Hvala curke.... :) ne odustajem od dojenja ali budemo joj davali 1 dnevno bebimil tek toliko da mi se vrati s kilažom...možda je i zato umorna tijekom podoja...ona je na porodu imala 3900 izašle s 3890 i sad 400 grama pad
ako ćeš joj davati bebimil možda ti nebi bilo loše izdojit se onoliko koliko ona pojede bebimila jer ćeš gubit na mlijeku ako ne vuče tj sisa, a kod prepunjenosti može doći i do upale pa si pazi i na to.. samo hrabro i uspjet ćeš
Budem sr izdajala...već jesam i curka je na flašicu sve to pojela...kao da joj se ne da vući iz sise....uopće mi nije jasno....
Neda joj se vuć. To zna biti problem i često bebe kad tak probaju flašicu, više im se neda tolko energije trošit na cicanje. Premda ne kužim tu tvoju bebačicu, veliš da imaš jako otpuštanje pa praktički ni netreba vuć od početka. Valjda kasnije kad treba jer ide ono gušće, njoj se više neda. Probaj, držim fige da uspijete ;)
Cloudy baš mi je žao A šta sad, daj na flašicu. Znam da je dojenje najbolje, ali, iskreno, meni nekak najbolje da ja znam da je dijete sito, na ovaj ili onaj način. Meni osobno je ovo dojenje jako stresno. Evo sad već smišljam kak da malu izvažem na kuhinjsku vagu navečer
kao prvo ok friške mame, mlade pa i histerično lude i zabrinute, sve mi je jasno.. nemojte molimmm vas vagat djecu sami doma i stvarat si stres.. cloudy ti si poslije carskog išla 3 dan doma jel tako, moguće da je pospana zbog lagane žutice koju nisu primijetili jer do nje dolazi obično 2 ili 3 dan a kod beba rođenih na carski i kasnije.. kaj se tiče bebimila, nemoj, ako ti je jako frka, izdoji svoje pa daj na špricu rađe, čim uvedeš flašicu gotovo je sa dojenjem i točka.. toliko si valjda već tu pohvatala
url=https://lilypie.com]
Misha...brijem da je tako...naguta se onog laganog mlijeka i onda kad treba potegnut za onim hranjivim ona spava....
Ninach...tom se i ja nadam...da će mi vući kasnije kad malo ojača...bebimil ću joj za kasnije pripremit da prije spavanja pojede
..al to mije nužno zlo...
mamma....evi kombiniramo danas sisu i flašicu...ja se izdojim pa joj to još dam da mi nakupi na kilaži,al i sisu uvaljujem da mi ne zaboravi sisat
renata...stvar je u tom što ona sisa 10 minuta i onda zaspe,sisa iapadne i nema šanse da joj ju vratim...stisne usta i neće....ja joj ću joj za sada kombinirat sisu i svoje izdojeno mlijeko na bočicu,a bebimil samo navečer davat al i to se izdojit planiram da mi se ne smanjuje količina mlijeka... ad mi je kažem nužno zlo,a na bočicu joj planiram davat svoje izdojeno....
ma cijeli dan sam u k zbog svega toga,al nekak gledam da možda kad sr vrati na staru kilažu počne normalno vuć....ako ne ja ću se izdajat i to joj na bocu davat jer bitno mi je da jede moje a ne ad mlijeko... a sad iz sise il iz boce manje bitno...iako bi ja radije da mi je na sisi....
Sortiraj odgovore
Najstariji