Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    23. Siječanj 2015. 10:09

Kleaiva...to s gutanjem zraka bi mogao i kod mene biti problem..jer mi dosta štuca i bljucka pa mi je to isto palo na pamet...i moguće da onda odustane je ima feeling da je sita od tog vodenog mlijeka i zraka....budem se i ja tak izdojila na početku pa onda sisu u usta.... joj...budem poludila do iduće srijede kad nam patronažna opet dolazi na vaganje....

cloudy
    23. Siječanj 2015. 10:43

Nalah....povukla se nama žutica još prvi tjedan kad smo izašle iz bolnice...bar mi nije žuta višr..a bila je dosta....
    kleaiva...hvala ti draga... ma i meni to stvaranje zaliha mlijeka ne smeta...baš sam neki dan s dragim komentirala da ak ga budem imala dosta da ću si ga isto spremat zbog kašica :) a i kad krene s kašicama odnosno kad prestanem s dojenjem da joj mogu dati bar malo svog mlijeka...al to planiram skupljat kad budem predtajala dojit da ne stoji predugo

MarijaŠ
    23. Siječanj 2015. 10:54

Cloudy, jel danas sto bolje? 
    Ako je skok u pitanju, a prema svemu sudeći, moguće da je, ja bih na tvome mjestu uzela malu, eliminirala sve oko sebe, uvukla se u krevet i samo cicanje, maženje, spavanje... Kako god vam pase. Izdajalicom neces izvuci mlijeko koje joj je potrebno poslije skoka, i onda ce ona jedna bočica Bebimila biti dvije, pa tri i tako redom... Šteta je, a kažeš da imas mlijeka... Zutica se ne mora nužno vidjeti na kozi. Moj je imao zuticu 3. dan u bolnici, i brzo se povuklo, ali mi je pedica rekla da ga u prvih mjesec dana stavljam sto vise na dnevno svjetlo, jer im razina bilirubina i dalje ostane vislja nego sto bi trebala biti, pa su pospaniji... 
    I iskreno se nadam da ce biti bolje, držim fige!

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    23. Siječanj 2015. 11:20

Danas je jela već par puta al isto po pet minuta i to je to..pusti cicu i zadpr al budi mi se malo češće....sve si razmišljam da ju je možda i taj pad na kilaži uspavao dodatno.... a na danjem svjetlu mi je...kolica parkana kraj prozora....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.