"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    13. Ožujak 2015. 12:05

i tko ima novu knižicu sa kuponima vrijede do 31.03. ali do 2016.  baš sam sad gledala na netu

ribica11
    13. Ožujak 2015. 12:07

ahahahha knižica, knjižica jesam luda, još mi se spava 

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 13:12

Ja imam steznik gaćice... Dobila sam ga i ima gaćice koje navučeš i onda dvije trake pa si namjestiš koliko hoćeš da te stisne nije na čičak nego na one male metalne kopčice...

• ivana862
    13. Ožujak 2015. 13:24

žene, majke, kraljice... ne znam jesam li fulala topić ali zanima me vaše mišljenje,koliko robice i čega i koji broj je u početku potrebno za novorođenu bebu...

meni je ova prva trudnoća... otkrila sam jednu skroz ok stranicu na fesju sa ljepim, pamučnim krpicama za naše bebice i sad bi naručila svašta..imaju od broja 56 62 68 pa nadalje....  ali nemam osjećaja koliko npr bodića i gegica je potrebno...hoće li u 56 broju plivati ?!?? hmmmm....

hvala na svakom odgovoru... :)

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 13:48

Ivana, ovisi kolika je beba. Ja sam svom spremila 52 broj a on je to prerastao u 34. tjednu sto se njihove procjene kilaze tice tako da sam kupila jednu 62 čini mi se, rastezljivu  za izlazak iz rodilišta komplet s kapicom a drugo sam dobila od cura sto im je ostalo pa imam sad svasta razlicitih velicina ali ne znam sto ce mi posluzit a sto bit malo pa nista ne kupujem.

Kupit cu u Kika ako zagusti jer su tamo jeftini dosta ( bebe to prebrzo prerastu) a cure na Klokanici su rekle da je Kik skroz OK sto se tice kvalitete... 

Ja isto cekam prvu bebu i nisam bas pri parama pa pazim što kupujem.... Najviše me koštala kozmetika i pelenice itd.. To me uništilo :)

• ivana862
    13. Ožujak 2015. 14:36

Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu....
    nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut ...

Loreen
    13. Ožujak 2015. 15:49

ivana86

Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu….
    nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut …

Ja sam bila uvjerena da mi niko ništa neće dat ali baš sam mislila da ništa neću dobit i onda meni dragom donosili svašta jer ljudi ne žele bacit a bice im smeta po kuci  a sto ce im ta mala robica sto su dvaput obukli bebi... I onda me se i jedna rodica sjetila pa mi busom poslala itd. tako da se nakupilo nesto... Ali svejedno se puno istrosis a mozes proć jeftinije. Čekaj neke popuste ako imaš vremena kako si rekla. Fino, malo po malo...

ribica11
    13. Ožujak 2015. 14:38

evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn 

Mary36
    13. Ožujak 2015. 17:55

ribica

evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn 

I koliko je onda sa svim tim popustima ispala cijena izdajalice?

Lollypop
    14. Ožujak 2015. 18:22

ribica

Meni rekla da se ne moze...glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
    Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju...dosla me cca 200 kn jeftinija.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI