Buco ovaj prinos na kilaži je više nego dovoljan razlog da dotičnima začepiš usta, bravo, samo nastavi a ove gluposti ignoriraj, sve radiš savršeno ad tu nema što raditi!
Znači, dobitak kilaže je 1000 gr u mjesecu a to je više nego zadovoljavajuće. Objasni ljudima da bebe neznaju drugačije komunicirati nego kroz plač i da nije dijete gladno ako plače. Sad su velike vručine, bebe još nemaju razvijen sustav rashlađivanja, sparno je, normalno da je beba cendrava. Samo nastavi ovako ;)
Buco evo i ja ti šaljem podršku. Kao i tebi i meni se događaju slične stvari, a beba isto dobila skoro kg u mjecec dana...najviše me ugnjavila svekrva koja mi je isti dan čim sam došla iz bolnice rekla da moram dohranjivat jer neću moći dojiti kao što i ona nije mogla (Wtf???!) i da što meni pedijatri nisu objasnili kako se hrani dijete. Ma katastrofa. Sad me maltretira da je cmizdrava jer je žedna i da joj moram dati vode, bla, bla, kakva sam ja to majka, da što da meni netko uskrati vodu...sva sreća bar imam podršku u mužu, a i sestra mi doji već dvije godine tako da mi to bar pomogne. Ne daj se! Još uz tolike probleme, mastitise i slično trebamo se zajebavati i s takvim ljudima. Ako ti je dobila toliko na kilaži to je stvarno puno i sigurno nije gladna. Ko što cure kažu pa vruće je ko pas, normalno da nam bebe plaču, pa nije ni nama lako.
Ja sam imala užasan porod,došla doma sva strgana i bolesna,nisam malu mogla ni nositi.O mojoj "nemogućnosti" dojenja su mi kenjale anke partizanke u bolnici 24 sata dnevno,dakle već u startu su me osudile da ne mogu dojiti.Ali sam rekla ko vas ** dobila podršku doma i patronažne,cura ovdje,zacrtala si da je mala sad najbitnija,a ne moje boljke i kukanja i da vidiš kak je sve krenulo.Nitko se nije rodio Ajnštajn za dojenje,sve smo sve naučile.Izdrži još malo dok prođu ove vrućine,što će beba biti starija,sve će ići lakše i bolje,možeš ti to
Imamo dva podoja preko noci, a preko dana uf... sad po vrucinama malo malo, a kad je temperatura bila ok budial se oko 2,5 sati-3 i trazila jesti i onda se bas fino naklopa, a ovako kad svako malo trazi onda si malo pocica i lakse joj je. Ali lijepo mi spava, zadnja dva dana kaka po 4 puta na dan. Jucer su ju patili grcevi kad se uspjela pokakati navecer bilo je dobro. I cak kad je plakala pokusala sam joj dat cicu ali nije htjela, nego sam ju skinula na prematalici da bude malo gola bez pelene i bila je super nasmijana gledala sve, slusala. Tako da mislim da je stvar vrucine i grceva.
Moja curka, danas 11 dana, nije htjela cijelo jutro pajkiti, svako malo je bila na cici, malo povuče pa se smiri pa zaspi, ali se budi čim je odložim...jel' to normalno? Imate neki savjet ili utjehu?
Sortiraj odgovore
Najstariji