Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Cure koje su kupovale steznik, gdje ste ga kupile? Cijena? Kakav? Ja propustila onaj u Lidlu , a taj je bio super povoljan! Ne želim za to davati puno novaca...
ja imam taj iz Lidla i navlači se, i sad razmišljam s koje strane ću moć navući eheheheheh, mislim da su zgodniji oni na čičak a i čine mi se čvršći, neznam ni sama.. vidjela sam Carriwell za 300 kn, nisam vidjela takav na čičak jeftinije
uh, to mi je previše novaca... A za ovaj iz Lidla sam i ja tak razmišljala-odakle ga navuć!? hehe i na kraju ga nisam niti kupila... A vidjet ću još da li ću uopće ikoji kupiti...
baš sam probala navući taj iz Lidla i ide bez problema od dolje, baš se fino rasteže, čak sam i navukla na stomak i ne stišće previše, a veličina je S, sad mi je žao što nisam kupila i gaćice ili još nešto drugo
Koji iz lidla? Ja sam kupila ljubicasti licra neki. Pari mi se sad da ce to bit bzvz. I kad sidnem da ce se spustit, zavrnit. Mislim si kupit neki pravi.
Koji iz lidla? Ja sam kupila ljubicasti licra neki. Pari mi se sad da ce to bit bzvz. I kad sidnem da ce se spustit, zavrnit. Mislim si kupit neki pravi.
Jolinesse, moj je još u kutiji tako da neznam, tek sam danas isprobala kako ide gore a vidjela sam da chicco ima na čičak za 200 kn
Sortiraj odgovore
Najstariji