Ja nikakve igračkice nisam kupovala, ništa me to ne privlači... NIsam ni krevetić raspakirala. To je kriva moja baba koja mi je rekla da se ne smi nista unaprid jer da je to nesrića a u ovom hormonalnom stanju nisam sposobna na racionalne odluke pa san samo oprala i opeglala robicu i kupila za rodiliste i iz rodilista i to je to :D Ni kolica nisam vratila u prvotno stanje nakon sto san ih oprala. Uzasna sam. Sreca pa se beba nece sjecat ;)
i ja sam se isto uživila a i svi oko mene, svi gledaju, pipaju sve bebine stvarčice, tako da još nisam ništa prala. malo malo pa guramo kolica po stanu, pa po hodniku pa u lift, neki dan smo i jastuk za bebe nosali kao da je beba u tome ležaljka za bebu već ima svoje mjesto u dnevnoj
ja sam uzela ovaj baby gym
www.magicbaby.hr/igracke-hr/baby-igracke/edukativne-igracke-hr/tiny-love-nature-pals.html
A mozda je bolje uzet sve bijele, zbog pranja. Prakticnosti..
Imam njihove i bijele i šarene i ja ti to zajedno šibnem u mašinu i nikakva frka. Bijele su malo gušće, jedva primjetno. Meni su se svidjele šarene, pa sam si uzela i njih, i evo, 6 mjeseci ih koristim i za sad su ok.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji