Nisam još počela sa shoppingom, više gledam di, šta, koliko čega...i čitam gdje vi šopingirate!
Planiram komodu za presvlačenje i krevetić sa madracem, posteljinom i ostalim kupiti u Ikei, ali vidim da se nitko od vas nije na to odlučio. Ima tko kakvih iskustva s tim? Znam da je kuma isto uzela krevetić i madrac i posteljinu tamo i zadovoljna je.
Nisam još počela sa shoppingom, više gledam di, šta, koliko čega…i čitam gdje vi šopingirate!
Planiram komodu za presvlačenje i krevetić sa madracem, posteljinom i ostalim kupiti u Ikei, ali vidim da se nitko od vas nije na to odlučio. Ima tko kakvih iskustva s tim? Znam da je kuma isto uzela krevetić i madrac i posteljinu tamo i zadovoljna je.
ajme ja bi sve uzela u ikei, sve mi je tako lipo i povoljno, al preeeedaleko, a dostava skupa ajme..
Nisam još počela sa shoppingom, više gledam di, šta, koliko čega…i čitam gdje vi šopingirate!
Ja sam skoro cijeli stan opremila u Ikei i vec sam godinama njihov vjerni kupac.Prezadovoljna sam kvalitetom.a osobito volim njihove proizvode jer su jako funkcionalni. Sobica ce biti cijela iz ikee.Kimbic onaj koji se pretvori u krevetic kad naraste a prematalica u ormaric/policu.

Živine više ne proizvode ako se ne varam... A u guzu mjeris i sa digitalnim cini mi se. Samo krace cekas.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji