Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    11. Srpanj 2015. 13:12

I moj je tako dugo visio na siki kad je bio tako mali, sad ima 2,5mj i napapa se za 10min, a kad je zedan 5min i to je to. Samo navecer poslije kupanja se voli malo maziti ali brzo zaspi. Mame uzivajte 

Nixie
    11. Srpanj 2015. 22:23

Da, skrati se to vrijeme. Moj je isto visio dugooooooooooo. Imala sam osjećaj da cijeli dan dojim i mijenjam pelene, a sad se napapa nabrzinu. Isto se navečer samo još mazi pa siski 20-45 min. Kako koju večer.

Bebach22
    12. Srpanj 2015. 18:30

Cure,pomoć,!
    Rodila sam prije 9dana i uspješno počela dojiti,ali od jučer me bole bradavice na sam dodir.koristim purelan ali nevidim bas da mi pomaze?
    Sta da radim?neki savjet kako da umanjim bol?!

Bebach22
    13. Srpanj 2015. 09:25

Znaci,nema tu punom pomoći.stisnut zube i molit Boga da čim prije bradavice očvrsnu.

Bebach22
    16. Srpanj 2015. 12:54

Opet opet mi treba vas savjet
    Dakle,beba stara 2tjedna,a ja bi sutra trebala otići u bivšu firmu po papire,to će trajati nekoliko sati,neću je voditi sa sobom jer idem po najjačem suncu.zanima me dal joj mm smije dat mlijeko iz bočice,?isključivo je dojena pa nisam ni sigurna dal će prihvatit bočicu....kak da ju nahrani ak bude gladna,nebi voljela da jadna vrišti dok ja dođem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.