Evo curke mi došli s pregleda. Frajer ima 4970g i 56 dug. Otpušten je iz bolnice s 3600g sto znaci da je u mjesec dana navukao 1370g I 4 cm. A ja sam se isto pitala koliko je dobio jer vrlo često spava i po 3 i pol sata, a cica po 10 min samo.
Evo curke mi došli s pregleda. Frajer ima 4970g i 56 dug. Otpušten je iz bolnice s 3600g sto znaci da je u mjesec dana navukao 1370gI 4 cm. A ja sam se isto pitala koliko je dobio jer vrlo često spava i po 3 i pol sata, a cica po 10 min samo.
Super, odlično! Pravi mamin dečko!
Evo curke mi došli s pregleda. Frajer ima 4970g i 56 dug. Otpušten je iz bolnice s 3600g sto znaci da je u mjesec dana navukao 1370gI 4 cm. A ja sam se isto pitala koliko je dobio jer vrlo često spava i po 3 i pol sata, a cica po 10 min samo.
bravo!!! baš je pravi

url=https://lilypie.com]
Odlično!Baš mi je drago kaj tako lijepo napreduje
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Žene, jel postoji kakva kriza mlijeka ili nešto? Jučer i dns lijeva cica se skroz ispuhala i kad je stisnem jeeedva kap mlijeka izađe i onda mala uvijek plače na toj sisi. Inače je ta bila "manja". Desna se punila ko luda, iako se i ona sad ispuhala al nju kad stisnem sve štrca.
Žene, jel postoji kakva kriza mlijeka ili nešto? Jučer i dns lijeva cica se skroz ispuhala i kad je stisnem jeeedva kap mlijeka izađe i onda mala uvijek plače na toj sisi. Inače je ta bila "manja". Desna se punila ko luda, iako se i ona sad ispuhala al nju kad stisnem sve štrca.
Kriza mlijeka ne postoji, tj postojat će ako ju od početka stavljaš manje na tu dojku, znači manje podražaja, manje se stvara i za kraj manje mlijeka. Tvoje je da ju stavljaš čim više na tu dojku da krene veća proizvodnja i da se ponovno uspostavi laktacija. Mlijeka ima, neovisno o tvom stiskanju, mlijeko dolazi otpuštanjem i nije samo u dojci tik pred dojenje.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji