"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Leda

ribica

Leda

ribica

kad smo vec kupile onda cemo i koristiti  probala sam stavit na ruku da vidim kako vuce a imam osjecaj da upce ne pravi vakum, joj tko ce to sve nauciti  
    Ja sam probala na cicu i bome vuče ko luda! 
    mene bilo strah da mi nebi nesto pocelo curiti ehehhehehehehe 
    Ma meni curi pomalo vec dva mjeseca! Što dalje to više! Mm i ja se sprdamo da cemo sir pocet pravit jer kako je rano krenulo bit cu ko mljekara! 

neka, bar znas da ces imati mlijeka, kod mene nista.. nisu mi cak ni narasle, koliko su narasle na pocetku to je to  oni cicobrani za dojenje koje sam gledala mi izgledaju kao da bi mi bili veliki

• lelox

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Ribice nemoj se zabrinjavati, vjeruj mi imam veliko iskustvo što se tiče dojenja, nekim ženama narastu grudi jako ali nemaju puno mlijećnih žlijezda i nemaju puno mlijeka. Meni nisu narasle baš a dojila svaki put više od godinu dana i imala dosta mlijeka. Vjeruj mi nema to nikakve veze sa veličinom grudi.
    Cure je li koja kupovala u Mullera grudjak za dojenje, kako vam se čine. Imaju baš veliki izbor a i cijena je ok.

deverika

Broj poruka: 147

Prijavi adminu

Leda

deverika

Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana….recimo.
    Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala… i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
    No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača…ali.. sad više ne… žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena… Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
    nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"
    Ma daj se sekiraj se, sve su to gluposti i vecina stvari ti uopce ne treba! To su razvikane stvari, ja sam dobila skoro svu robicu, krevetic i kolica kupili novo i to je to! Ne znam koliko si upućena u prethodne postove ali sa robicom imaš odličnu stranicu na facebooku zove se nipcom i jako su jeftini! Ja sam ti sve trgovine obišla kao ivećina cura ovdje šta god te zanima pitaj uvijek netko zna do je šta jeftinije i povoljnije! Nemoj se uopće sekirati i brinuti bitno da ste ti i beba dobro a sve ostalo će sjesti na svoje mjesto!

Ja se nadam da će sve sjest na svoje mjesto. Ma mene to i muči, ja nisam dobila ništ, jer nemam od koga i dobiti i sve je na meni, sve moram sama kupiti,,, Planiram ono osnovno, ništ više. Jednostavno me šokiralo da komad odjeće za nekoga od pola metra košta isto ili više za nekoga od dva metra.. Nisam bila uopće s tim upoznata. Hvala na savjetu, malo ću onda više tu pročitati. Ja se stvarno zbunjeno osjećam

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

kiki2906

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Lelox ja sam ih gledala al nisam kupila...imaš na stranici najpovoljniji webshop grudnjake od 25 pa do 45 kn to u mulleru mi malo skupo...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Pavla

Broj poruka: 264

Prijavi adminu

lelox

Ribice nemoj se zabrinjavati, vjeruj mi imam veliko iskustvo što se tiče dojenja, nekim ženama narastu grudi jako ali nemaju puno mlijećnih žlijezda i nemaju puno mlijeka. Meni nisu narasle baš a dojila svaki put više od godinu dana i imala dosta mlijeka. Vjeruj mi nema to nikakve veze sa veličinom grudi.
    Cure je li koja kupovala u Mullera grudjak za dojenje, kako vam se čine. Imaju baš veliki izbor a i cijena je ok.

Ja imam dva grudnjaka iz Mullera, i oba su mi super poslužila, i sada će, nadam se.

29.8.2022. ➕

ribica11

Prijavi adminu

lelox

hvala, nadam se da ce  kod mene bit takav slucaj 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

ribica

lelox

hvala, nadam se da ce  kod mene bit takav slucaj 

Nisu ni meni bogzna sto narasle imala sam 75C, sad  sam na 85C! Mlijeko mi vec curi, dok moja mama stvarno ima velike cicke ni ja ni moja dva brata nismo sisali! Tako da to stvarno nije mjerilo!

=http://lilypie.com]

ribica11

Prijavi adminu

nisam ni ja sisala, a moja mama kaze da je i ona imala male cice i onda kad je rodila su joj buknule i ostale su joj velike. a sto se broja tiče i ja sam prije nosila 75 C push up, bas sa onom debelom spuzvom, a sad 80 C one samo sa podstavom i na zadnje zakopcam

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

deverika

Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana….recimo.
    Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala… i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
    No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača…ali.. sad više ne… žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena… Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
    Ma daj se sekiraj se, sve su to gluposti i vecina stvari ti uopce ne treba! To su razvikane stvari, ja sam dobila skoro svu robicu, krevetic i kolica kupili novo i to je to! Ne znam koliko si upućena u prethodne postove ali sa robicom imaš odličnu stranicu na facebooku zove se nipcom i jako su jeftini! Ja sam ti sve trgovine obišla kao ivećina cura ovdje šta god te zanima pitaj uvijek netko zna do je šta jeftinije i povoljnije! Nemoj se uopće sekirati i brinuti bitno da ste ti i beba dobro a sve ostalo će sjesti na svoje mjesto!
    Ja se nadam da će sve sjest na svoje mjesto. Ma mene to i muči, ja nisam dobila ništ, jer nemam od koga i dobiti i sve je na meni, sve moram sama kupiti,,, Planiram ono osnovno, ništ više. Jednostavno me šokiralo da komad odjeće za nekoga od pola metra košta isto ili više za nekoga od dva metra.. Nisam bila uopće s tim upoznata. Hvala na savjetu, malo ću onda više tu pročitati. Ja se stvarno zbunjeno osjećam

draga meni je isto tako bilo, ništa se ne brigaj, prati popuste- to je mene spasilo, npr jako povoljna robica za djecu ti je u kik-u i u c&a, a nije ništa lošija od razvikanih marki!

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

deverika

žao mi je što se tako osjećaš, ali stvarno nema razloga.. dosta tih stvari ti zapravo i ne triba.
    na pravom si mistu za dobit sve potrebne savjete i pitat šta te zanima i izjadat se.
    kako ti je Sara rekla, ovdje dijelimo vlastita iskustva, informacije o popustima i povoljnoj kupnji, jer svima nam je u cilju opremit svoju bebu sa što manje potrošenog novca, jer robicu jako brzo prerastu, pa se nemoj zatrpavat. i svako pogledaj Nipcomovu facebook stranicu, stvarno se isplati. i prati Klokanicu 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.