i tko ima novu knižicu sa kuponima vrijede do 31.03. ali do 2016. baš sam sad gledala na netu

Ja imam steznik gaćice... Dobila sam ga i ima gaćice koje navučeš i onda dvije trake pa si namjestiš koliko hoćeš da te stisne nije na čičak nego na one male metalne kopčice...
žene, majke, kraljice... ne znam jesam li fulala topić ali zanima me vaše mišljenje,koliko robice i čega i koji broj je u početku potrebno za novorođenu bebu...
meni je ova prva trudnoća... otkrila sam jednu skroz ok stranicu na fesju sa ljepim, pamučnim krpicama za naše bebice i sad bi naručila svašta..imaju od broja 56 62 68 pa nadalje.... ali nemam osjećaja koliko npr bodića i gegica je potrebno...hoće li u 56 broju plivati ?!?? hmmmm....
hvala na svakom odgovoru... :)
Ivana, ovisi kolika je beba. Ja sam svom spremila 52 broj a on je to prerastao u 34. tjednu sto se njihove procjene kilaze tice tako da sam kupila jednu 62 čini mi se, rastezljivu za izlazak iz rodilišta komplet s kapicom a drugo sam dobila od cura sto im je ostalo pa imam sad svasta razlicitih velicina ali ne znam sto ce mi posluzit a sto bit malo pa nista ne kupujem.
Kupit cu u Kika ako zagusti jer su tamo jeftini dosta ( bebe to prebrzo prerastu) a cure na Klokanici su rekle da je Kik skroz OK sto se tice kvalitete...
Ja isto cekam prvu bebu i nisam bas pri parama pa pazim što kupujem.... Najviše me koštala kozmetika i pelenice itd.. To me uništilo :)
Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu....
nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut ...
Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu….
nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut …
Ja sam bila uvjerena da mi niko ništa neće dat ali baš sam mislila da ništa neću dobit i onda meni dragom donosili svašta jer ljudi ne žele bacit a bice im smeta po kuci a sto ce im ta mala robica sto su dvaput obukli bebi... I onda me se i jedna rodica sjetila pa mi busom poslala itd. tako da se nakupilo nesto... Ali svejedno se puno istrosis a mozes proć jeftinije. Čekaj neke popuste ako imaš vremena kako si rekla. Fino, malo po malo...
evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn
evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn
I koliko je onda sa svim tim popustima ispala cijena izdajalice?

Meni rekla da se ne moze...glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju...dosla me cca 200 kn jeftinija.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji