Sorry baby, otupila sam naglo, i ne znam zasto al nisam mogla poslat tebi u inbox( opet krivo) zato sam postala tu... ocito krivoj osobi... SORRY! Ne znam sto mi je...
Sorry baby, otupila sam naglo, i ne znam zasto al nisam mogla poslat tebi u inbox( opet krivo) zato sam postala tu… ocito krivoj osobi… SORRY! Ne znam sto mi je…
Ma nema problema Loreen! Samo polako Mislim da trebaš biti prijateljica s deverika da bi joj mogla poslati u inbox...

Ma tako i kod mene, nije to neka bol, nego zatezanje... ma mislim da nije to ništa strašno. Ja se inače osjećam super i beba se stalno rita. Baš imam energije, pogotovo otkako je sunce zasjalo

Curke bila jučer u KIK-u kupila štramplice za 8 kn, vidjela sam jednobojne bodije kratikih rukava 3 kom u paketu mislim da je cijena 36 kn ili su dva u paketu, uglavnom cijena po komadu je 12 kn! Baš sam neka zaboravna postala ovih dana !

=http://lilypie.com]
stigla mi je robica od Nipcoma baš je slatko i mekano sve dobila sam Rodin priručnik o dojenje pa je zgodno sve napisano i od Bebivite priručnik

Ribice, gdje i kako si nabavila taj Rodin priručnik o dojenju? I ja bi... Može link.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji