Evo je , super spužva je debela i fina mekana! www.bebenova.eu/proizvodi/komode-i-ormari/podloge-za-previjanje/podloga-berber-dino-t80.htmlvidim da je i tvoja sa tvrdim dnom i da se može postavit na krevetić, jel ima neke nogice s jedne strane? ja imam ovu
www.babycenter.hr/proizvod/93878/podloga-za-previjanje-bebeuno-71-134-fiocco-blu
i ima nogice i na komodi mi nije ravno nego ima blagi nagib, pa neznam jel to tako mora biti?
I ja sam kupila ovu istu podlogu za previjanje, samo ružičastu...
Baš je i mene zanimalo da li su te nogice potrebne,,
Ja nemam pojma kako ovo moje jaje zakačit u auto. Strava , koliko se nerviram oko te autosjedalice… Izgleda mi kad gledam ovaj prilog ko da fali dio sjedalice. Moja je full jednostavna i sad u glavi uopce nemam ideju kako to ide … Morat cu za to zaposlit dragog da se on nervira s tim.
Nemoj se živcirati, jednom kad ju složiš vidjet ćeš zapravo kako je jednostavno baratanje, samo treba prakse. U svakoj uputi koju ima autosjedalica objašnjeno, nacrtano je kako idu pojasi. Ako ćeš imati problema javi se u poruke objasnim ti kako ide.
Danas mi je stiglo iz Malog anđela posteljina, baš je savršena. jedva čekam da sastavimo krevetić uzela sam i rolicu za spavanje, iako su mi rekli da se može beba podbočiti i sa tetrom ili ručnikom, ovo mi se ipak čini sigurnije.
minigreeny.com/plavi-puz-poplun-2986.htmlJa imam ovo. Nisam mogla odoljeti Bez obzira što su mi svi govorili da mi je za to dobra i flis dekica za 20 kuna.
Sortiraj odgovore
Najstariji