Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    25. Siječanj 2015. 13:34

A gle, ne znam kako i dali steti...ali ja sam stava da se ne treba nicega odricati...jedes i pijes kaj ti pase , naravno bez pretjerivanja, neces sad ziher popit cijelu gajbu pive....  Promatras i vidis kak se dijete ponasa , ako primjets da mu smeta nekaj kaj si popila/ pojela , obratis paznju i izbacis to....
    Ja osobno, radi dojenja nisam striknto pazila kaj jedem, jela sam sve normalno kao i prije i za vrijeme trudnoce....pogotovo jer bi po tim "salabahterima" kaj jesti i piti dok dojis, bila gladna ili bi bila samo na kruhu i vodi jer sam vegetarijanka...

tena123
    25. Siječanj 2015. 13:43

pa vjerujem da bi joj cigarete više štetile nego čaša pive, a inače sve jedem po malo i nisam primjetila da joj baš ništa smeta, ovo sam pitala jer ne znam dali alkohol i u kojoj mjeri prolazi u mlijeko..

Dea23
    25. Siječanj 2015. 14:23

Pozdrav!
    Nije mi baš pitanje direktno vezano uz temu, ali kako tu nemamo opću brbljaonicu budem tu nemojte se ljutiti 
    Jučer ujutro sam se probudila svaaa osipana, ruke i trup  Ništa ne svrbi ništa ne boli, samo ružno izgleda. Popodne na hitnu, kažu tipična urtikarija, alergijska reakcija na nešto. Dobila injekciju i tablete Claretine i bome do navečer nestalo. Ujutro se probudila, opet isto  Poslije Claretina povuklo se. E sad, jel opasan taj Claretine uz dojenje. Piše na njemu da se ne preporuča, dr kaže može. Ko će ga znati Jel se netko možda susreo s nečim takvim nakon poroda?

mmama2
    25. Siječanj 2015. 16:22

Dea

Pozdrav!
    Nije mi baš pitanje direktno vezano uz temu, ali kako tu nemamo opću brbljaonicu budem tu nemojte se ljutiti 
    Jučer ujutro sam se probudila svaaa osipana, ruke i trup  Ništa ne svrbi ništa ne boli, samo ružno izgleda. Popodne na hitnu, kažu tipična urtikarija, alergijska reakcija na nešto. Dobila injekciju i tablete Claretine i bome do navečer nestalo. Ujutro se probudila, opet isto  Poslije Claretina povuklo se. E sad, jel opasan taj Claretine uz dojenje. Piše na njemu da se ne preporuča, dr kaže može. Ko će ga znati Jel se netko možda susreo s nečim takvim nakon poroda?

nažalost nisam, tj na sreću!! probaj nazvat savjetnice za dojenje.. ako imaš fejs ili telefonski imaju baš fail koje tablete i koji lijekovi mogu sa dojenjem

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    25. Siječanj 2015. 18:22

Dea

Pozdrav!

Moze se uzimati iako prelazi u mlijeko, jer kolicina nije velika koja prelazi.

14.06.2014. L ♥

Belle2
    26. Siječanj 2015. 19:20

Da li netko ima savjet kako povecati kolicinu mlijeka s obzirom da mislim kako mi je maleni nakon dojenja jos uvijek gladan? Ili kako procijeniti kada je dijete sito?

kleaiva
    26. Siječanj 2015. 21:24

bdivna

Da li netko ima savjet kako povecati kolicinu mlijeka s obzirom da mislim kako mi je maleni nakon dojenja jos uvijek gladan? Ili kako procijeniti kada je dijete sito?

količinu povećavaš samo češćim dojenjem...za dan dva već se poveća...dijete je sito kada ispusti ciku ili zaspe. Ako slučajno ispusti pokušaš ponovo dati, ako gura van onda je definitivno beba sita. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    27. Siječanj 2015. 08:58

Ja sam početnik u dojenju ali mislim da je dijete onda bilo gladno. I mi smo našoj jednom dali bocu kad je nastao zastoj mlijeka. Odmah sam zvala patronažnu, žena došla, kaže puno masirati i dojiti da se oslobode kanalići. Masirali mi cijeli dan, mala vuče, navečer mala vukla od 19 do 23 nikak se najest. Urla od gladi, a mi plaćemo. I dali smo joj bočicu dijete se najelo i zaspalo. Za dojenje sam ali ne bum ja sad pustila dijete gladno dok mlijeko ne nadođe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI