Znaci ja imam osjecaj da je moj bebac od 4mj totalno nezainteresiran za jelo. Iman osjecaj da mu ja ne nudim sisu da on nebi ni trazio.. npr moze bit budan max 2h u komadu i onda mu se pocne spavat..uglavnom se zeli uspavljivat na sisi pa racunam tada i pojede dok se uspavljuje al evo popodne je jeo u 2 kad je isa spavat i ja mu u 6 nudim i on nece, gleda me u oci i smije se.. wtf? Jesan ja luda il sta?
Pa ima vec par dana da je tako. Znaci prilikom uspavljivanja na sisi jede.. obzirom da odspava pola sata pa bude budan 2h i onda opet ide spavat ispada da i precesto jede za svoju dob al po meni to nije hranjenje vec mazenje za zaspat itd..nezz kad je zadnji put bas trazija jest. Sve racunam jede cesto al po malo pa zato ne trazi. Inace je bas vedar i vesel i razigran. Npr sinoc je jeo u 7 a prije toga u 2 otprilike i ono poceo je bas halapljivo vuc i onda je nakon toga 2 puta bljucnio isto ko da je prekrcan a nije mi jasno kako obzirom da je 5h prije jeo..ma mozda ja bezveze trabunjam al kolko cesto bi opce trebale sisat beve od 4mj? Jos po ovakvim temp?
Moj je isto 4 mjeseca. Ovih dana kad je baš jako vruće, ja mu nudim svakih 2 sata i hoće uvijek, a nekad i sam već traži u to vrijeme. Inače prije ovog pakla je sam tražio svakih 2 i pol do 3 sata. Jako rijetko bi zaspao preko dana pa je prošlo oko 4 sata između hranjenja.Sad mi jede 9-10 puta u 24 sata. Al svaka beba je drugačija. Moj ne spava baš po danu. Moram se pomuit da ga natjeram da odspava pol sata, rijetko sam zaspe, stalno bi se igrao. Čim ga spustim na ravno okreće se s leđa na trbuh, u ležaljki udara igračke, maše nogama pravi cirkus
Moj se jos nije uspija okrenit na trbuh al oce kroz koji dan jer se bas trudi i vidin da mu jos malo fali. Onda se nogama odguriva pa ode unazad, nesmin ga vise nigdi samog ostavit xD inace je bas ogroman mislin da ima blizu 8kg vec haha tako da ako malo i strajka s jelom nije mu na odmet
Curke moje. Neki dan sam vam pisala. Ali danas sam bila dosla do ruba. Ugl beba ima 26 dana i samo ju dojim i zadnjih nekoliko dana je jako cendrava i dojim ju svako malo. Ali vruce je. Rodila se sa 3570,a sad ima 4500g. Budi mi se jednom ponoci,i preko dana lijepo spava. Podoji nam traju od nekoliko minuta do sat vremena. I sad mene svi zlostavljaju (ne doslovno) da dijete place da jer je gladno, i da moram dat jedan obrok dohrane. Ja sam vec toliko jadna jer se trudim oko tog dojenja i onda me pocnu forsirati s tom dohranom. Beba lijepo piski, kaka nekad dva puta dnevno a nekad preskoci dan sa kakanjem. Molim vas samo za utjehu jer nebi htjela ju dohranjivati. Kako da znam da ona stvarno nije gladna? Sa svojim izjavama poljuljali su i moje samopouzdanje u to da je beba sita. I da place zato jer sva djeca nekad placu, zato sto bi paznje i zato sto joj je vruce. :-(
Draga moja pa bebica ti je super,da je gladna nebi dobila tak lijepo na kilazi!Samo vas dvije uzivajte i pusti druge,naravno da je cendravija,moj je isto jer neidemo nikam po vrucini pa mu fale setnje...
Sortiraj odgovore
Najstariji