da, da... znam da se živini više ne proizvode niti se mogu igdje kupiti, ali ja imam živin ovako za nas. A htjela bi uzeti još neki pouzdani za bebu i sad se dvoumim između tog za uho (za koji sam čula i čitala da nije pouzdan baš) i tog običnog digitalnog. A što se tiče ovog u Muleru, baš ću ga pogledat... ali zar vam nije malo čudno da je 150kn, a ima još i nastavak za čelo i uho?? Inače, koje sam ja gledala su bili oko 400kn u ljekarni...
temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašna
temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašnaslažem se
temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašna
E, varaš se. Bitna ti je koja je temperatura i gdje se mjeri i kad i koliko je odstupanje kad skidaš. Nije to baš tako, izmjerit ću, ako ima na uhu 38,9 cca bez veze pričam onda ćeš se uputiti kod doktorice. A onda ti je scenarij i kad dođeš kod doktorice ovakav: Mama jeste li mjerili i gdje jer se posebno snizuje ona temperatura mjerena u guzi i ne skida se ispod 38,5 a ti si na uhu ima onoliko koliko sam napisala. Ponekad su te vrijednosti itekako bitne pogotovo na jednoj specifičnoj virozi koja traje 5 dana i dijete kuri konstantno skoro pa 39,5-40. Onda su odstupana i od 0,5 jako jako bitna. Ne želim vas plašiti, čisto savjet da znate okolnosti, pa razmislite.
temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašnaE, varaš se. Bitna ti je koja je temperatura i gdje se mjeri i kad i koliko je odstupanje kad skidaš. Nije to baš tako, izmjerit ću, ako ima na uhu 38,9 cca bez veze pričam onda ćeš se uputiti kod doktorice. A onda ti je scenarij i kad dođeš kod doktorice ovakav: Mama jeste li mjerili i gdje jer se posebno snizuje ona temperatura mjerena u guzi i ne skida se ispod 38,5 a ti si na uhu ima onoliko koliko sam napisala. Ponekad su te vrijednosti itekako bitne pogotovo na jednoj specifičnoj virozi koja traje 5 dana i dijete kuri konstantno skoro pa 39,5-40. Onda su odstupana i od 0,5 jako jako bitna. Ne želim vas plašiti, čisto savjet da znate okolnosti, pa razmislite.
pa znam da temperatura mjerena u guzi je višlja nego mjereno negdje dalje, kao što sam već i napisala i zbog toga se ne skida ona ispod 38,5, ali ako se u uhu toliko izmjeri onda se skida. a kod skidanja temperature kod kuće bitno je da se mjeri istim toplomjerom na istom mjestu da znamo koliko se snizilo. i po meni su ti toplmjeri za uho čist ok
Sortiraj odgovore
Najstariji