"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Aleksandra2

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Da i moj je taj jolinesse.. Pardon. Zabunila sam se. A mislim da cu uzet taj chicco. Jos iz dm- a imam popust na chicco. Jedino mi zeznuto pogodit velicinu. Ipak sam 20 kg natukla u trudnoci.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

pa da, ako me taj iz Lidla ne steže sad onda neće bit nekog učinka poslije poroda.. evo na ovoj stranici ima kako se određuje vel. steznika 
    defactomama.hr/bb_us/original.htm

Aleksandra2

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Uff al ce mi struk posli poroda bit jednak struku u 8. Mj. Uzas..ja mislila da cu se ispuvat bar na 6.mj

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11

Prijavi adminu

ma sve će se vratiti na svoje 

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

ribica

baš sam probala navući taj iz Lidla i ide bez problema od dolje, baš se fino rasteže, čak sam i navukla na stomak i ne stišće previše, a veličina je S, sad mi je žao što nisam kupila i gaćice ili još nešto drugo

Znači S se dosta rasteže...onda bi i meni mogao biti dobar S... Baš sam totalno izgubljena s veličinama u trudnoći! 

ribica11

Prijavi adminu

da da, rasteže se baš dobro,taj steznik mi se čini OK onako ispod majice kad se nosi nešto usko pa da poravna, ipak mislim da su učinkovitiji oni čvrsti na čičak koji su najmjenjeni za poslije poroda, da vrate mišiće ako su se razdvodiji, meni je gledala fizioterapeutkinja dali imam dijastazu i rekla je da je sve u granicama normale i da nije ništa staršno. a rekla je da se nekima baš jako razdvoje i onda se i mora nositi taj steznik da nebi došlo do hernije.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

da, super za tebe ribice!  to, koliko sam čula, ti kažu još u bolnici da li trebaš nositi, to je taj kao medicinski steznik, koji malo više i košta...

• kala3

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Gdje ste kupile rucnik za bebu.. onako da je mekan a ne preskup ;-)

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ja sam uzela ovakva dva, super je jer je veći od standarda, debeo je kao da je dupli tako mislim da super upija!
    www.bebenova.eu/proizvodi/odjea-a/rucnik-s-kapuljacom-100x100cm.html

=http://lilypie.com]

• antonija2

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Imas rucnike onak s kapuljacom u konzumu, 30 kn, nigdi nisam vidla jeftinije, a dobri su, deblji, i imas ih u vise boja... ja odma 2 uzela 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.