uh, to mi je previše novaca... A za ovaj iz Lidla sam i ja tak razmišljala-odakle ga navuć!? hehe i na kraju ga nisam niti kupila... A vidjet ću još da li ću uopće ikoji kupiti...

vidila sam na njuškalu steznike s čičkom, 100-njak kuna, čak ima i novih, pogledajte

baš sam probala navući taj iz Lidla i ide bez problema od dolje, baš se fino rasteže, čak sam i navukla na stomak i ne stišće previše, a veličina je S, sad mi je žao što nisam kupila i gaćice ili još nešto drugo
baš sam probala navući taj iz Lidla i ide bez problema od dolje, baš se fino rasteže, čak sam i navukla na stomak i ne stišće previše, a veličina je S, sad mi je žao što nisam kupila i gaćice ili još nešto drugo
Znači S se dosta rasteže...onda bi i meni mogao biti dobar S... Baš sam totalno izgubljena s veličinama u trudnoći!

Koji iz lidla? Ja sam kupila ljubicasti licra neki. Pari mi se sad da ce to bit bzvz. I kad sidnem da ce se spustit, zavrnit. Mislim si kupit neki pravi.
Koji iz lidla? Ja sam kupila ljubicasti licra neki. Pari mi se sad da ce to bit bzvz. I kad sidnem da ce se spustit, zavrnit. Mislim si kupit neki pravi.
Jolinesse, moj je još u kutiji tako da neznam, tek sam danas isprobala kako ide gore a vidjela sam da chicco ima na čičak za 200 kn

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Da i moj je taj jolinesse.. Pardon. Zabunila sam se. A mislim da cu uzet taj chicco. Jos iz dm- a imam popust na chicco. Jedino mi zeznuto pogodit velicinu. Ipak sam 20 kg natukla u trudnoci.

pa da, ako me taj iz Lidla ne steže sad onda neće bit nekog učinka poslije poroda.. evo na ovoj stranici ima kako se određuje vel. steznika
defactomama.hr/bb_us/original.htm

Uff al ce mi struk posli poroda bit jednak struku u 8. Mj. Uzas..ja mislila da cu se ispuvat bar na 6.mj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji