"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

da, da... znam da se živini više ne proizvode niti se mogu igdje kupiti, ali ja imam živin ovako za nas. A htjela bi uzeti još neki pouzdani za bebu i sad se dvoumim između tog za uho (za koji sam čula i čitala da nije pouzdan baš) i tog običnog digitalnog. A što se tiče ovog u Muleru, baš ću ga pogledat... ali zar vam nije malo čudno da je 150kn, a ima još i nastavak za čelo i uho??   Inače, koje sam ja gledala su bili oko 400kn u ljekarni...

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

da,  skupi su. meni je farmaceutkinja rekla da se bebici mjeri temperatura u guzi  ne u uhu... e sad.. ko zna

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašna

• Loreen

Prijavi adminu

ribica

temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašnaslažem se

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

ribica

temperatura uvijek bude veća kad se mjeri u guzi, nego ispod pazuha ili u uhu. zato i pitaju gdje je mjerena temperatura. ja cu kupiti taj za uho, po meni ako dijete ima visoku temperaturu sigurno neću s njim sjedit kod kuće nego ću otići kod doktorice, a oni će tamo svejedno izmjeriti ponovno temperaturu. mislim da odsupanja manja od 0.5 nisu tako stašna

E, varaš se. Bitna ti je koja je temperatura i gdje se mjeri i kad i koliko je odstupanje kad skidaš. Nije to baš tako, izmjerit ću, ako ima na uhu 38,9 cca bez veze pričam onda ćeš se uputiti kod doktorice. A onda ti je scenarij i kad dođeš kod doktorice ovakav: Mama jeste li mjerili i gdje jer se posebno snizuje ona temperatura mjerena u guzi i ne skida se ispod 38,5 a ti si na uhu ima onoliko koliko sam napisala. Ponekad su te vrijednosti itekako bitne pogotovo na jednoj specifičnoj virozi koja traje 5 dana i dijete kuri konstantno skoro pa 39,5-40. Onda su odstupana i od 0,5 jako jako bitna. Ne želim vas plašiti, čisto savjet da znate okolnosti, pa razmislite.

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

renata

ribica

E, varaš se. Bitna ti je koja je temperatura i gdje se mjeri i kad i koliko je odstupanje kad skidaš. Nije to baš tako, izmjerit ću, ako ima na uhu 38,9 cca bez veze pričam onda ćeš se uputiti kod doktorice. A onda ti je scenarij i kad dođeš kod doktorice ovakav: Mama jeste li mjerili i gdje jer se posebno snizuje ona temperatura mjerena u guzi i ne skida se ispod 38,5 a ti si na uhu ima onoliko koliko sam napisala. Ponekad su te vrijednosti itekako bitne pogotovo na jednoj specifičnoj virozi koja traje 5 dana i dijete kuri konstantno skoro pa 39,5-40. Onda su odstupana i od 0,5 jako jako bitna. Ne želim vas plašiti, čisto savjet da znate okolnosti, pa razmislite.

pa znam da temperatura mjerena u guzi je višlja nego mjereno negdje dalje, kao što sam već i napisala i zbog toga se ne skida ona ispod 38,5, ali ako se u uhu toliko izmjeri onda se skida. a kod skidanja temperature kod kuće bitno je da se mjeri istim toplomjerom na istom mjestu da znamo koliko se snizilo. i po meni su ti toplmjeri za uho čist ok

• Loreen

Prijavi adminu

da, i meni je rekla da je u guzi veca temperatura...

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

A ovaj cure? Ima ko kakvu pribliznu ideju?
    www.kupime.hr/ponuda/digitalni-toplomjer---izmjerite-vasu-temperaturu-za-samo-jednu-sekundu/10086

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Lollypop, ne otvara ovaj link-piše error... Ma ja sam već poluodlučila da ćemo uzeti digitalni obični i mjeriti u guzu za početak, to mi je nekako najsigurnije, a s dig. je i brzo gotovo. Nadam se da će bebica dati mjerit u guzu...

Bubamara8

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Ja sam isto za početak odustala od ovih bebi toplomjera za uho, čelo, beskontaknih i sl. Koristiti ću za početak digitalni toplomer Omron. Duže mjeri temperaturu... al što sad... i tako se nadam se da će nam toplomjer najmanje trebati. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.