"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    23. Veljača 2015. 11:00

Baš mi to triba! Bravo Leda 

Lollypop
    23. Veljača 2015. 11:17

I ja imam obicnu komodu, isto cu uzet samo obicnu spuzvu gore ako bas moram. Zapravo sam mislila previjat bebaca na krevetu.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Leda2
    23. Veljača 2015. 12:23

Ribice, ima nogige ali koje se naknadno ušarafe u podlogu na mjestu koje ti treba, tako da je za sada potpuno ravna. Lollypop nisam ni ja mislila da će mi trebati ali rekli su mi da ju bolje uzmem jer će ti poslje poroda biti lakše previjati bebu na visokom nego na krevetu!

=http://lilypie.com]

ribica11
    23. Veljača 2015. 12:29

baš ću provjerit dali se te nogice mogu skinuti  nekako mi nije imalo smisla da ima nogice na komodi

Nena29
    [UREĐENO] 24. Veljača 2015. 10:37

Evo na temu autosjedalica i izlaska iz bolnice od neki dan, ako je netko propustio babybonus emisiju

www.youtube.com/watch?v=P2uB9d9Re1E

renata6
    [UREĐENO] 24. Veljača 2015. 10:37

Nena29

Evo na temu autosjedalica i izlaska iz bolnice od neki dan, ako je netko propustio babybonus emisiju

www.youtube.com/watch?v=P2uB9d9Re1E

Divno objašnjeno!

• Loreen
    23. Veljača 2015. 15:09

Ja nemam pojma kako ovo moje jaje zakačit u auto. Strava , koliko se nerviram oko te autosjedalice... Izgleda mi kad gledam ovaj prilog ko da fali dio sjedalice. Moja je full jednostavna i sad u glavi uopce nemam ideju kako to ide ... Morat cu za to zaposlit dragog da se on nervira s tim.

renata6
    23. Veljača 2015. 19:14

Loreen

Ja nemam pojma kako ovo moje jaje zakačit u auto. Strava , koliko se nerviram oko te autosjedalice… Izgleda mi kad gledam ovaj prilog ko da fali dio sjedalice. Moja je full jednostavna i sad u glavi uopce nemam ideju kako to ide … Morat cu za to zaposlit dragog da se on nervira s tim.

Nemoj se živcirati, jednom kad ju složiš vidjet ćeš zapravo kako je jednostavno baratanje, samo treba prakse. U svakoj uputi koju ima autosjedalica objašnjeno, nacrtano je kako idu pojasi. Ako ćeš imati problema javi se u poruke objasnim ti kako ide.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI