"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    11. Ožujak 2015. 16:02

Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila  i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini

Sara9
    11. Ožujak 2015. 16:35

Gricko

Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila  i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini

ti si onda u kaštelima? 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    11. Ožujak 2015. 17:43

Baš se i ja spremam od njih naručiti. Znači da ipak uzmem samo 3 - 4 komada br.56? Mislila sam uzeti malo bodića i onih hlaćica sa stopalima. Jel ti se čini ok kvaliteta?

Bljubica
    11. Ožujak 2015. 17:49

odličan je Nipcom, samo šta sam ja kupovala u dućanima, kasno sam saznala za fejs 
    al sad ću veće brojeve definitivno naručit

Baby1
    11. Ožujak 2015. 17:49

...i ja planiram od njih uzeti, samo nikako da se smislim šta, koliko i veličinu!?  Pošto kažeš Gricko da su malo manji modeli, onda bolje da odmah uzmem veći br.

bobica9
    11. Ožujak 2015. 17:56

Evo, ja baš jučer bila sa frendicom koja ima ljetne bebe pa mi je dala par savjeta. Kaže da su bolje hlačice sa stopalima jer bebe to često skidaju. To se nikad ne bi sjetila jer mi djeluju kao štramplice, pa kao šta će mi to za tak malu bebu... Uzet ću par bodića sa kratkim rukavima 56 i par 62, i još par sa dugim rukavima. Za početak će mi biti dosta, a lako još kupim kad vidim kolika će biti beba i kakvo će biti ljeto.

Baby1
    11. Ožujak 2015. 18:02

Ma ja već imam dosta dugih bodića, pa ću uzeti koji kratki, a mislila sam još uzeti i bodi benkice, nekako mi to zgodnije za obuć. A stignem uostalom i kad se beba rodi naručiti. Joj, sve mi to tako slatko , ja bi sad toga nagomilala (znam da nije pametno)!!

bobica9
    11. Ožujak 2015. 18:07

I ja ću te bodi benkice. Već sam jednu uzela u c&a, preslatka je!

Pepi14
    11. Ožujak 2015. 18:20

Koje velicine da uzmem sad ta pocetak, mislila sam 56 i 62?? Body dugih ili kratkih rukava? Inace decko dolazi pocetkom 4.mj  dosta toga sam dobila, ja bih kupila jos koju body benkicu

Leda2
    11. Ožujak 2015. 18:50

Pepi14

Koje velicine da uzmem sad ta pocetak, mislila sam 56 i 62?? Body dugih ili kratkih rukava? Inace decko dolazi pocetkom 4.mj  dosta toga sam dobila, ja bih kupila jos koju body benkicu

Moja bebica dolazi krajem 4 mj, sve bodije sam uzela dugih rukava, isto 56 i 62! Bebica ce mi biti dugacka tako da imam samo par komada 56!

=http://lilypie.com]

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI