"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    10. Ožujak 2015. 20:46

Ja isto nezz koliko bi stvari kupila a drugo dijete mi je..za prvu sam jako puno toga dobila a za ovu baš i nisam...ja planiram od ovih najmanjih veličina kupit po 4-5 stvarčica i to je to...a kad poraste onda malo više..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Gricko3
    11. Ožujak 2015. 10:11

maria.klismanic7@gmail.com
    super 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Sara9
    11. Ožujak 2015. 10:48

Poslano :)

Gricko3
    11. Ožujak 2015. 16:02

Ja sam narucila sa fejs stranice Nipcom i kako im je skladiste ovde blizu mene, cura mi je odma donila  i bas su mi super njihovi bodici al mi se cini da su im manji dosta modeli. I jos su stvarno jeftini

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    11. Ožujak 2015. 17:43

Baš se i ja spremam od njih naručiti. Znači da ipak uzmem samo 3 - 4 komada br.56? Mislila sam uzeti malo bodića i onih hlaćica sa stopalima. Jel ti se čini ok kvaliteta?

Bljubica
    11. Ožujak 2015. 17:49

odličan je Nipcom, samo šta sam ja kupovala u dućanima, kasno sam saznala za fejs 
    al sad ću veće brojeve definitivno naručit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.