"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ja sam kupila njihovu malu bocicu nasla u BIPi na sniženju za 30 KN! Uzela sam dude dvije u paketu  za 5 0 kn, najvise zbog toga sto su jednobojne! Uzela bi jos koju bocicu ali staklenu, cula sam da je bolje, ako se budem izdajala, mlijeko držati u staklenoj bočici!

=http://lilypie.com]

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Sara

ahaaa, to je na jedan proizvod! a jel se zbrajaju popusti? jer tipa, sad je kroz 3 mj sve aventovo sniženo 25 posto

mislim da možeš kombinirat popuste, ili na žutu srijedu na ovih 25% dobiješ još 15% na cjelokupnu kupovinu

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

i ja sam uzela njihove bočice ali one veće, moram još uzeti one male, ali gledala sam da budu one natural, a kupila sam i aventov grijač za bočice i uz njih dobila 10 posudica za pohranu mlijeka a poslije i kašica, tako da ću u tome držati mlijeko ako se budem izdajalala, a dobre su mi i one vrećice za pohranu mlijeka, baš sam smiješna kao da ću imat toliko mlijeka da ću moći spremit i u zamrzivač  a i ja sam razmišljala o tim staklenim bočicama

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Sara

Mislila sam uzet bocicu I Dudu njihovu, jos će sad zuta srijeda, pa će bit povoljno. Neke preporuke?

ja sam uzela aventove dvi male bočice www.juniorshop.rs/upload/items/thumb320/juniorshop/avent-staklena-flasica-natural-120-ml_t50c392f564e78.jpg i dvi aventove dudice. super su mi baš zbog ovog oblika sličnog prsima jer dajem mu i nadohranu i dojim.hvala na info, Sara, iskoristit ću popust odma za uzet i veće bočice 

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Bljubica

Sara

Mislila sam uzet bocicu I Dudu njihovu, jos će sad zuta srijeda, pa će bit povoljno. Neke preporuke?

ja sam uzela aventove dvi male bočice www.juniorshop.rs/upload/items/thumb320/juniorshop/avent-staklena-flasica-natural-120-ml_t50c392f564e78.jpg i dvi aventove dudice. super su mi baš zbog ovog oblika sličnog prsima jer dajem mu i nadohranu i dojim.hvala na info, Sara, iskoristit ću popust odma za uzet i veće bočice 

Bljubica. zašto kombinacija? Jel imaš problema s dojenjem ili? Savjet; ako kombiniraš jedno i drugo ubrzo ostaješ bez svog mlijeka, tako svaka nova bočica, tvog mlijeka je manje.

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

renata

Bljubica

Sara

ja sam uzela aventove dvi male bočice www.juniorshop.rs/upload/items/thumb320/juniorshop/avent-staklena-flasica-natural-120-ml_t50c392f564e78.jpg i dvi aventove dudice. super su mi baš zbog ovog oblika sličnog prsima jer dajem mu i nadohranu i dojim.hvala na info, Sara, iskoristit ću popust odma za uzet i veće bočice 
    Bljubica. zašto kombinacija? Jel imaš problema s dojenjem ili? Savjet; ako kombiniraš jedno i drugo ubrzo ostaješ bez svog mlijeka, tako svaka nova bočica, tvog mlijeka je manje.

nije mu dosta moje 

renata6

Prijavi adminu

Ajde javi mi se u pp poruke da pokušamo doći samo na tvoje bez dohrane, nema šanse da mu nije dovoljno, sve ćeš mi objasniti od početka i bit ćete sigurno samo na dojenju, naravno ovisno dal je to tvoj izbor.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ja nisam uopće kupila bočice i neću. Odlučila sam da dojim i to je to. Nema bočica 

renata6

Prijavi adminu

Nixie

Ja nisam uopće kupila bočice i neću. Odlučila sam da dojim i to je to. Nema bočica 

Kako volim ovaj ovaj optimizam, s tim stavom ćeš sigurno dojit!

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Ja sam mislila uzet samo jednu u slučaju da se budem morala izdajati, I ja planiram samo dojenje 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.