Lollypoop možda pomogne opis patronažne na tečaju koji je nama dala za pravilni prihvat dojke: Bebicu prstom miluješ po obrazu dok ne otvori širom usta i onda brzim laganim pokretom priljubiš glavicu na dojku! Ne primicati dojku bebi nego uvijek obratno. Cijela bradavica i areola bi trebale biti u ustima, a bradica i nosić doticati dojku. I to je to Sretno!
Mogu li vam nekako poslat video? Da vidite da li ja to dobro
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Cure koji je po prosjeku normalan prirast tezine curice od 2-3 mj.? Danas smo bili kod dr.ne vezano za redovnu kontrolu i u 22 dana je dobila samo 260 g,za tjedan dana ce 3 mjeseca. To me bas sokiralo jer bas lijepo papa znaci po zahtjevu,nekad trazi svakih sat i pol,a nekad prode i duze,zavisi kak se uspava,ali vesela je beba,guguce vec naveliko. Jedino sto je razlika sto mi je prije tih mj.dana promijenila podoje,nije htjela vise obadvije cike nego samo jednu pa drugi podoj drugu. Ima li to mozda veze s kilazom ili mi je mlijeko mozda oslabilo?
Preko dana svakih dva sata otprilike,a nocu se budi oko 2h i onda oko 5h,a pred jutro opet cesce tj.svakih 2h. Stim da ona spava do 10h ujutro pa je ovo sisanje uz spavanje.
Moja će sad 6 mj i dobila je ukupno 2,5kg, pokušala sam ja da malo duže jede pa malo podignut da podrigne pa bi joj pokusala dati jos, jednostavno nije htjela.
Sad smo uveli dohranu i uz obrok kojeg lipo pojede i podojim je pa opet spodo dobiva na kilaži, jednostavno je tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji