Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    22. Siječanj 2015. 21:58

Ma planiram ja nju stavljat redovno na sisu...10min po podoju 10 min baš zbog stvaranja...a onda još dodatno izdojit i dat joj ak ne popravi tempo...u pon nam je 3 tjedna...

LuKi5
    22. Siječanj 2015. 22:20

cloudy

Ma planiram ja nju stavljat redovno na sisu…10min po podoju 10 min baš zbog stvaranja…a onda još dodatno izdojit i dat joj ak ne popravi tempo…u pon nam je 3 tjedna…

AD ce ti poremetiti sve. Jer ih drzi sitima glukoza iz AD mlijeka I onda ti pogotovo nece htjeti sisat, a ti nocni podoji su dosta bitni radi hormona samih posto je tijelo samo dosta opustenije pa ide u prilog laktaciji, em ti skuzi da je na bocicu lakse, em ju zasiti I onda brzo to ode u vise bocica AD, te u konacnici odbijanja dojenja.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    22. Siječanj 2015. 22:32

Ma znam ja sve to...al nema nsm druge bar tjedan dana imat ovaj režim s ad za večeru jer je jako pala na kilaži...pa zato moramo...ja dosada ni flašicu nisam imala jer sam za isključivo dojenje al sad nam nema druge...sad sam ju držala na sisi...10 minuta sisa i onda ju izbaci iz usta i stine ih kad joj ju hoću vratit...nemam pojma jel takvo ponašanje može biti jer je izgubila na kilaži pa se brzo umara...jer u bolnici i prvo vrijeme dom je super jela po 20ak min...i sad ovo

LuKi5
    22. Siječanj 2015. 22:38

cloudy

Ma znam ja sve to…al nema nsm druge bar tjedan dana imat ovaj režim s ad za večeru jer je jako pala na kilaži…pa zato moramo…ja dosada ni flašicu nisam imala jer sam za isključivo dojenje al sad nam nema druge…sad sam ju držala na sisi…10 minuta sisa i onda ju izbaci iz usta i stine ih kad joj ju hoću vratit…nemam pojma jel takvo ponašanje može biti jer je izgubila na kilaži pa se brzo umara…jer u bolnici i prvo vrijeme dom je super jela po 20ak min…i sad ovo

Ne znam ako ti ima zuticu, ako da moze biti od toga, a posto pada na kilazi moze biti I od toga jer im secer padne od gladi. Ja sam ti L-u kad bi zatvorio usta nekako nadrazivala kut usne jer im refleksno dode sisanje I kad bi malo otvorio usta bi mu ubacila sisu I strcala u usta, a muz bi ga skakljao da se razbudi.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    22. Siječanj 2015. 22:46

Pa imala je povišene bilirubine kad smo išle iz bolnice al najnormalnije je cicala prvih tjedan dana i onda je krenula ovako zezati....

LuKi5
    22. Siječanj 2015. 22:55

cloudy

Pa imala je povišene bilirubine kad smo išle iz bolnice al najnormalnije je cicala prvih tjedan dana i onda je krenula ovako zezati….

Da, to je onda od zutice, I tako ce zezat sve dok joj ne prode. L je imao tocno na granici bilirubin  kad smo pusteni iz bolnice I onda mu se pogorsalo kad smo dosli kuci. Kad mu je prosla zutica bilo ga je puno lakse probuditi.

14.06.2014. L ♥

mmama2
    22. Siječanj 2015. 22:56

cloudy

Pa imala je povišene bilirubine kad smo išle iz bolnice al najnormalnije je cicala prvih tjedan dana i onda je krenula ovako zezati….

ja mislim da nju pere neki čudni skok, moj d jede po 6-8 min, 10 je vrh vrhova i tako od prvog dana pa normalno napreduje.. nema to veze, pogotovo kaj kažeš da imaš jaki let down..

url=https://lilypie.com]

Nalah
    23. Siječanj 2015. 10:18

cloudy

Stavljaj ju čim više na danje svjetlo,u sobi povuci sve zavjese,diži rolete...mojoj je nakon tjedan dana sve bilo ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI