"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    15. Ožujak 2015. 16:50

Baby, nosis li curicu ili decka?

Mila7
    15. Ožujak 2015. 17:26

Ja sam isto sada u fazi kupovine robice za bebu pa sam vidjela da spominjete Nipcom. Isla sam na njihovu stranicu ali webshop im ne radi. Kada kliknem samo mi napise da nema unesenih proizvoda. 
    Jel ja nesto krivo radim ili im stranica ne funkcionira? 
    Please help :)

Mila7
    15. Ožujak 2015. 18:29

Nemam fejs :)

Mary36
    15. Ožujak 2015. 20:47

Ja isto nemam velike grudi, ali su mi za sad narasle za broj i dosta su se zaokružile (što posebno veseli mog dečka ). Nadam se da će sve biti ok jer već neko vrijeme primječujem kapljice na potkošuljama, a jednom je probilo i na vestu . Koliko sam čula dojenje nema veze s veličinom grudi...S mojom mamom je bio isti slučaj kao i s mamom od Baby1.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.