Da da još je ona navlačila cikicu poslije boce. Mora se nekak i zaspat ;)
prosurfajte si o skokovima.. nervoza i plač na cici, znači vuče pa pušta, pa bi jela beba, a okreće glavu itd obićno je znak da je skok u pitanju..
url=https://lilypie.com]
nije baš problem ali kad cura doji sisa na kojoj je me počme češat užasno a nakon šta podoji me ta ista boli, ne boli tijekom podoja nego kasnije..nije jaka bol al ono osjetim
jel ima koja problema s tim?
Jutro cure!
Joj kad čitam ovak o tim skokovima i regresijama sna uopće ne znam kak su mame nas odgojile heheh kaj ne? Niti su znale za to sve i svi smo jeli i spavali ko top!Nemojte me krivo shvatiti ali ja mislim da se danas malo pretjeruje. Nemoj vlažne maramice koristiti,nemoj sluuučajno dati bočicu, ne daj Bog dudu
Žene koje ne doje su osuđivane. Vjerujem da žena koja ima doma još djece i nema pomoć mame, muža ili nekoga ne može uskladiti brigu o svoj djeci i kućanstvu sa dojenjem svakih 15 min. I ne vjerujem da će bebi na bočici nešto nedostajati. Bolje da je mama odmorna i raspoložena nego da daje cicu i pada s nogu. Eto malo da se pojadam. Nemojte me krivo shvatiti, ali mislim da smo napravili nuklearnu fiziku od majčinstva. I sama sam jednom dala bočicu maloj jer nismo dan i noć spavale i mučile se s cikom. Najela se, zaspale smo i krenule dalje odmorne s dojenjem! Kad je neispavana ne zna više jel bi jela ili spavala, a moje cike se ne pune kad sam premorena i živčana. I nemam grižnju savjesti što sam nahranila dijete. Na ovaj ili onaj način.
Sortiraj odgovore
Najstariji