da, da... znam da se živini više ne proizvode niti se mogu igdje kupiti, ali ja imam živin ovako za nas. A htjela bi uzeti još neki pouzdani za bebu i sad se dvoumim između tog za uho (za koji sam čula i čitala da nije pouzdan baš) i tog običnog digitalnog. A što se tiče ovog u Muleru, baš ću ga pogledat... ali zar vam nije malo čudno da je 150kn, a ima još i nastavak za čelo i uho?? Inače, koje sam ja gledala su bili oko 400kn u ljekarni...
da, skupi su. meni je farmaceutkinja rekla da se bebici mjeri temperatura u guzi ne u uhu... e sad.. ko zna
temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašna
A ovaj cure? Ima ko kakvu pribliznu ideju?
www.kupime.hr/ponuda/digitalni-toplomjer---izmjerite-vasu-temperaturu-za-samo-jednu-sekundu/10086
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop, ne otvara ovaj link-piše error... Ma ja sam već poluodlučila da ćemo uzeti digitalni obični i mjeriti u guzu za početak, to mi je nekako najsigurnije, a s dig. je i brzo gotovo. Nadam se da će bebica dati mjerit u guzu...
Ja sam isto za početak odustala od ovih bebi toplomjera za uho, čelo, beskontaknih i sl. Koristiti ću za početak digitalni toplomer Omron. Duže mjeri temperaturu... al što sad... i tako se nadam se da će nam toplomjer najmanje trebati.
Sortiraj odgovore
Najstariji