oko 250 knPhiii blago tebi , meni žena na blagajni rekla "ne može!"
kupila sam sve sad u dm-u što mi treba za rodilište, napravila račun od 950kn, a sa svim popustima platila sam 600kn tako da sam stvarno zadovoljna, iskoristila sam dosta kupona i na već sniženo, imam osjećaj da teta nije ni glededala kupone jego ih je samo cvikala , tako da kaže moj muž kako smo izdajalicu dobili gratis
oko 250 knPhiii blago tebi , meni žena na blagajni rekla "ne može!"kupila sam sve sad u dm-u što mi treba za rodilište, napravila račun od 950kn, a sa svim popustima platila sam 600kn tako da sam stvarno zadovoljna, iskoristila sam dosta kupona i na već sniženo, imam osjećaj da teta nije ni glededala kupone jego ih je samo cvikala , tako da kaže moj muž kako smo izdajalicu dobili gratis
Ja cu iSto sutra okušati sreću, ne trebam puno stvari kao ti, izdajalicu imam, par sitnica od kozmetike, pelene pa cu isto probat iskoristiti vise popusta!
=http://lilypie.com]
oko 250 knPhiii blago tebi , meni žena na blagajni rekla "ne može!"kupila sam sve sad u dm-u što mi treba za rodilište, napravila račun od 950kn, a sa svim popustima platila sam 600kn tako da sam stvarno zadovoljna, iskoristila sam dosta kupona i na već sniženo, imam osjećaj da teta nije ni glededala kupone jego ih je samo cvikala , tako da kaže moj muž kako smo izdajalicu dobili gratisJa cu iSto sutra okušati sreću, ne trebam puno stvari kao ti, izdajalicu imam, par sitnica od kozmetike, pelene pa cu isto probat iskoristiti vise popusta!
dala sam za pelene kupone i za dove dezodorans koji je već snižen, ta akcija od 15% na cijeli iznos je samo ovaj vikend i odnosi se na kupnju iznad 200kn a mogu se koristit kuponi, sad neznam jel se može kombinirat kupon i 25%, a što se tiče Mullera nisu im popusti baš pretjerano veliki
oko 250 knPhiii blago tebi , meni žena na blagajni rekla "ne može!"kupila sam sve sad u dm-u što mi treba za rodilište, napravila račun od 950kn, a sa svim popustima platila sam 600kn tako da sam stvarno zadovoljna, iskoristila sam dosta kupona i na već sniženo, imam osjećaj da teta nije ni glededala kupone jego ih je samo cvikala , tako da kaže moj muž kako smo izdajalicu dobili gratis
Odlično!!
Ja isto sumnjam da će meni to dati, zadnji put kad sam pitala za slaganje popusta i nisu bili baš tak raspoloženi…imam puno popusta za muller, pa ću tamo otići kad bude sljedeća žuta srijeda
I ja isto planiram do Mullera, vidjet što se tamo nudi i kakve su cijene. Još stignemo, njihovi kuponi vrijede do 30.6.
Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana....recimo.
Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala... i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača...ali.. sad više ne... žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena... Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana….recimo.
Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala… i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača…ali.. sad više ne… žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena… Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"
normalno je i imaš hug od mene.. šoraju te hormoni.. probaj gledati da ne kupuješ razvikane stvari koje u stvari uopće nisu potrebne i bez njih se može.. za početak robice ti ne treba puno jer veličinu 50 - 62 nose vrlo kratko... izdajalice npr nemoj kupovat dok ne vidiš hoće li ti trebati i sl i već si na pola puta.. od kozmetike isto tako, za kupanje masl. ulje..
url=https://lilypie.com]
evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 kn
Meni rekla da se ne moze...glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju...dosla me cca 200 kn jeftinija.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji