bok svima!
evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerima ali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)
bok svima!
evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerima ali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)
Već smo ti mi to poharale prije kojih 2 tjedna :-) Ja sa prvi put vidjela u plodinama njihovu robu pa sam tražila po netu kako se dokopati još toga jer mi se jako svidjela. Sad sam i m se već najavila za bodiće kratkih rukava kad za to dođe vrijeme Baš divni hrvatski proizvodi stvarno, zaslužuju reklamu još jednom
bok svima!
evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerima ali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)Već smo ti mi to poharale prije kojih 2 tjedna :-) Ja sa prvi put vidjela u plodinama njihovu robu pa sam tražila po netu kako se dokopati još toga jer mi se jako svidjela. Sad sam i m se već najavila za bodiće kratkih rukava kad za to dođe vrijeme Baš divni hrvatski proizvodi stvarno, zaslužuju reklamu još jednom
Haj, hvala ti vidjela sam, svakako ih mislim kupovati, sada imam robice dovoljno ali za ljeto ih imam u planu!
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji