"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    28. Veljača 2015. 09:33

Najbolje tetre su iz Ikee. Meni je sad toliko žao što sam pokupovala sve one silne ranije pa mi sad blesavo kupiti još hrpu Ikeinih. Imam samo šest 

Vidjela jučer nipkomove body benkice i u bebenova i bome su 20 kn više, nego preko fejsa.

Baby1
    28. Veljača 2015. 09:45

Nixie

Najbolje tetre su iz Ikee. Meni je sad toliko žao što sam pokupovala sve one silne ranije pa mi sad blesavo kupiti još hrpu Ikeinih. Imam samo šest 

Vidjela jučer nipkomove body benkice i u bebenova i bome su 20 kn više, nego preko fejsa.

E to mi je još jedan poticaj da preko fejsa naručim Nipcom robicu!  Koliko se plaća poštarina?

Nixie
    28. Veljača 2015. 09:47

9 kuna je poštarina 

Baby1
    28. Veljača 2015. 16:48

Nixie

9 kuna je poštarina 

Phiiiii nema sretnije od mene!!! 

Sara9
    28. Veljača 2015. 20:21

koja je fora s 25% u DM-u, kako se to ostvari?

Nixie
    28. Veljača 2015. 20:25

Sara

koja je fora s 25% u DM-u, kako se to ostvari?

Zamjeniš 50 bodova s kartice za 25% popusta na jedan proizvod. Samo isprintaš kupon na onom njihovom terminalu. Il zamoliš neku dobru tetu da ti ona isprinta 

Sara9
    28. Veljača 2015. 20:34

ahaaa, to je na jedan proizvod! a jel se zbrajaju popusti? jer tipa, sad je kroz 3 mj sve aventovo sniženo 25 posto

ribica11
    28. Veljača 2015. 21:50

undefined

Sara

ahaaa, to je na jedan proizvod! a jel se zbrajaju popusti? jer tipa, sad je kroz 3 mj sve aventovo sniženo 25 posto
    cijeli 3.mj je aventovo sniženo 25%?

cipelica
    01. Ožujak 2015. 10:06

Sara

mislim da možeš kombinirat popuste, ili na žutu srijedu na ovih 25% dobiješ još 15% na cjelokupnu kupovinu

Leda2
    28. Veljača 2015. 22:57

PSMTR a ja kupila njihove dude. A dobro još mogu koji bočicu! 

ribica11
    28. Veljača 2015. 23:49

Leda

PSMTR a ja kupila njihove dude. A dobro još mogu koji bočicu! 

u mulleru su njihove bočice 50kn , a dude 39 kn sad ovaj tjedan tj. od čet do čet

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI