"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ribice, ima nogige ali koje se naknadno ušarafe u podlogu na mjestu koje ti treba, tako da je za sada potpuno ravna. Lollypop nisam ni ja mislila da će mi trebati ali rekli su mi da ju bolje uzmem jer će ti poslje poroda biti lakše previjati bebu na visokom nego na krevetu!

=http://lilypie.com]

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

baš ću provjerit dali se te nogice mogu skinuti  nekako mi nije imalo smisla da ima nogice na komodi

Cardassia

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

ribica

Leda

Evo je , super spužva je debela i fina mekana! www.bebenova.eu/proizvodi/komode-i-ormari/podloge-za-previjanje/podloga-berber-dino-t80.html
    vidim da je i tvoja sa tvrdim dnom i da se može postavit na krevetić, jel ima neke nogice s jedne strane? ja imam ovu 
    www.babycenter.hr/proizvod/93878/podloga-za-previjanje-bebeuno-71-134-fiocco-blu
    i ima nogice i na komodi mi nije ravno nego ima blagi nagib, pa neznam jel to tako mora biti?

I ja sam kupila ovu istu podlogu za previjanje, samo ružičastu...
    Baš je i mene zanimalo da li su te nogice potrebne,,

Nena29

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Evo na temu autosjedalica i izlaska iz bolnice od neki dan, ako je netko propustio babybonus emisijuwww.youtube.com/watch?v=P2uB9d9Re1E

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ja nemam pojma kako ovo moje jaje zakačit u auto. Strava , koliko se nerviram oko te autosjedalice... Izgleda mi kad gledam ovaj prilog ko da fali dio sjedalice. Moja je full jednostavna i sad u glavi uopce nemam ideju kako to ide ... Morat cu za to zaposlit dragog da se on nervira s tim.

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Nena29

Evo na temu autosjedalica i izlaska iz bolnice od neki dan, ako je netko propustio babybonus emisijuwww.youtube.com/watch?v=P2uB9d9Re1E

Divno objašnjeno!

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Loreen

Ja nemam pojma kako ovo moje jaje zakačit u auto. Strava , koliko se nerviram oko te autosjedalice… Izgleda mi kad gledam ovaj prilog ko da fali dio sjedalice. Moja je full jednostavna i sad u glavi uopce nemam ideju kako to ide … Morat cu za to zaposlit dragog da se on nervira s tim.

Nemoj se živcirati, jednom kad ju složiš vidjet ćeš zapravo kako je jednostavno baratanje, samo treba prakse. U svakoj uputi koju ima autosjedalica objašnjeno, nacrtano je kako idu pojasi. Ako ćeš imati problema javi se u poruke objasnim ti kako ide.

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Hvala, ma nije sjedalica kod mene sad pa si ne mogu vizualizirat kako to ide.. Valjda cemo shvatit :)

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Danas mi je stiglo iz Malog anđela posteljina, baš je savršena. jedva čekam da sastavimo krevetić  uzela sam i rolicu za spavanje, iako su mi rekli da se može beba podbočiti i sa tetrom ili ručnikom, ovo mi se ipak čini sigurnije.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

ribica

Danas mi je stiglo iz Malog anđela posteljina, baš je savršena. jedva čekam da sastavimo krevetić  uzela sam i rolicu za spavanje, iako su mi rekli da se može beba podbočiti i sa tetrom ili ručnikom, ovo mi se ipak čini sigurnije.
    minigreeny.com/plavi-puz-poplun-2986.htmlJa imam ovo. Nisam mogla odoljeti  Bez obzira što su mi svi govorili da mi je za to dobra i flis dekica za 20 kuna.
Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.