Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    25. Siječanj 2015. 11:38

evo cure, nije me bilo neko vrijeme, naravno problemi s dojkama i dojenjem... da vam se samo izjadam, iz bolnice izašla sa užasnim zastojem mlijeka, cicke pred upalom, tvrde ko kamen, temperatura 37,8 (ne više od toga), sve izgleda da mi je mlijeko naglo naišlo, a u bolnici očito nisam dojila kako treba jer moja M je pala na težini za 320g... skoro nas nisu iz bolnice pustili... ali kad smo došli doma spasila nas patronažna i moj dragi koji su mi masažama, vrućim oblozima i ručnim izdajanjem uspjeli potaknuti mlijeko da napokon krene, jer bradavice i aureole su mi bile toliko tvrde i ogromne da ih M nije praktički mogla u usta staviti i naravno dijete nije jelo kako treba... na kraju smo evo nakon tjedan dana sve hrabro izvukle, cicke su sad super, nekad malo očvrsnu ako mi M po noći spava dulje od 4 h... jedva čekam sutra patronažnu da vidimo kilažu, za sada dobiva 30g dnevno, što ne bi smjelo biti loše... bilirubin je pao sa 230 na 160 u tri dana, tako da smo i umor uzrokovan slabim jedenjem i žuticom rješili... sad mi se čini da je i M puno zadovoljnija i živahnija kad ju stavim na cicu... priča je mogla završiti grozno, skoro pa nismo izvukli, ali nas je patronažna jako pohvalila i rekla je da želja i trud za dojenjem čine čuda 

Zac11
    25. Siječanj 2015. 11:47

da, danas ima dva tjedna :)

MalaMuca
    25. Siječanj 2015. 13:19

Imaš temu skok u razvoju i sve je super objašnjeno :)

Nego, da pitam :D kolko alkohol utječe na mlijeko? Tak mi dođe želja da nakon ručka popijem sa svojima čašu crnog vina, a bojim se. Isto tak mi dođe da zapalim cigaretu, al to sam odlučila da nema šanse da budem ikad više :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.