Evo, ja baš jučer bila sa frendicom koja ima ljetne bebe pa mi je dala par savjeta. Kaže da su bolje hlačice sa stopalima jer bebe to često skidaju. To se nikad ne bi sjetila jer mi djeluju kao štramplice, pa kao šta će mi to za tak malu bebu... Uzet ću par bodića sa kratkim rukavima 56 i par 62, i još par sa dugim rukavima. Za početak će mi biti dosta, a lako još kupim kad vidim kolika će biti beba i kakvo će biti ljeto.
Koje velicine da uzmem sad ta pocetak, mislila sam 56 i 62?? Body dugih ili kratkih rukava? Inace decko dolazi pocetkom 4.mj dosta toga sam dobila, ja bih kupila jos koju body benkicu
Moja bebica dolazi krajem 4 mj, sve bodije sam uzela dugih rukava, isto 56 i 62! Bebica ce mi biti dugacka tako da imam samo par komada 56!
=http://lilypie.com]
Uzela sam i ja te gace sa stopalima one su mi nekako kao malo tanje znaci odlicne sa ljetnu bebu uzela sam jedne u broju 56 i jedne 62. Body benkciu 56 i uzet cu jos 2. 1 bodya dugih rukava 62 i dva bodya kratkih rukava 62 i po meni su ovi od 62 malo manji od drugih proizvodaca. Cini mi se super kvaliteta i narucit cu jos. Ja sam uzela ovako malo da vidin kakvi su...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
ja sam isto danas naručila od Nipcoma svašta nešta body benkice, hlačice i kombinezone sa dugim rukavima i one bez rukava, kombinirala sam da imam i 56 i 62, a već sam se nakupovala i bodića 20-ak 56 i 62 i imam i one bez rukava i sa kratkim i sa dugim rukavima, jednodjelna odjelca oko 6 kom, benkice i hlačice ma nema šta nema, ima da se frajer modira imam čak i br. 50 neki 8 djelni komplet je bio u Kik-u za 100 kn pa sam to uzela da imam za prve dane, nego cure u šta ćete obući bebu za izlazak iz bolnice? ja gledala riflice i baš su mi premedene
bok! vidim da spominjete Nipcom Babyworld pa da se pridružim i kažem da sam i ja od njih naručila par stvari preko fejsa i odušrvljeni smo i kvalitetom i cijenom i uzorcima na bodyćima! ja čekam ljetnu bebu tamo krajem 7og mj. i uopće nisam pametna šta da kupujem. vel 56 sam uzela 4-5 bodyija, ostalo sve 62 pa na dalje... a osim bodyća za te prve dane nemam pojma šta da pripremim,majičice i hlačice nekako kontam da je prerano ili? mislim, ako bude u kući dijete može bit u onim "gegicama" pamučinim ili??!! joooj nemam pojma....
Sortiraj odgovore
Najstariji