"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    11. Ožujak 2015. 18:51

Uzela sam i ja te gace sa stopalima one su mi nekako kao malo tanje znaci odlicne sa ljetnu bebu uzela sam jedne u broju 56 i jedne 62. Body benkciu 56 i uzet cu jos 2. 1 bodya dugih rukava 62 i dva bodya kratkih rukava 62 i po meni su ovi od 62 malo manji od drugih proizvodaca. Cini mi se super kvaliteta i narucit cu jos. Ja sam uzela ovako malo da vidin kakvi su...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

ribica11
    11. Ožujak 2015. 20:41

ja sam isto danas naručila od Nipcoma svašta nešta  body benkice, hlačice i kombinezone sa dugim rukavima i one bez rukava, kombinirala sam da imam i 56 i 62, a već sam se nakupovala i bodića 20-ak 56 i 62 i imam i one bez rukava i sa kratkim i sa dugim rukavima, jednodjelna odjelca oko 6 kom, benkice i hlačice ma nema šta nema, ima da se frajer modira  imam čak i br. 50 neki 8 djelni komplet je bio u Kik-u za 100 kn pa sam to uzela da imam za prve dane, nego cure u šta ćete obući bebu za izlazak iz bolnice? ja gledala riflice i baš su mi premedene

ribica11
    11. Ožujak 2015. 20:42

od 13.-15-03. 15% u dm-u za kupovinu iznad 200 kn

Lollypop
    12. Ožujak 2015. 16:58

ribica

od 13.-15-03. 15% u dm-u za kupovinu iznad 200 kn

Ima vec 25% na avent, to cu si spojiti hihihi :))

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

donkobonbonko
    12. Ožujak 2015. 08:49

bok!  vidim da spominjete Nipcom Babyworld pa da se pridružim i kažem da sam i ja od njih naručila par stvari preko fejsa i odušrvljeni smo i kvalitetom i cijenom i uzorcima na bodyćima! ja čekam ljetnu bebu tamo krajem 7og mj. i uopće nisam pametna šta da kupujem. vel 56 sam uzela 4-5 bodyija, ostalo sve 62 pa na dalje... a osim bodyća za te prve dane nemam pojma šta da pripremim,majičice i hlačice nekako kontam da je prerano ili? mislim, ako bude u kući dijete može bit u onim "gegicama" pamučinim ili??!!  joooj nemam pojma.... 

• antonija2
    12. Ožujak 2015. 10:22

Po kolko ste placale te bodije iz Nipcoma? Nemam face pa ne mogu poslat da mi posalju cjenik....

Baby1
    12. Ožujak 2015. 10:26

Meni su ovakvu poruku poslali (sad ne znam ako nemaš fb): 
    Cijene su proizvođačke za fb prijatelje:
    Bodi dugi rukav - 19,00kn
    Body kratki rukav -18,00
    Body bez rukava-17,00
    body benkica - 19,00kn
    gacice(hlačice sa stopalima) - 15,00kn
    hlačice rotir 17,00
    benkica - 15,00kn
    kombinezon dugi rukav - 39,00kn
    kombinezon dugi rukav frotir-42,00
    kombinezon bez rukava - 29,00kn
    trokut pelene -10,00kn/kom
    ručnik za bebe 85x80 - 50,00kn
    pidžamice dvodijelne - 50,00
    Vreča za spavanje zimska: 99,00
    Vreča za spavanje ljetna: 79,00
    Ogrtač poslije kupanja: 79,00 lp
    Narudžbu šaljemo poštom, pt je fiksna 9,00. Stigne Vam kroz dva-tri dana. Kada primite paketić ne plaćate ništa, nego nam prvo potvrdite ovdje, pa Vam naknadno pošaljemo podatke za uplatu. na povjerenje šaljemo:-) Ako Vas zanima pojedini proizvod, samo recite koji i Veličinu, pa ćemo Vam slikati dostupne dezene,
    lp

• antonija2
    12. Ožujak 2015. 10:42

Uvau stvarno su jeftini! Ma ja cu to prek frendice narucit! A kolko se ceka dostava?

• antonija2
    12. Ožujak 2015. 10:43

Joj sad sam procitala do kraja! Fala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI