"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    12. Ožujak 2015. 18:37

pa mislim da se mogu kombinirat popusti, ali nije bilo ničega taj dan za kupit, ni izdajalice, mislim da je bio od većih stvari samo grijač za bočice ali nisam sigurna

Aleksandra2
    [UREĐENO] 13. Ožujak 2015. 11:05

m.facebook.com/trudniceimame?tsid=0.7189222013112158&source=typeahead  evo ode ima jeftinih stvari. Nema puno al mozd neko nadje bas sta mu triba.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    [UREĐENO] 13. Ožujak 2015. 11:06

Sad se mislim da ovakav steznik uzmem..
    hhh

www.megapopust.hr/54-popusta-na-body-shaper-steznik-za-oblikovanje-tijela-platite-139-kn-umjesto-299-kn-dostava-besplatna-novo-mogucnost-placanja-pouzecem

Sara9
    [UREĐENO] 13. Ožujak 2015. 11:06

Aleksandra

Sad se mislim da ovakav steznik uzmem..
    hhh

www.megapopust.hr/54-popusta-na-body-shaper-steznik-za-oblikovanje-tijela-platite-139-kn-umjesto-299-kn-dostava-besplatna-novo-mogucnost-placanja-pouzecem

uuuu ovaj sve lipo stisne :D

Mary36
    12. Ožujak 2015. 23:04

Ja sam pitala u dm-u za te popuste (isto zbog izdajalice) i rekla mi je prodavačica da na jedan proizvod ne može ići 50 % popusta, već samo do 40 %. Tako da i dalje razmišljam više o kupovini tommee and tippee izdajalici...

ribica11
    13. Ožujak 2015. 12:04

Mary

Ja sam pitala u dm-u za te popuste (isto zbog izdajalice) i rekla mi je prodavačica da na jedan proizvod ne može ići 50 % popusta, već samo do 40 %. Tako da i dalje razmišljam više o kupovini tommee and tippee izdajalici…

ja ću sada ići do dm-a po izdajalicu, priredila sam onaj kupon za izdajalicu iz knižice pa vam javim jesu mi uvažili to je još 30 kn manje 

Aleksandra2
    12. Ožujak 2015. 23:06

Ja sam uzela tomee tipee u citya za 15% popust. Zuta srijeda

Baby1
    13. Ožujak 2015. 11:20

Cure, ja ne znam je li to zbilja istina (nek me slobodno netko ispravi ako zna!), ali sam negdje pročitala da se ovakvi steznici ne bi trebali koristiti dok ne prođe 6 tjedana od poroda, dakle babinje, ali nemojte me držati za riječ... Dakle, može onakav samo preko trbuha, ali ovakav ne. E sad, čak ne znam jesam to možda vidjela u onoj knjizi "Moja trudnoća"...a ne da mi se sad tražit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI