"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    25. Veljača 2015. 11:23

A mozda je bolje uzet sve bijele, zbog pranja. Prakticnosti..

Sara9
    25. Veljača 2015. 14:42

Lollypop

Ja sam uzela sve bijele čisto radi jednostavnijeg pranja, iako cure kažu da se i ove šarene mogu na iskuhavanje

MarijaŠ
    25. Veljača 2015. 15:00

Lollypop

Imam njihove i bijele i šarene i ja ti to zajedno šibnem u mašinu i nikakva frka. Bijele su malo gušće, jedva primjetno. Meni su se svidjele šarene, pa sam si uzela i njih, i evo, 6 mjeseci ih koristim i za sad su ok.

Krešimir 19.08.2014. <3

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ribica11
    25. Veljača 2015. 18:00

ja imam iz Malog anđela tetre i sve su mi različite šarene, sad sam vidjela da imaju neke nove pa sam opet naručila, nisam ih još prala al ću ih prati skupa neću odvajati, staviti ću krpicu u mašinu i dobro 

Sara9
    26. Veljača 2015. 11:16

Uff, ja sam jučer dobila 15-ak tetri, al onih staaarih, koje su korištene za već poviše djece. I mogu vam reć da su po kvaliteti jedno deset puta čvršće i jače od bilo kojih koje sam vidila po baby dućanima

Baby1
    26. Veljača 2015. 11:49

Dajte mi cure molim vas recite, za onaj Nipcom, jel moram od njih zatražiti cjenik, nigdje ne vidim cijene?? Hvala! 

ribica11
    26. Veljača 2015. 12:25

Baby1

Dajte mi cure molim vas recite, za onaj Nipcom, jel moram od njih zatražiti cjenik, nigdje ne vidim cijene?? Hvala! 

ja sam od njih zatražila cjenik i poslali su mi odma, jedino sad čekam da mi pošalju uzorke koje imaju

Baby1
    26. Veljača 2015. 14:36

Hvala ti ribica, to si sve preko fejsa?? Na stranici ništa nemaju... 

ribica11
    26. Veljača 2015. 14:43

preko fejsa sam da 

Baby1
    27. Veljača 2015. 11:11

Jučer kupim tajice za bebe u Lidlu, al tako mi je bilo slatko kad sam pročitala da piše "pajkice za dojenčke"   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI