A mozda je bolje uzet sve bijele, zbog pranja. Prakticnosti..
Ja sam uzela sve bijele čisto radi jednostavnijeg pranja, iako cure kažu da se i ove šarene mogu na iskuhavanje
Imam njihove i bijele i šarene i ja ti to zajedno šibnem u mašinu i nikakva frka. Bijele su malo gušće, jedva primjetno. Meni su se svidjele šarene, pa sam si uzela i njih, i evo, 6 mjeseci ih koristim i za sad su ok.
Krešimir 19.08.2014. <3
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ja imam iz Malog anđela tetre i sve su mi različite šarene, sad sam vidjela da imaju neke nove pa sam opet naručila, nisam ih još prala al ću ih prati skupa neću odvajati, staviti ću krpicu u mašinu i dobro

Uff, ja sam jučer dobila 15-ak tetri, al onih staaarih, koje su korištene za već poviše djece. I mogu vam reć da su po kvaliteti jedno deset puta čvršće i jače od bilo kojih koje sam vidila po baby dućanima
Dajte mi cure molim vas recite, za onaj Nipcom, jel moram od njih zatražiti cjenik, nigdje ne vidim cijene?? Hvala!
Dajte mi cure molim vas recite, za onaj Nipcom, jel moram od njih zatražiti cjenik, nigdje ne vidim cijene?? Hvala!
ja sam od njih zatražila cjenik i poslali su mi odma, jedino sad čekam da mi pošalju uzorke koje imaju

Jučer kupim tajice za bebe u Lidlu, al tako mi je bilo slatko kad sam pročitala da piše "pajkice za dojenčke"

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji