Dojim ju u sjedećem položaju... tako mi je najpraktičnije a i ona jedino prihvaća taj položaj...i uvijek primi cijelu bradavicu,na to jošnod bolnice pazim....
Jaki let down...oni uce na osnovu uvjetovanog refleksa...znaci jednom kad skuzi kako papat uz jak let down, ce se prilagoditi papanju unatoc tome, samo dok to ne svlada su muke.
14.06.2014. L ♥
Kod jakog let down-a pomaze , dojenje na ledima, legnes na leda I curicu na sebe stavis da doji, isto tako polulezeci polozaj, ili polozaj kad lezis na boku I do tebe je curica isto na boku, mozes ju rucnikom poduprit da ne pada na leda. Takoder kad osjetis da je krenulo strcat je pomaknes s dojke dok se ne smiri mlaz I onda ponovo vratis na dojku. Takoder hvatom dojke mozes regulirati mlaz, razlicitom jacinom pritiska.
14.06.2014. L ♥
Cutke hvala na savjetima...budemo probali i druge položaje...danas dragi taman došao s izdajalicom i curka krenula tražit klopu i ja ju stavila na desnu sisu a iz lijeve krenulo curit ko ludo...prvo dok se nisam snašla mi je puna šaka bila mlijeka i onda dragi stavio izdajalicu i nacurilo još nekih 30 ml...nakon tog sam ju prebacila na tu sisu i tak je fino i mirno sisala da je bila milina....tak da ću za sad to prakticirat bar par dana...da maknem to slabije mlijeko koje ću joj kasnije dat...
daj joj s vremena na vrijeme i to prvo mlijeko jer je to kao za žeđ.. i da ja sam većinom dojila na sjedeći ali baš zbog pre jakog otpusta sam počela više ležeći i mislim da joj puno više odgovara i sad ona kad krene vući i kad joj krene u mlazovima curit pusti dojku i onda čekam da ti mlazovi prestanu pa kad prestanu dam joj ponovno ako ponovno krene ona povnovo pusti i nakon toga milina, pokušaj na lažeći vidjet ćeš nije nije problem, samo smireno..
Sortiraj odgovore
Najstariji