Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    22. Siječanj 2015. 21:58

Ma planiram ja nju stavljat redovno na sisu...10min po podoju 10 min baš zbog stvaranja...a onda još dodatno izdojit i dat joj ak ne popravi tempo...u pon nam je 3 tjedna...

cloudy
    22. Siječanj 2015. 22:32

Ma znam ja sve to...al nema nsm druge bar tjedan dana imat ovaj režim s ad za večeru jer je jako pala na kilaži...pa zato moramo...ja dosada ni flašicu nisam imala jer sam za isključivo dojenje al sad nam nema druge...sad sam ju držala na sisi...10 minuta sisa i onda ju izbaci iz usta i stine ih kad joj ju hoću vratit...nemam pojma jel takvo ponašanje može biti jer je izgubila na kilaži pa se brzo umara...jer u bolnici i prvo vrijeme dom je super jela po 20ak min...i sad ovo

cloudy
    22. Siječanj 2015. 22:46

Pa imala je povišene bilirubine kad smo išle iz bolnice al najnormalnije je cicala prvih tjedan dana i onda je krenula ovako zezati....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.