A ovaj cure? Ima ko kakvu pribliznu ideju?
www.kupime.hr/ponuda/digitalni-toplomjer---izmjerite-vasu-temperaturu-za-samo-jednu-sekundu/10086
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop, ne otvara ovaj link-piše error... Ma ja sam već poluodlučila da ćemo uzeti digitalni obični i mjeriti u guzu za početak, to mi je nekako najsigurnije, a s dig. je i brzo gotovo. Nadam se da će bebica dati mjerit u guzu...

Ja sam isto za početak odustala od ovih bebi toplomjera za uho, čelo, beskontaknih i sl. Koristiti ću za početak digitalni toplomer Omron. Duže mjeri temperaturu... al što sad... i tako se nadam se da će nam toplomjer najmanje trebati.
bok svima!
evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerima ali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)
bok svima!
evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerimaali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)
Već smo ti mi to poharale prije kojih 2 tjedna :-) Ja sa prvi put vidjela u plodinama njihovu robu pa sam tražila po netu kako se dokopati još toga jer mi se jako svidjela. Sad sam i m se već najavila za bodiće kratkih rukava kad za to dođe vrijeme Baš divni hrvatski proizvodi stvarno, zaslužuju reklamu još jednom
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji