"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Cure koje su kupovale steznik, gdje ste ga kupile? Cijena? Kakav? Ja propustila onaj u Lidlu  , a taj je bio super povoljan! Ne želim za to davati puno novaca...

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Sačekaj malo, dosta često su ti ti steznici na akciji, možda za kojih mjesec dva opet budu u Lidlu na akciji!

=http://lilypie.com]

Baby1

Prijavi adminu

Leda

Sačekaj malo, dosta često su ti ti steznici na akciji, možda za kojih mjesec dva opet budu u Lidlu na akciji!

I to što kažeš... Jel se taj iz Lidla onako navuče? Nekako mi se čine bolji/lakši oni koji se zakopčaju/pričvrste iza... Ima tko iskustva?

Baby1

Prijavi adminu

...odnosno naprijed. 

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

ja imam taj iz Lidla i navlači se, i sad razmišljam s koje strane ću moć navući eheheheheh, mislim da su zgodniji oni na čičak a i čine mi se čvršći, neznam ni sama.. vidjela sam Carriwell za 300 kn, nisam vidjela takav na čičak jeftinije

Baby1

Prijavi adminu

uh, to mi je previše novaca... A za ovaj iz Lidla sam i ja tak razmišljala-odakle ga navuć!? hehe  i na kraju ga nisam niti kupila... A vidjet ću još da li ću uopće ikoji kupiti...

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

vidila sam na njuškalu steznike s čičkom, 100-njak kuna, čak ima i novih, pogledajte

ribica11

Prijavi adminu

baš sam probala navući taj iz Lidla i ide bez problema od dolje, baš se fino rasteže, čak sam i navukla na stomak i ne stišće previše, a veličina je S, sad mi je žao što nisam kupila i gaćice ili još nešto drugo

Aleksandra2

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Koji iz lidla? Ja sam kupila ljubicasti licra neki. Pari mi se sad da ce to bit bzvz. I kad sidnem da ce se spustit, zavrnit. Mislim si kupit neki pravi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11

Prijavi adminu

Aleksandra

Koji iz lidla? Ja sam kupila ljubicasti licra neki. Pari mi se sad da ce to bit bzvz. I kad sidnem da ce se spustit, zavrnit. Mislim si kupit neki pravi.

Jolinesse, moj je još u kutiji tako da neznam, tek sam danas isprobala kako ide gore  a vidjela sam da chicco ima na čičak za 200 kn

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.