pa mislim da se mogu kombinirat popusti, ali nije bilo ničega taj dan za kupit, ni izdajalice, mislim da je bio od većih stvari samo grijač za bočice ali nisam sigurna

m.facebook.com/trudniceimame?tsid=0.7189222013112158&source=typeahead evo ode ima jeftinih stvari. Nema puno al mozd neko nadje bas sta mu triba.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sad se mislim da ovakav steznik uzmem..
hhh
www.megapopust.hr/54-popusta-na-body-shaper-steznik-za-oblikovanje-tijela-platite-139-kn-umjesto-299-kn-dostava-besplatna-novo-mogucnost-placanja-pouzecem
Sad se mislim da ovakav steznik uzmem..
hhh
www.megapopust.hr/54-popusta-na-body-shaper-steznik-za-oblikovanje-tijela-platite-139-kn-umjesto-299-kn-dostava-besplatna-novo-mogucnost-placanja-pouzecem
uuuu ovaj sve lipo stisne :D

Ja sam pitala u dm-u za te popuste (isto zbog izdajalice) i rekla mi je prodavačica da na jedan proizvod ne može ići 50 % popusta, već samo do 40 %. Tako da i dalje razmišljam više o kupovini tommee and tippee izdajalici...
Ja sam pitala u dm-u za te popuste (isto zbog izdajalice) i rekla mi je prodavačica da na jedan proizvod ne može ići 50 % popusta, već samo do 40 %. Tako da i dalje razmišljam više o kupovini tommee and tippee izdajalici…
ja ću sada ići do dm-a po izdajalicu, priredila sam onaj kupon za izdajalicu iz knižice pa vam javim jesu mi uvažili to je još 30 kn manje

Ja sam uzela tomee tipee u citya za 15% popust. Zuta srijeda

Cure, ja ne znam je li to zbilja istina (nek me slobodno netko ispravi ako zna!), ali sam negdje pročitala da se ovakvi steznici ne bi trebali koristiti dok ne prođe 6 tjedana od poroda, dakle babinje, ali nemojte me držati za riječ... Dakle, može onakav samo preko trbuha, ali ovakav ne. E sad, čak ne znam jesam to možda vidjela u onoj knjizi "Moja trudnoća"...a ne da mi se sad tražit.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji