"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    15. Ožujak 2015. 12:31

nisam ni ja sisala, a moja mama kaze da je i ona imala male cice i onda kad je rodila su joj buknule i ostale su joj velike. a sto se broja tiče i ja sam prije nosila 75 C push up, bas sa onom debelom spuzvom, a sad 80 C one samo sa podstavom i na zadnje zakopcam

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 16:50

Baby, nosis li curicu ili decka?

Baby1
    15. Ožujak 2015. 20:10

Loreen

Baby, nosis li curicu ili decka?

Draga, rekla mi je na zadnjem pregledu da je curica!  Mila, probaj preko nekoga tko ima.

Mila7
    15. Ožujak 2015. 17:26

Ja sam isto sada u fazi kupovine robice za bebu pa sam vidjela da spominjete Nipcom. Isla sam na njihovu stranicu ali webshop im ne radi. Kada kliknem samo mi napise da nema unesenih proizvoda. 
    Jel ja nesto krivo radim ili im stranica ne funkcionira? 
    Please help :)

ribica11
    15. Ožujak 2015. 17:31

Mila

Ja sam isto sada u fazi kupovine robice za bebu pa sam vidjela da spominjete Nipcom. Isla sam na njihovu stranicu ali webshop im ne radi. Kada kliknem samo mi napise da nema unesenih proizvoda. 
    Jel ja nesto krivo radim ili im stranica ne funkcionira? 
    Please help :)

na fejsu im se javi u inbox, ja sam kod njih preko fejsa naručivala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI