evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 knMeni rekla da se ne moze…glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju…dosla me cca 200 kn jeftinija.sigurno se onda ne može kombinirati kupon iz knjižice i još kupon od 25%, pa i ovako smo super prošle pogotovo zato što je u startu već snižena na 25%Da, osim ako nam nece trebati hahahaInace, aventova ta izdajalica je u dm-a 450kn, kad se uzme kupon sa 50kn popusta onda je 400. A u konzuma je uvijek 400. Bas me ljute ti tzv "popusti", "kuponi" a zapravo povise cijenu pa spustaju. No dobro, tu se dobije jos i 40 bodova dok u konzuma ne.
Pa tamo gdje sam ja kupovala u dm-u je bila 429,90 i izašla me 107 i pol kn manje. A ja sam ju baš prislonila na cicu i vukla je super, ne brini ribice vuče ona dobro. Al nemojte to baš radit kažu da može izazvati kontrakcije maternice. Ja sam samo jednom kad sam je kupila i sad stoji u ormaru i čeka svoje vrijeme...
Pozdrav, ovo mi prva beba dolazi i bila sam u kupovini odjeće, vodeći se popisom koji je predložila Klokanica. Naime, nikad nisam ni gledala cijene za dječju odjeću i opremu, jer mi nikad nije ni trebalo nit me je zanimalo. Beba je neplanirana….recimo.
Nisam kupila ni pola, ma trećinu što sam trebala… i potrošila 650kn samo na nekoliko komada robe. Da napomenem sama sam, i stvarno nemam nikoga da mi pomogne u vezi toga jer slabo koga i poznam, nezaposlena sam, imam jako (stvarno jako) malo ušteđevine.
No, ono što mene muči je to što sam se ja u trgovini gledajući stvari rasplakala da se nisam mogla smirit, sramota, (u 31. sam tjednu), užasno sam se osjećala. Veselim se bebi i jedva čekam da vidim bebača…ali.. sad više ne… žao mi je jer sam trudna, samo zbog financija. Sva sam zbunjena… Savjetujte me. Da li su to neki normalni osjećaji ili ja nisam normalna?
nisam znala gdje bih se drugdje "požalila"
Draga, ne brini ništa! Imaš našu podršku uvijek ovdje na Klokanici.
Probaj malo obići ove jeftinije dućane ako si u mogućnosti, npr. Kik je odličan i povoljan, a robica im je super. Pročitaj si prethodne postove na ovoj temi i bit će ti malo lakše odrediti što ti treba, a što ne. Nemoj gomilati. Preporuka ti je i Nipcom (potraži na fejsu), kao što je Leda napisala, oni su vrlo povoljni i kvalitetni.
Pokušaj se smiriti, opusti se (znam da ponekad nije lako) i slobodno se uvijek javi! Misli pozitivno, i ja ti šaljem pozitivne misli!
evo cure da vam javim, uspjela sam uz sve silne popuste dobit još i onih 30 kn popusta sa kupona, znači 25% je već snižen, 15% na cjelokupan račun i još onih 30 knMeni rekla da se ne moze…glupaca! Doduse iza pise da se ne moze kombinirati sa drugim popustima a kamoli ovim svima koje sam ja iskoristila 😂
Dakle, ja sam kombinirala 25% sto je vec snizeno, kupon od 25% za bodova i 15% na sveukupnu kupnju…dosla me cca 200 kn jeftinija.sigurno se onda ne može kombinirati kupon iz knjižice i još kupon od 25%, pa i ovako smo super prošle pogotovo zato što je u startu već snižena na 25%Da, osim ako nam nece trebati hahahaInace, aventova ta izdajalica je u dm-a 450kn, kad se uzme kupon sa 50kn popusta onda je 400. A u konzuma je uvijek 400. Bas me ljute ti tzv "popusti", "kuponi" a zapravo povise cijenu pa spustaju. No dobro, tu se dobije jos i 40 bodova dok u konzuma ne.Pa tamo gdje sam ja kupovala u dm-u je bila 429,90 i izašla me 107 i pol kn manje. A ja sam ju baš prislonila na cicu i vukla je super, ne brini ribice vuče ona dobro. Al nemojte to baš radit kažu da može izazvati kontrakcije maternice. Ja sam samo jednom kad sam je kupila i sad stoji u ormaru i čeka svoje vrijeme…
ako dobro vuče onda neću ni isporbavat da nebi izazvala neke kontrakcije, mada mi zadnji par dana kao da imam upalu trbušnih mišića boli i onda prestane
Ja sam isto sada u fazi kupovine robice za bebu pa sam vidjela da spominjete Nipcom. Isla sam na njihovu stranicu ali webshop im ne radi. Kada kliknem samo mi napise da nema unesenih proizvoda.
Jel ja nesto krivo radim ili im stranica ne funkcionira?
Please help :)
na fejsu im se javi u inbox, ja sam kod njih preko fejsa naručivala
Ribice nemoj se zabrinjavati, vjeruj mi imam veliko iskustvo što se tiče dojenja, nekim ženama narastu grudi jako ali nemaju puno mlijećnih žlijezda i nemaju puno mlijeka. Meni nisu narasle baš a dojila svaki put više od godinu dana i imala dosta mlijeka. Vjeruj mi nema to nikakve veze sa veličinom grudi.
Cure je li koja kupovala u Mullera grudjak za dojenje, kako vam se čine. Imaju baš veliki izbor a i cijena je ok.
Cure drage, ja sam prije trudnoće nosila košarice A, onda možete mislit kako je kod mene stanje... Cice mi nisu nešto narasle, ali ja se nekako ne zabrinjavam previše jer veličina nije nikakvo mjerilo. Dojenje smatram prirodnom stvari i mislim da će sve ići kako treba bez obzira na veličinu grudi. Moje mišljenje što se tiče dojenja je izrazito pozitivno i sve sam si u glavi složila da će to jednostavno ići kad se beba rodi. Da ne govorim koliko mi je tu pomoglo informiranje, što iz knjiga, videa, što iz članaka s neta i ovdje sa foruma. Znam i svjesna sam da nema puno pomoći od čitanja, ali je dobra podloga, a iskustvo će doći s vremenom... I trudit ću se ne odustati na prvoj "prepreci". Ma u biti sam htjela reći, moja mama ima male grudi, a mene i sestru je dojila do 14 mj. obje...
Ja isto nemam velike grudi, ali su mi za sad narasle za broj i dosta su se zaokružile (što posebno veseli mog dečka ). Nadam se da će sve biti ok jer već neko vrijeme primječujem kapljice na potkošuljama, a jednom je probilo i na vestu . Koliko sam čula dojenje nema veze s veličinom grudi...S mojom mamom je bio isti slučaj kao i s mamom od Baby1.
Sortiraj odgovore
Najstariji