i ja sam uzela njihove bočice ali one veće, moram još uzeti one male, ali gledala sam da budu one natural, a kupila sam i aventov grijač za bočice i uz njih dobila 10 posudica za pohranu mlijeka a poslije i kašica, tako da ću u tome držati mlijeko ako se budem izdajalala, a dobre su mi i one vrećice za pohranu mlijeka, baš sam smiješna kao da ću imat toliko mlijeka da ću moći spremit i u zamrzivač a i ja sam razmišljala o tim staklenim bočicama
Mislila sam uzet bocicu I Dudu njihovu, jos će sad zuta srijeda, pa će bit povoljno. Neke preporuke?
ja sam uzela aventove dvi male bočice www.juniorshop.rs/upload/items/thumb320/juniorshop/avent-staklena-flasica-natural-120-ml_t50c392f564e78.jpg i dvi aventove dudice. super su mi baš zbog ovog oblika sličnog prsima jer dajem mu i nadohranu i dojim.hvala na info, Sara, iskoristit ću popust odma za uzet i veće bočice
Mislila sam uzet bocicu I Dudu njihovu, jos će sad zuta srijeda, pa će bit povoljno. Neke preporuke?
ja sam uzela aventove dvi male bočice www.juniorshop.rs/upload/items/thumb320/juniorshop/avent-staklena-flasica-natural-120-ml_t50c392f564e78.jpg i dvi aventove dudice. super su mi baš zbog ovog oblika sličnog prsima jer dajem mu i nadohranu i dojim.hvala na info, Sara, iskoristit ću popust odma za uzet i veće bočice
Bljubica. zašto kombinacija? Jel imaš problema s dojenjem ili? Savjet; ako kombiniraš jedno i drugo ubrzo ostaješ bez svog mlijeka, tako svaka nova bočica, tvog mlijeka je manje.
ja sam uzela aventove dvi male bočice www.juniorshop.rs/upload/items/thumb320/juniorshop/avent-staklena-flasica-natural-120-ml_t50c392f564e78.jpg i dvi aventove dudice. super su mi baš zbog ovog oblika sličnog prsima jer dajem mu i nadohranu i dojim.hvala na info, Sara, iskoristit ću popust odma za uzet i veće bočiceBljubica. zašto kombinacija? Jel imaš problema s dojenjem ili? Savjet; ako kombiniraš jedno i drugo ubrzo ostaješ bez svog mlijeka, tako svaka nova bočica, tvog mlijeka je manje.
nije mu dosta moje
Sortiraj odgovore
Najstariji