"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kiki2906

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Ja isto nezz koliko bi stvari kupila a drugo dijete mi je..za prvu sam jako puno toga dobila a za ovu baš i nisam...ja planiram od ovih najmanjih veličina kupit po 4-5 stvarčica i to je to...a kad poraste onda malo više..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Gricko

Mislila sam da znas jer mi nije blizu al ima vremena i za to kupit :)
    vidila sam i ja to u c&a. Ja neznan odakle da pocnen kupovat koliko cega danima gledam po internetu dii cure pisu koliko cega triba al ja opet to nemogu u svojoj glavi slozit nikako :/

Gricko daj mail, pošaljem ti popis u excelu :)

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

maria.klismanic7@gmail.com
    super 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

kiki2906

Ja isto nezz koliko bi stvari kupila a drugo dijete mi je..za prvu sam jako puno toga dobila a za ovu baš i nisam…ja planiram od ovih najmanjih veličina kupit po 4-5 stvarčica i to je to…a kad poraste onda malo više..

tako sam i ja kiki, od vel. 50-56 imam valjda 3 bodija, i planiram uzet još bar 2 bodi benkice da mi bude lakše obuć. A sve ostalo smo uzimali 62. Mislim da ove najmanje vel. jako brzo prerastu...

Sara9

Prijavi adminu

Poslano :)

Gricko3

Prijavi adminu

Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila  i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini

Sara9

Prijavi adminu

Gricko

Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila  i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini

ti si onda u kaštelima? 

Gricko3

Prijavi adminu

Sara

Gricko

ti si onda u kaštelima? 

dada...kastel stafilic

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Baš se i ja spremam od njih naručiti. Znači da ipak uzmem samo 3 - 4 komada br.56? Mislila sam uzeti malo bodića i onih hlaćica sa stopalima. Jel ti se čini ok kvaliteta?

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

odličan je Nipcom, samo šta sam ja kupovala u dućanima, kasno sam saznala za fejs 
    al sad ću veće brojeve definitivno naručit

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.