Ivana, ovisi kolika je beba. Ja sam svom spremila 52 broj a on je to prerastao u 34. tjednu sto se njihove procjene kilaze tice tako da sam kupila jednu 62 čini mi se, rastezljivu za izlazak iz rodilišta komplet s kapicom a drugo sam dobila od cura sto im je ostalo pa imam sad svasta razlicitih velicina ali ne znam sto ce mi posluzit a sto bit malo pa nista ne kupujem.
Kupit cu u Kika ako zagusti jer su tamo jeftini dosta ( bebe to prebrzo prerastu) a cure na Klokanici su rekle da je Kik skroz OK sto se tice kvalitete...
Ja isto cekam prvu bebu i nisam bas pri parama pa pazim što kupujem.... Najviše me koštala kozmetika i pelenice itd.. To me uništilo :)
Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu....
nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut ...
evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn
Ja nisam kupila izdajalicu ni bočicu za ,,pohranit,, mlijeko.. Ako mi bude trebalo odma cu si kupit to je 600 kn ukupno. Pretpostavljam da kupujete Aventove ili?
Evo da se i ja javim s novim iskustvima
Nama će, ako Bog da, razlika među curama bit 13, 14 mjeseci, tako da sve u duplo trebamo
Tako da sam neki dan slučajno u Dm-u naletila na Niveinu torbu za presvlačenje za 172 kune !!! Sa svom opremom !!!
Snižena je 57 kune !!
Odmah sam je kupila.
Imamo mi i onu Babylove dm-ovu torbu za prvu curu, i super je poslužila i još će, nadam se služit :)
Kolica već imamo dva (pošto su jedna od muževe sestre), a jedna su praktična i povoljna tri u jedan chicco.
Super služe.
E, a sada mi je muž u Baby centru u Citya, u Splitu, kupija i krevetić koji mi se odmah svidio.
Na prvo me posjetija na bolnički, ali me oduševija.
Bijeli, najjednostavniji šta može bit, samo s detaljem konjića na ljuljanje.
Sa dvi, tri razine za podešavanje visine (tako da mi je beba što više, ovisi o njenom razvoju), bez škafeta ispod krevetića.
700 kn, uz 11 % popusta za klub Baby centra.
Upravo je na putu i jedva ga čekam smontirat.
29.8.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji