"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ja sam isto rodine uzela. Kad sam već uzimala pelenice i covere, reko odmah da i to isprobam  dakle, i to sam pogodila. Vidjela sam da ima disaninih na eko butiku ili minigreeny, ne znam više, sve mi se pomiješalo 

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

ja sam u mulleru uzela jednu rolu, ima 100kom

Aleksandra2

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

E super. Uzet cu i ja i mulleru. Koje su? I koliko su?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Bio-Windelvlies, to su jedine tako da ne možes promašiti, 45kn čini mi se 

Aleksandra2

Prijavi adminu

Super! Fala 

Aleksandra2

Prijavi adminu

Mame koje ce koristit platnene pelene, nakon sta bebi skinete pelenu, properete...di onda s tom mokrom pelenom dok se ne skupi u dva dana pelena za u masinu?

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

Aleksandra

Mame koje ce koristit platnene pelene, nakon sta bebi skinete pelenu, properete…di onda s tom mokrom pelenom dok se ne skupi u dva dana pelena za u masinu?

Drzim ih u kanti s vodom u koju kapnem par kapi ulja cajevca za dezinfekciju i malo lavande za miris😃

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Aleksandra

Mame koje ce koristit platnene pelene, nakon sta bebi skinete pelenu, properete…di onda s tom mokrom pelenom dok se ne skupi u dva dana pelena za u masinu?

imaš suho i mokro čuvanje.. ja ih perem svaki treći dan, držim ih u kanti sa vodom isto i ne stavljam ništa osim njih i vode, ne smrde jer ih preperem prije a super mi je sad kada smo krenuli sa dohranom pa je kakanje malo čvršće liner bacim u wc i imam tako reći čistu pelenu... ooouuu jeeaaa

url=https://lilypie.com]

• sunce malo

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Cure,jesete uzele jastuk za dojenje i koji?i dali mislite uzeti steznik poslije poroda?

Nena29

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

sunce malo

Cure,jesete uzele jastuk za dojenje i koji?i dali mislite uzeti steznik poslije poroda?

ja sam ovdje uzela jastuk i zadovoljna sam, operem ga u masini.minigreeny.com/hranjenje/dojenje/jastuci-za-dojenje-i-prekrivaci.htmlsteznik ne mislim nosit već da tijelo sama odradi svoje.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.