"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    01. Ožujak 2015. 18:27

Ja nisam uopće kupila bočice i neću. Odlučila sam da dojim i to je to. Nema bočica 

renata6
    01. Ožujak 2015. 18:30

Nixie

Ja nisam uopće kupila bočice i neću. Odlučila sam da dojim i to je to. Nema bočica 

Kako volim ovaj ovaj optimizam, s tim stavom ćeš sigurno dojit!

Sara9
    01. Ožujak 2015. 18:48

Ja sam mislila uzet samo jednu u slučaju da se budem morala izdajati, I ja planiram samo dojenje 

Nixie
    01. Ožujak 2015. 19:24

Sara

Ja sam mislila uzet samo jednu u slučaju da se budem morala izdajati, I ja planiram samo dojenje 

Ja imam one male aventove posudice za čuvanje mlijeka pa ću njih koristiti ako bude trebalo izdajanje. Bočicu sam označila kao nepoželjno sredstvo koje ne želim imati pri ruci  Da nekom ne bi palo napamet da mu je turne u usta dok ne gledam 

renata6
    01. Ožujak 2015. 19:28

Glupi komp, dobro da nije šest puta citirao...sory

Nixie
    01. Ožujak 2015. 19:30

Bome ću vas gnjaviti ako zapadnem u krizu. Pročitala sam rodin priručnik tri puta zasad, ako potraje ovo stanje iščekivanja poroda, vjerojatno ću još koji put i pogledala sam mliječnu stazu dva puta. uskoro ću recitirati literaturu  Hvala na dopuštenju da gnjavim 

renata6
    01. Ožujak 2015. 19:38

Nixie

Bome ću vas gnjaviti ako zapadnem u krizu. Pročitala sam rodin priručnik tri puta zasad, ako potraje ovo stanje iščekivanja poroda, vjerojatno ću još koji put i pogledala sam mliječnu stazu dva puta. uskoro ću recitirati literaturu  Hvala na dopuštenju da gnjavim 

Samo ti gnjavi, pa zato smo tu, nekolicina mama koja je bila ovdje na trudnoći prebacila se na forum beba, gdje su imale malih poteškoća s dojenjem ali smo ih uspješno riješili, evo neke doje po već par mjeseci. Mmama i ja smo savjetnice na ovom forumu što se dojenja, platnenih pelena i ostalih poteškoća pa cure kad zapnete mi smo tu.

Leda2
    01. Ožujak 2015. 19:32

Ja sam kupila jednu bocicu za jzdajalicu i bila bi najsretnija na svijetu kad bi moja malena sisala, mlijeko mi već sad curi! 

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI