"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

donkobonbonko

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

bok svima! 
    evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerima  ali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Ima li budnih? Curke na koliko robicu da stavim prat, 60 ili 95?

Sara9

Prijavi adminu

Ima li budnih? Curke na koliko robicu da stavim prat, 60 ili 95?

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

ja prala na 60

Sara9

Prijavi adminu

cipelica

ja prala na 60

Stavila sam i ja na 60, ali duplo ispiranje :)

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Sara

cipelica

ja prala na 60

To svakako jer sma čula da bebice znaju biti osjetljive na deterđente!

=http://lilypie.com]

Sara9

Prijavi adminu

Leda

Sara

cipelica

ja prala na 60
    To svakako jer sma čula da bebice znaju biti osjetljive na deterđente!

da, ofc, i kupila sam neki baš sensitive i detrđent i omekšivač, za ljude sklone alergijama i to, mislim da će bit ok, pogotovo kad se još sve popegla :)

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ja sam isto na 60 oprala sve i onda dodatno opeglala.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

donkobonbonko

bok svima! 
    evo vidim da se zustro raspravlja trenutno o toplomjerima  ali samo sam htjela preporučiti mamama ako kupuju robicu preko net-a,konkretno fejsa, na profilu NIPCOM BABYWORLD ima doivnih stvarčica za bebice, jučer sam dobila paketić da bodyćima koji su predivnog pamuka mekanog i izrada je kvalitetna. o dezenima da ne pričam, toliko veselih dezena u nijednoj trgovini nisam vidjela i što mi je bitno, nisu samo roza i samo plavi. cijena je super. ovo nije reklama, zapravo možda i je hihihi jer želim ih pohvaliti, zaslužuju kao hrvatski proizvod da ih se preporuči.eto,ja sam sretna što sam kupila nešta kvalitetno, lijepo i povoljno pa sam htjela podijeliti sa vama :)

Već smo ti mi to poharale prije kojih 2 tjedna :-) Ja sa prvi put vidjela u plodinama njihovu robu pa sam tražila po netu kako se dokopati još toga jer mi se jako svidjela. Sad sam i m se već najavila za bodiće kratkih rukava kad za to dođe vrijeme  Baš divni hrvatski proizvodi stvarno, zaslužuju reklamu još jednom 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Nixie

donkobonbonko

bok svima! 
    Već smo ti mi to poharale prije kojih 2 tjedna :-) Ja sa prvi put vidjela u plodinama njihovu robu pa sam tražila po netu kako se dokopati još toga jer mi se jako svidjela. Sad sam i m se već najavila za bodiće kratkih rukava kad za to dođe vrijeme  Baš divni hrvatski proizvodi stvarno, zaslužuju reklamu još jednom 

Haj, hvala ti vidjela sam, svakako ih mislim kupovati, sada imam robice dovoljno ali za ljeto ih imam u planu!

=http://lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.