"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lelox
    15. Ožujak 2015. 08:34

Ribice nemoj se zabrinjavati, vjeruj mi imam veliko iskustvo što se tiče dojenja, nekim ženama narastu grudi jako ali nemaju puno mlijećnih žlijezda i nemaju puno mlijeka. Meni nisu narasle baš a dojila svaki put više od godinu dana i imala dosta mlijeka. Vjeruj mi nema to nikakve veze sa veličinom grudi.
    Cure je li koja kupovala u Mullera grudjak za dojenje, kako vam se čine. Imaju baš veliki izbor a i cijena je ok.

kiki2906
    15. Ožujak 2015. 09:07

Lelox ja sam ih gledala al nisam kupila...imaš na stranici najpovoljniji webshop grudnjake od 25 pa do 45 kn to u mulleru mi malo skupo...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

ribica11
    15. Ožujak 2015. 12:31

nisam ni ja sisala, a moja mama kaze da je i ona imala male cice i onda kad je rodila su joj buknule i ostale su joj velike. a sto se broja tiče i ja sam prije nosila 75 C push up, bas sa onom debelom spuzvom, a sad 80 C one samo sa podstavom i na zadnje zakopcam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.