"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    15. Ožujak 2015. 21:01

Baby 1 , ja ti mogu pogledat kad rodim i dodem kuci robicu sto imam od curice sto sam dobila ali nemam sto s njom jer je moja curica na kraju dečko :) Ali ne znam tocno kad jer danas mi je termin a pitanje je kad cu rodit a nisam kuci trenutno pa ne mogu to nac trenutno. A u Kik-a pogledaj za ove sitnice kupit sto brzo ostanes bez njih jer tamo ima stvarcica od 8 kn pa nadalje. Ja sam isto bila u šoku kad sam vidila što sve moram kupit i koliko to negdi naplaćuju... Strašno.. Mi smo podstanari i živimo od plaće od 3500 kn( zimi padaju plaće jbg)  i da moj dragi i ja nemamo hobije kojima zarađujemo mogli bi mlatit glavom o zid... Isto nije bilo planirana beba tako da te mogu razumit... Sva ušteđevina nam već ode... :) I ja sam cmoljila isto u početku kako je to tako ispalo sve skupa i grizla se a sad je tako kako je...Snađe se čovik. Pogotovo kad nema o kome ovisit ;) Bit će sve dobro.. A i imat ćeš valjda nešto i od ove šugave države i od grada jednokratno pomoć neku financijsku sto prvih  mjesec dana moras prijavit kad se beba rodi...

Inače, kupila sam izdajalicu u DM-a prije dva sata , zadnji dan danas akcija bila i umisto 429 sam je platila 205 čini mi se. Tj. frendica me zove oce mi kupit sutra joj dam pare ja kazem; KUPUJ :)

ribica11
    15. Ožujak 2015. 21:35

ovo je sad bila dobra prilika da kupimo izdajalicu 

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 10:51

Sorry baby, otupila sam naglo, i ne znam zasto al nisam mogla poslat tebi u inbox( opet krivo)  zato sam postala tu... ocito krivoj osobi... SORRY!  Ne znam sto mi je...

Baby1
    16. Ožujak 2015. 10:51

Ma tako i kod mene, nije to neka bol, nego zatezanje... ma mislim da nije to ništa strašno. Ja se inače osjećam super i beba se stalno rita. Baš imam energije, pogotovo otkako je sunce zasjalo  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.