"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    13. Ožujak 2015. 21:08

Ja isto sumnjam da će meni to dati, zadnji put kad sam pitala za slaganje popusta i nisu bili baš tak raspoloženi...imam puno popusta za muller, pa ću tamo otići kad bude sljedeća žuta srijeda 

Leda2
    14. Ožujak 2015. 11:57

Sad sam došla iz Dm-a, sve žive popuste sam koristila i na kraju dobila još 15% na cjelikupnu kupovinu, stvarno se isplati! Kupila sam Nivein ruksak za 110 kn!

=http://lilypie.com]

deverika
    14. Ožujak 2015. 18:02

Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana....recimo.
    Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala... i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
    No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača...ali.. sad više ne... žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena... Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
    nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.