Ja nisam kupila izdajalicu ni bočicu za ,,pohranit,, mlijeko.. Ako mi bude trebalo odma cu si kupit to je 600 kn ukupno. Pretpostavljam da kupujete Aventove ili?
Evo da se i ja javim s novim iskustvima
Nama će, ako Bog da, razlika među curama bit 13, 14 mjeseci, tako da sve u duplo trebamo
Tako da sam neki dan slučajno u Dm-u naletila na Niveinu torbu za presvlačenje za 172 kune !!! Sa svom opremom !!!
Snižena je 57 kune !!
Odmah sam je kupila.
Imamo mi i onu Babylove dm-ovu torbu za prvu curu, i super je poslužila i još će, nadam se služit :)
Kolica već imamo dva (pošto su jedna od muževe sestre), a jedna su praktična i povoljna tri u jedan chicco.
Super služe.
E, a sada mi je muž u Baby centru u Citya, u Splitu, kupija i krevetić koji mi se odmah svidio.
Na prvo me posjetija na bolnički, ali me oduševija.
Bijeli, najjednostavniji šta može bit, samo s detaljem konjića na ljuljanje.
Sa dvi, tri razine za podešavanje visine (tako da mi je beba što više, ovisi o njenom razvoju), bez škafeta ispod krevetića.
700 kn, uz 11 % popusta za klub Baby centra.
Upravo je na putu i jedva ga čekam smontirat.

29.8.2022. ➕
Ja isto sumnjam da će meni to dati, zadnji put kad sam pitala za slaganje popusta i nisu bili baš tak raspoloženi...imam puno popusta za muller, pa ću tamo otići kad bude sljedeća žuta srijeda
Ja isto sumnjam da će meni to dati, zadnji put kad sam pitala za slaganje popusta i nisu bili baš tak raspoloženi…imam puno popusta za muller, pa ću tamo otići kad bude sljedeća žuta srijeda
I ja isto planiram do Mullera, vidjet što se tamo nudi i kakve su cijene. Još stignemo, njihovi kuponi vrijede do 30.6.

Sad sam došla iz Dm-a, sve žive popuste sam koristila i na kraju dobila još 15% na cjelikupnu kupovinu, stvarno se isplati! Kupila sam Nivein ruksak za 110 kn!

=http://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji