"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

baš je slatko  ima hrpa tip slatkih stvarčica, kako mm kaže neće se beba tomu veseliti koliko se mama veseli hiihii

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

ribica

baš je slatko  ima hrpa tip slatkih stvarčica, kako mm kaže neće se beba tomu veseliti koliko se mama veseli hiihii

pa istina. meni je sve divno i krasno, al nastojim se kontrolirati  a nešto sam morala kupiti 

ribica11

Prijavi adminu

ja nisam mogla odoljeti baby igračkama, tako da sam se i njih nakupovala  zvečkice, vrtuljak za krevet, baby gym, luk za kolica i onu jagodu i bananu  sve svira, svjetli i šuška hehe

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ja nikakve igračkice nisam kupovala, ništa me to ne privlači... NIsam ni krevetić raspakirala. To je kriva moja baba koja mi je rekla da se ne smi nista unaprid jer da je to nesrića a u ovom hormonalnom stanju nisam sposobna na racionalne odluke pa san samo oprala i opeglala robicu i kupila za rodiliste i iz rodilista i to je to :D Ni kolica nisam vratila u prvotno stanje nakon sto san ih oprala. Uzasna sam. Sreca pa se beba nece sjecat ;)

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ma ja ne tepem nikog ni pet posto. Sva sam se uživila. Bar ću se ja naigrati sa svime 
    Doduše, nisam još baby gym uzela, ali samo zato što ne mogu nikako odlučiti koji bi 

ribica11

Prijavi adminu

i ja sam se isto uživila a i svi oko mene, svi gledaju, pipaju sve bebine stvarčice, tako da još nisam ništa prala. malo malo pa guramo kolica po stanu, pa po hodniku pa u lift, neki dan smo i jastuk za bebe nosali kao da je beba u tome  ležaljka za bebu već ima svoje mjesto u dnevnoj 
    ja sam uzela ovaj baby gym 
    www.magicbaby.hr/igracke-hr/baby-igracke/edukativne-igracke-hr/tiny-love-nature-pals.html

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Tetre iz malog andela, je li narucivao tko? Kakve su? Mislila sam bijele loline uzet, ali mali andeo ima neke slatke sarene po istoj cijeni, i jos je 10% snizenje ako se uzme 2 paketa :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

A mozda je bolje uzet sve bijele, zbog pranja. Prakticnosti..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Lollypop

Ja sam uzela sve bijele čisto radi jednostavnijeg pranja, iako cure kažu da se i ove šarene mogu na iskuhavanje

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Lollypop

Imam njihove i bijele i šarene i ja ti to zajedno šibnem u mašinu i nikakva frka. Bijele su malo gušće, jedva primjetno. Meni su se svidjele šarene, pa sam si uzela i njih, i evo, 6 mjeseci ih koristim i za sad su ok.

Krešimir 19.08.2014. <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.