"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

ja imam iz Malog anđela tetre i sve su mi različite šarene, sad sam vidjela da imaju neke nove pa sam opet naručila, nisam ih još prala al ću ih prati skupa neću odvajati, staviti ću krpicu u mašinu i dobro 

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Uff, ja sam jučer dobila 15-ak tetri, al onih staaarih, koje su korištene za već poviše djece. I mogu vam reć da su po kvaliteti jedno deset puta čvršće i jače od bilo kojih koje sam vidila po baby dućanima

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Dajte mi cure molim vas recite, za onaj Nipcom, jel moram od njih zatražiti cjenik, nigdje ne vidim cijene?? Hvala! 

ribica11

Prijavi adminu

Baby1

Dajte mi cure molim vas recite, za onaj Nipcom, jel moram od njih zatražiti cjenik, nigdje ne vidim cijene?? Hvala! 

ja sam od njih zatražila cjenik i poslali su mi odma, jedino sad čekam da mi pošalju uzorke koje imaju

Baby1

Prijavi adminu

Hvala ti ribica, to si sve preko fejsa?? Na stranici ništa nemaju... 

ribica11

Prijavi adminu

preko fejsa sam da 

Baby1

Prijavi adminu

Jučer kupim tajice za bebe u Lidlu, al tako mi je bilo slatko kad sam pročitala da piše "pajkice za dojenčke"   

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Najbolje tetre su iz Ikee. Meni je sad toliko žao što sam pokupovala sve one silne ranije pa mi sad blesavo kupiti još hrpu Ikeinih. Imam samo šest Vidjela jučer nipkomove body benkice i u bebenova i bome su 20 kn više, nego preko fejsa.

Baby1

Prijavi adminu

Nixie

Najbolje tetre su iz Ikee. Meni je sad toliko žao što sam pokupovala sve one silne ranije pa mi sad blesavo kupiti još hrpu Ikeinih. Imam samo šest Vidjela jučer nipkomove body benkice i u bebenova i bome su 20 kn više, nego preko fejsa.

E to mi je još jedan poticaj da preko fejsa naručim Nipcom robicu!  Koliko se plaća poštarina?

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

9 kuna je poštarina 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.