Ja sam kupila njihovu malu bocicu nasla u BIPi na sniženju za 30 KN! Uzela sam dude dvije u paketu za 5 0 kn, najvise zbog toga sto su jednobojne! Uzela bi jos koju bocicu ali staklenu, cula sam da je bolje, ako se budem izdajala, mlijeko držati u staklenoj bočici!
=http://lilypie.com]
i ja sam uzela njihove bočice ali one veće, moram još uzeti one male, ali gledala sam da budu one natural, a kupila sam i aventov grijač za bočice i uz njih dobila 10 posudica za pohranu mlijeka a poslije i kašica, tako da ću u tome držati mlijeko ako se budem izdajalala, a dobre su mi i one vrećice za pohranu mlijeka, baš sam smiješna kao da ću imat toliko mlijeka da ću moći spremit i u zamrzivač a i ja sam razmišljala o tim staklenim bočicama
Ajde javi mi se u pp poruke da pokušamo doći samo na tvoje bez dohrane, nema šanse da mu nije dovoljno, sve ćeš mi objasniti od početka i bit ćete sigurno samo na dojenju, naravno ovisno dal je to tvoj izbor.
Ja nisam uopće kupila bočice i neću. Odlučila sam da dojim i to je to. Nema bočica
Ja sam mislila uzet samo jednu u slučaju da se budem morala izdajati, I ja planiram samo dojenje
Sortiraj odgovore
Najstariji