"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    12. Ožujak 2015. 23:04

Ja sam pitala u dm-u za te popuste (isto zbog izdajalice) i rekla mi je prodavačica da na jedan proizvod ne može ići 50 % popusta, već samo do 40 %. Tako da i dalje razmišljam više o kupovini tommee and tippee izdajalici...

Aleksandra2
    12. Ožujak 2015. 23:06

Ja sam uzela tomee tipee u citya za 15% popust. Zuta srijeda

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Baby1
    13. Ožujak 2015. 11:20

Cure, ja ne znam je li to zbilja istina (nek me slobodno netko ispravi ako zna!), ali sam negdje pročitala da se ovakvi steznici ne bi trebali koristiti dok ne prođe 6 tjedana od poroda, dakle babinje, ali nemojte me držati za riječ... Dakle, može onakav samo preko trbuha, ali ovakav ne. E sad, čak ne znam jesam to možda vidjela u onoj knjizi "Moja trudnoća"...a ne da mi se sad tražit.

ribica11
    13. Ožujak 2015. 12:05

i tko ima novu knižicu sa kuponima vrijede do 31.03. ali do 2016.  baš sam sad gledala na netu

ribica11
    13. Ožujak 2015. 12:07

ahahahha knižica, knjižica jesam luda, još mi se spava 

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 13:12

Ja imam steznik gaćice... Dobila sam ga i ima gaćice koje navučeš i onda dvije trake pa si namjestiš koliko hoćeš da te stisne nije na čičak nego na one male metalne kopčice...

• ivana862
    13. Ožujak 2015. 13:24

žene, majke, kraljice... ne znam jesam li fulala topić ali zanima me vaše mišljenje,koliko robice i čega i koji broj je u početku potrebno za novorođenu bebu...

meni je ova prva trudnoća... otkrila sam jednu skroz ok stranicu na fesju sa ljepim, pamučnim krpicama za naše bebice i sad bi naručila svašta..imaju od broja 56 62 68 pa nadalje....  ali nemam osjećaja koliko npr bodića i gegica je potrebno...hoće li u 56 broju plivati ?!?? hmmmm....

hvala na svakom odgovoru... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.