Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    21. Siječanj 2015. 16:06

Evo curke mi došli s pregleda. Frajer ima 4970g i 56 dug. Otpušten je iz bolnice s 3600g sto znaci da je u mjesec dana navukao 1370g  I 4 cm. A ja sam se isto pitala koliko je dobio jer vrlo često spava i po 3 i pol sata, a cica po 10 min samo.

renata6
    21. Siječanj 2015. 16:11

kleaiva

Evo curke mi došli s pregleda. Frajer ima 4970g i 56 dug. Otpušten je iz bolnice s 3600g sto znaci da je u mjesec dana navukao 1370g  I 4 cm. A ja sam se isto pitala koliko je dobio jer vrlo često spava i po 3 i pol sata, a cica po 10 min samo.

Super, odlično! Pravi mamin dečko!

mmama2
    21. Siječanj 2015. 18:56

kleaiva

bravo!!! baš je pravi

url=https://lilypie.com]

Nalah
    22. Siječanj 2015. 11:26

kleaiva

Odlično!Baš mi je drago kaj tako lijepo napreduje

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    21. Siječanj 2015. 17:40

Žene, jel postoji kakva kriza mlijeka ili nešto? Jučer i dns lijeva cica se skroz ispuhala i kad je stisnem jeeedva kap mlijeka izađe i onda mala uvijek plače na toj sisi. Inače je ta bila "manja". Desna se punila ko luda, iako se i ona sad  ispuhala al nju kad stisnem sve štrca.

renata6
    21. Siječanj 2015. 18:54

Dea

Žene, jel postoji kakva kriza mlijeka ili nešto? Jučer i dns lijeva cica se skroz ispuhala i kad je stisnem jeeedva kap mlijeka izađe i onda mala uvijek plače na toj sisi. Inače je ta bila "manja". Desna se punila ko luda, iako se i ona sad  ispuhala al nju kad stisnem sve štrca.

Kriza mlijeka ne postoji, tj postojat će ako ju od početka stavljaš manje na tu dojku, znači manje podražaja, manje se stvara i za kraj manje mlijeka. Tvoje je da ju stavljaš čim više na tu dojku da krene veća proizvodnja i da se ponovno uspostavi laktacija. Mlijeka ima, neovisno o tvom stiskanju, mlijeko dolazi otpuštanjem i nije samo u dojci tik pred dojenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI