Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini
Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini
ti si onda u kaštelima?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Baš se i ja spremam od njih naručiti. Znači da ipak uzmem samo 3 - 4 komada br.56? Mislila sam uzeti malo bodića i onih hlaćica sa stopalima. Jel ti se čini ok kvaliteta?

odličan je Nipcom, samo šta sam ja kupovala u dućanima, kasno sam saznala za fejs
al sad ću veće brojeve definitivno naručit

...i ja planiram od njih uzeti, samo nikako da se smislim šta, koliko i veličinu!? Pošto kažeš Gricko da su malo manji modeli, onda bolje da odmah uzmem veći br.

Evo, ja baš jučer bila sa frendicom koja ima ljetne bebe pa mi je dala par savjeta. Kaže da su bolje hlačice sa stopalima jer bebe to često skidaju. To se nikad ne bi sjetila jer mi djeluju kao štramplice, pa kao šta će mi to za tak malu bebu... Uzet ću par bodića sa kratkim rukavima 56 i par 62, i još par sa dugim rukavima. Za početak će mi biti dosta, a lako još kupim kad vidim kolika će biti beba i kakvo će biti ljeto.

Ma ja već imam dosta dugih bodića, pa ću uzeti koji kratki, a mislila sam još uzeti i bodi benkice, nekako mi to zgodnije za obuć. A stignem uostalom i kad se beba rodi naručiti. Joj, sve mi to tako slatko , ja bi sad toga nagomilala (znam da nije pametno)!!

Koje velicine da uzmem sad ta pocetak, mislila sam 56 i 62?? Body dugih ili kratkih rukava? Inace decko dolazi pocetkom 4.mj dosta toga sam dobila, ja bih kupila jos koju body benkicu
Koje velicine da uzmem sad ta pocetak, mislila sam 56 i 62?? Body dugih ili kratkih rukava? Inace decko dolazi pocetkom 4.mjdosta toga sam dobila, ja bih kupila jos koju body benkicu
Moja bebica dolazi krajem 4 mj, sve bodije sam uzela dugih rukava, isto 56 i 62! Bebica ce mi biti dugacka tako da imam samo par komada 56!

=http://lilypie.com]
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji