A gle, ne znam kako i dali steti...ali ja sam stava da se ne treba nicega odricati...jedes i pijes kaj ti pase , naravno bez pretjerivanja, neces sad ziher popit cijelu gajbu pive....
Promatras i vidis kak se dijete ponasa , ako primjets da mu smeta nekaj kaj si popila/ pojela , obratis paznju i izbacis to....
Ja osobno, radi dojenja nisam striknto pazila kaj jedem, jela sam sve normalno kao i prije i za vrijeme trudnoce....pogotovo jer bi po tim "salabahterima" kaj jesti i piti dok dojis, bila gladna ili bi bila samo na kruhu i vodi jer sam vegetarijanka...
pa vjerujem da bi joj cigarete više štetile nego čaša pive, a inače sve jedem po malo i nisam primjetila da joj baš ništa smeta, ovo sam pitala jer ne znam dali alkohol i u kojoj mjeri prolazi u mlijeko..
Pozdrav!
Nije mi baš pitanje direktno vezano uz temu, ali kako tu nemamo opću brbljaonicu budem tu nemojte se ljutiti
Jučer ujutro sam se probudila svaaa osipana, ruke i trup Ništa ne svrbi ništa ne boli, samo ružno izgleda. Popodne na hitnu, kažu tipična urtikarija, alergijska reakcija na nešto. Dobila injekciju i tablete Claretine i bome do navečer nestalo. Ujutro se probudila, opet isto
Poslije Claretina povuklo se. E sad, jel opasan taj Claretine uz dojenje. Piše na njemu da se ne preporuča, dr kaže može. Ko će ga znati
Jel se netko možda susreo s nečim takvim nakon poroda?
Da li netko ima savjet kako povecati kolicinu mlijeka s obzirom da mislim kako mi je maleni nakon dojenja jos uvijek gladan? Ili kako procijeniti kada je dijete sito?
Ja sam početnik u dojenju ali mislim da je dijete onda bilo gladno. I mi smo našoj jednom dali bocu kad je nastao zastoj mlijeka. Odmah sam zvala patronažnu, žena došla, kaže puno masirati i dojiti da se oslobode kanalići. Masirali mi cijeli dan, mala vuče, navečer mala vukla od 19 do 23 nikak se najest. Urla od gladi, a mi plaćemo. I dali smo joj bočicu dijete se najelo i zaspalo. Za dojenje sam ali ne bum ja sad pustila dijete gladno dok mlijeko ne nadođe.
Sortiraj odgovore
Najstariji