinama bebi dajete vodu ili kolko cesto ih dojite da ne dehidriraju?
Onda mora da je i moja taman prošla skok A opet mi je i puno mlijeka kenulo, tako da mora da je to to!
Cure...i moja je curka kad je bila full mala stalno bila na sisi...sad sa 6 i pol mj se smanjuje pomalo...i dalje dosta često,ali manje...tako da će to sve doć na svoje kako budu rasli...
Napisala sam na mobu neki post prije kojih sat vremena, no ne vidim ga :-( pa ću ponovno! :-) Samo sam se htjela izjadati kako sam ja jedna vrlo egzaktna osoba i da mi baš teško pada ovo s dojenjem, nikada ne znam koliko je pojela, jel gladna, jel napreduje, kad će ponovno jesti itd., znam da je to normalno, ali mi je teško pomiriti se s time! Jesam li jedina u tome ili nas ima još? Također, sad mi je i stariji sin s nama doma, vrtić ne radi po ljeti, pa nam je još malo teže postalo, on se još nije priviknuo na bebu i traži baš dosta pažnje i bude nesretan kada to nije moguće....Eto, samo se jadam, ali moram :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji