"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    14. Ožujak 2015. 22:20

Haha mene muz isto sprdaje da bi mogli sir proizvodit. Ja se ne usudin probat izdajalicu. Nekako mi to strasno da vuce mliko dok mu nije vrime. Al zna mi iscurit tokom spavanja.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• lelox
    15. Ožujak 2015. 08:34

Ribice nemoj se zabrinjavati, vjeruj mi imam veliko iskustvo što se tiče dojenja, nekim ženama narastu grudi jako ali nemaju puno mlijećnih žlijezda i nemaju puno mlijeka. Meni nisu narasle baš a dojila svaki put više od godinu dana i imala dosta mlijeka. Vjeruj mi nema to nikakve veze sa veličinom grudi.
    Cure je li koja kupovala u Mullera grudjak za dojenje, kako vam se čine. Imaju baš veliki izbor a i cijena je ok.

Pavla
    15. Ožujak 2015. 09:49

lelox

Ribice nemoj se zabrinjavati, vjeruj mi imam veliko iskustvo što se tiče dojenja, nekim ženama narastu grudi jako ali nemaju puno mlijećnih žlijezda i nemaju puno mlijeka. Meni nisu narasle baš a dojila svaki put više od godinu dana i imala dosta mlijeka. Vjeruj mi nema to nikakve veze sa veličinom grudi.
    Cure je li koja kupovala u Mullera grudjak za dojenje, kako vam se čine. Imaju baš veliki izbor a i cijena je ok.

Ja imam dva grudnjaka iz Mullera, i oba su mi super poslužila, i sada će, nadam se.

29.8.2022. ➕

ribica11
    15. Ožujak 2015. 11:09

lelox

hvala, nadam se da ce  kod mene bit takav slucaj 

Baby1
    15. Ožujak 2015. 20:22

lelox

Cure drage, ja sam prije trudnoće nosila košarice A, onda možete mislit kako je kod mene stanje...  Cice mi nisu nešto narasle, ali ja se nekako ne zabrinjavam previše jer veličina nije nikakvo mjerilo. Dojenje smatram prirodnom stvari i mislim da će sve ići kako treba bez obzira na veličinu grudi. Moje mišljenje što se tiče dojenja je izrazito pozitivno i sve sam si u glavi složila da će to jednostavno ići kad se beba rodi. Da ne govorim koliko mi je tu pomoglo informiranje, što iz knjiga, videa, što iz članaka s neta i ovdje sa foruma. Znam i svjesna sam da nema puno pomoći od čitanja, ali je dobra podloga, a iskustvo će doći s vremenom...  I trudit ću se ne odustati na prvoj "prepreci". Ma u biti sam htjela reći, moja mama ima male grudi, a mene i sestru je dojila do 14 mj. obje...

kiki2906
    15. Ožujak 2015. 09:07

Lelox ja sam ih gledala al nisam kupila...imaš na stranici najpovoljniji webshop grudnjake od 25 pa do 45 kn to u mulleru mi malo skupo...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI