"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ivana, ovisi kolika je beba. Ja sam svom spremila 52 broj a on je to prerastao u 34. tjednu sto se njihove procjene kilaze tice tako da sam kupila jednu 62 čini mi se, rastezljivu  za izlazak iz rodilišta komplet s kapicom a drugo sam dobila od cura sto im je ostalo pa imam sad svasta razlicitih velicina ali ne znam sto ce mi posluzit a sto bit malo pa nista ne kupujem.Kupit cu u Kika ako zagusti jer su tamo jeftini dosta ( bebe to prebrzo prerastu) a cure na Klokanici su rekle da je Kik skroz OK sto se tice kvalitete... Ja isto cekam prvu bebu i nisam bas pri parama pa pazim što kupujem.... Najviše me koštala kozmetika i pelenice itd.. To me uništilo :)

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

ribica

Mary

Ja sam pitala u dm-u za te popuste (isto zbog izdajalice) i rekla mi je prodavačica da na jedan proizvod ne može ići 50 % popusta, već samo do 40 %. Tako da i dalje razmišljam više o kupovini tommee and tippee izdajalici…
    ja ću sada ići do dm-a po izdajalicu, priredila sam onaj kupon za izdajalicu iz knižice pa vam javim jesu mi uvažili to je još 30 kn manje 

Ja sam uzela izdajalicu za 50 bodova, 25% manje, s drugim popustima se nije moglo kombinirati nažalost...

• ivana862

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu....
    nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut ...

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn 

• Loreen

Prijavi adminu

ivana86

Loreen, ja ulazim u 4 mj ali odlučih da svaki mjesec ponešto kupim kako kad mogu….
    nemam od koga što naslijedit pa se moramo sami za sve pobrinut …

Ja sam bila uvjerena da mi niko ništa neće dat ali baš sam mislila da ništa neću dobit i onda meni dragom donosili svašta jer ljudi ne žele bacit a bice im smeta po kuci  a sto ce im ta mala robica sto su dvaput obukli bebi... I onda me se i jedna rodica sjetila pa mi busom poslala itd. tako da se nakupilo nesto... Ali svejedno se puno istrosis a mozes proć jeftinije. Čekaj neke popuste ako imaš vremena kako si rekla. Fino, malo po malo...

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

ribica

evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn 

I koliko je onda sa svim tim popustima ispala cijena izdajalice?

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

oko 250 kn

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

ribica

oko 250 kn

Phiii blago tebi , meni žena na blagajni rekla "ne može!" 

• Loreen

Prijavi adminu

Ja nisam kupila izdajalicu ni bočicu za ,,pohranit,, mlijeko.. Ako mi bude trebalo odma cu si kupit to je 600 kn ukupno. Pretpostavljam da kupujete Aventove ili?

Pavla

Broj poruka: 264

Prijavi adminu

Evo da se i ja javim s novim iskustvima
    Nama će, ako Bog da, razlika među curama bit 13, 14 mjeseci, tako da sve u duplo trebamo Tako da sam neki dan slučajno u Dm-u naletila na Niveinu torbu za presvlačenje za 172 kune !!! Sa svom opremom !!!
    Snižena je 57 kune !!
    Odmah sam je kupila.
    Imamo mi i onu Babylove dm-ovu torbu za prvu curu, i super je poslužila i još će, nadam se služit :)
    Kolica već imamo dva (pošto su jedna od muževe sestre), a jedna su praktična i povoljna tri u jedan chicco.
    Super služe.
    E, a sada mi je muž u Baby centru u Citya, u Splitu, kupija i krevetić koji mi se odmah svidio.
    Na prvo me posjetija na bolnički, ali me oduševija.
    Bijeli, najjednostavniji šta može bit, samo s detaljem konjića na ljuljanje.
    Sa dvi, tri razine za podešavanje visine (tako da mi je beba što više, ovisi o njenom razvoju), bez škafeta ispod krevetića.
    700 kn, uz 11 % popusta za klub Baby centra.
    Upravo je na putu i jedva ga čekam smontirat.

29.8.2022. ➕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.