Kleaiva...to s gutanjem zraka bi mogao i kod mene biti problem..jer mi dosta štuca i bljucka pa mi je to isto palo na pamet...i moguće da onda odustane je ima feeling da je sita od tog vodenog mlijeka i zraka....budem se i ja tak izdojila na početku pa onda sisu u usta.... joj...budem poludila do iduće srijede kad nam patronažna opet dolazi na vaganje....
Nalah....povukla se nama žutica još prvi tjedan kad smo izašle iz bolnice...bar mi nije žuta višr..a bila je dosta....
kleaiva...hvala ti draga... ma i meni to stvaranje zaliha mlijeka ne smeta...baš sam neki dan s dragim komentirala da ak ga budem imala dosta da ću si ga isto spremat zbog kašica :) a i kad krene s kašicama odnosno kad prestanem s dojenjem da joj mogu dati bar malo svog mlijeka...al to planiram skupljat kad budem predtajala dojit da ne stoji predugo
Cloudy, jel danas sto bolje?
Ako je skok u pitanju, a prema svemu sudeći, moguće da je, ja bih na tvome mjestu uzela malu, eliminirala sve oko sebe, uvukla se u krevet i samo cicanje, maženje, spavanje... Kako god vam pase. Izdajalicom neces izvuci mlijeko koje joj je potrebno poslije skoka, i onda ce ona jedna bočica Bebimila biti dvije, pa tri i tako redom... Šteta je, a kažeš da imas mlijeka... Zutica se ne mora nužno vidjeti na kozi. Moj je imao zuticu 3. dan u bolnici, i brzo se povuklo, ali mi je pedica rekla da ga u prvih mjesec dana stavljam sto vise na dnevno svjetlo, jer im razina bilirubina i dalje ostane vislja nego sto bi trebala biti, pa su pospaniji...
I iskreno se nadam da ce biti bolje, držim fige!
Krešimir 19.08.2014. <3
Danas je jela već par puta al isto po pet minuta i to je to..pusti cicu i zadpr al budi mi se malo češće....sve si razmišljam da ju je možda i taj pad na kilaži uspavao dodatno.... a na danjem svjetlu mi je...kolica parkana kraj prozora....
Sortiraj odgovore
Najstariji