"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Baby 1 , ja ti mogu pogledat kad rodim i dodem kuci robicu sto imam od curice sto sam dobila ali nemam sto s njom jer je moja curica na kraju dečko :) Ali ne znam tocno kad jer danas mi je termin a pitanje je kad cu rodit a nisam kuci trenutno pa ne mogu to nac trenutno. A u Kik-a pogledaj za ove sitnice kupit sto brzo ostanes bez njih jer tamo ima stvarcica od 8 kn pa nadalje. Ja sam isto bila u šoku kad sam vidila što sve moram kupit i koliko to negdi naplaćuju... Strašno.. Mi smo podstanari i živimo od plaće od 3500 kn( zimi padaju plaće jbg)  i da moj dragi i ja nemamo hobije kojima zarađujemo mogli bi mlatit glavom o zid... Isto nije bilo planirana beba tako da te mogu razumit... Sva ušteđevina nam već ode... :) I ja sam cmoljila isto u početku kako je to tako ispalo sve skupa i grizla se a sad je tako kako je...Snađe se čovik. Pogotovo kad nema o kome ovisit ;) Bit će sve dobro.. A i imat ćeš valjda nešto i od ove šugave države i od grada jednokratno pomoć neku financijsku sto prvih  mjesec dana moras prijavit kad se beba rodi...Inače, kupila sam izdajalicu u DM-a prije dva sata , zadnji dan danas akcija bila i umisto 429 sam je platila 205 čini mi se. Tj. frendica me zove oce mi kupit sutra joj dam pare ja kazem; KUPUJ :)

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

ovo je sad bila dobra prilika da kupimo izdajalicu 

Bebach22

Broj poruka: 179

Prijavi adminu

deverika

Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana….recimo.
    Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala… i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
    No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača…ali.. sad više ne… žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena… Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
    nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"

Draga,imaš na Facebooku punooooo grupa gdje curke prodaju dječju robicu po 10-20kn ,naći ćeš lijepu robicu za stvarno malo novaca

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

deverika

Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana….recimo.
    Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala… i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
    No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača…ali.. sad više ne… žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena… Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
    nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"

nosiš curu ili dečka???

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Loreen

Baby 1 , ja ti mogu pogledat kad rodim i dodem kuci robicu sto imam od curice sto sam dobila ali nemam sto s njom jer je moja curica na kraju dečko :) Ali ne znam tocno kad jer danas mi je termin a pitanje je kad cu rodit a nisam kuci trenutno pa ne mogu to nac trenutno. A u Kik-a pogledaj za ove sitnice kupit sto brzo ostanes bez njih jer tamo ima stvarcica od 8 kn pa nadalje. Ja sam isto bila u šoku kad sam vidila što sve moram kupit i koliko to negdi naplaćuju… Strašno.. Mi smo podstanari i živimo od plaće od 3500 kn( zimi padaju plaće jbg)  i da moj dragi i ja nemamo hobije kojima zarađujemo mogli bi mlatit glavom o zid… Isto nije bilo planirana beba tako da te mogu razumit… Sva ušteđevina nam već ode… :) I ja sam cmoljila isto u početku kako je to tako ispalo sve skupa i grizla se a sad je tako kako je…Snađe se čovik. Pogotovo kad nema o kome ovisit ;) Bit će sve dobro.. A i imat ćeš valjda nešto i od ove šugave države i od grada jednokratno pomoć neku financijsku sto prvih  mjesec dana moras prijavit kad se beba rodi…Inače, kupila sam izdajalicu u DM-a prije dva sata , zadnji dan danas akcija bila i umisto 429 sam je platila 205 čini mi se. Tj. frendica me zove oce mi kupit sutra joj dam pare ja kazem; KUPUJ :)

Mislim da je ovaj post trebao biti upućen za deverika??  Najbolje joj se javiš u inbox ovdje...

Baby1

Prijavi adminu

ribica

Baby1

Lollypop

ribica

Lollypop

ribica

evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn 
    Meni rekla da se ne moze…glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
    Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju…dosla me cca 200 kn jeftinija.
    sigurno se onda ne može kombinirati kupon iz knjižice i još kupon od 25%, pa i ovako smo super prošle pogotovo zato što je u startu već snižena na 25% 
    Da, osim ako nam nece trebati hahahaInace, aventova ta izdajalica je u dm-a 450kn, kad se uzme kupon sa 50kn popusta onda je 400. A u konzuma je uvijek 400. Bas me ljute ti tzv "popusti", "kuponi" a zapravo povise cijenu pa spustaju. No dobro, tu se dobije jos i 40 bodova dok u konzuma ne.
    Pa tamo gdje sam ja kupovala u dm-u je bila 429,90 i izašla me 107 i pol kn manje. A ja sam ju baš prislonila na cicu i vukla je super, ne brini ribice vuče ona dobro.  Al nemojte to baš radit kažu da može izazvati kontrakcije maternice. Ja sam samo jednom kad sam je kupila i sad stoji u ormaru i čeka svoje vrijeme… 
    ako dobro vuče onda neću ni isporbavat  da nebi izazvala neke kontrakcije, mada mi zadnji par dana kao da imam upalu trbušnih mišića boli i onda prestane

Mene povremeno malo zateže u donjem dijelu kad se sagnem i sl., i to mi prođe za nekoliko sec. Tek sam u 25. tt. A čitala sam da se BH kontrakcije mogu javiti već nakon 20.tt tako da ne znam jel ovo moje to... 

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Baby1

ribica

Baby1

Lollypop

ribica

Lollypop

ribica

evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn 
    Meni rekla da se ne moze…glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
    Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju…dosla me cca 200 kn jeftinija.
    sigurno se onda ne može kombinirati kupon iz knjižice i još kupon od 25%, pa i ovako smo super prošle pogotovo zato što je u startu već snižena na 25% 
    Da, osim ako nam nece trebati hahahaInace, aventova ta izdajalica je u dm-a 450kn, kad se uzme kupon sa 50kn popusta onda je 400. A u konzuma je uvijek 400. Bas me ljute ti tzv "popusti", "kuponi" a zapravo povise cijenu pa spustaju. No dobro, tu se dobije jos i 40 bodova dok u konzuma ne.
    Pa tamo gdje sam ja kupovala u dm-u je bila 429,90 i izašla me 107 i pol kn manje. A ja sam ju baš prislonila na cicu i vukla je super, ne brini ribice vuče ona dobro.  Al nemojte to baš radit kažu da može izazvati kontrakcije maternice. Ja sam samo jednom kad sam je kupila i sad stoji u ormaru i čeka svoje vrijeme… 
    ako dobro vuče onda neću ni isporbavat  da nebi izazvala neke kontrakcije, mada mi zadnji par dana kao da imam upalu trbušnih mišića boli i onda prestane
    Mene povremeno malo zateže u donjem dijelu kad se sagnem i sl., i to mi prođe za nekoliko sec. Tek sam u 25. tt. A čitala sam da se BH kontrakcije mogu javiti već nakon 20.tt tako da ne znam jel ovo moje to… 

i ja sam pomislila da je to mozda to, a sta ja znam nije mi pre cesto, samo dva tri puta na dan, a nije da se ne moze izdrzati

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Sorry baby, otupila sam naglo, i ne znam zasto al nisam mogla poslat tebi u inbox( opet krivo)  zato sam postala tu... ocito krivoj osobi... SORRY!  Ne znam sto mi je...

Baby1

Prijavi adminu

Ma tako i kod mene, nije to neka bol, nego zatezanje... ma mislim da nije to ništa strašno. Ja se inače osjećam super i beba se stalno rita. Baš imam energije, pogotovo otkako je sunce zasjalo  

Baby1

Prijavi adminu

Loreen

Sorry baby, otupila sam naglo, i ne znam zasto al nisam mogla poslat tebi u inbox( opet krivo)  zato sam postala tu… ocito krivoj osobi… SORRY!  Ne znam sto mi je…

Ma nema problema Loreen! Samo polako  Mislim da trebaš biti prijateljica s deverika da bi joj mogla poslati u inbox...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.