"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ribica11

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Leda

Baby1

Žene drage, kakve planirate uzeti toplomjere za svoje bebice?
    Evo upravo sam vidjela ovaj na megapopustu, sad ne znam kakav je, možda neka mama ima više iskustva, možda nije loše za mame početnice kao što sam i sama www.megapopust.hr/63-popusta-na-digitalni-infracrveni-toplomjer-4-u-1-u-sekundi-mjeri-temperaturu-na-celu-u-uhu-zraka-te-ima-funkciju-sata-dostava-besplatna-platite-149-kn-umjesto-399-kn-novo-mogucnost-placanja-pouzecem#

i ja sam taj bas gledala, a vidjela sam u Mulleru ima za 150 kn koji se mjeri u uhu i na celu, pa mislim da cu taj uzet

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

renata

Loreen

Meni su preporucili onaj za uho… Da je najlakše. Iako mi sad imamo novi onaj na minutu sto smo kupili kad smo bili pod temperaturom… Drugi nismo jos kupovali… Mora li se bebi mjerit temperatura svaki dan kad je mala ili ako osjetimo da je vruca? Glupo pitanje mozda ali nemam pojma 
    Curke kupite si digitali mali toplomjer u ljekarni, nisu jako skupi i ok su. Toplomjer za uho nije pouzdan kod malih beba jer ima odsupanja i nikad točno ne znaš kolika je. Pedijatri se orijentiraju na temperaturu mjerenu u guzi jer je najučinovitija po celzijima otkriti o čemu se radi i najtočnija metoda je ta u guzi i u slučaju bolesti prvo što će vas pitati gdje je mjerena.

...a taj digitalni izgleda onak kao obični samo je dig., jel tako? i s njim se može mjerit u guzi kao sa živinim npr.?

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Živine više ne proizvode ako se ne varam... A u guzu mjeris i sa digitalnim cini mi se. Samo krace cekas.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

bobica

Nisam još počela sa shoppingom, više gledam di, šta, koliko čega…i čitam gdje vi šopingirate!
    Planiram komodu za presvlačenje i krevetić sa madracem, posteljinom i ostalim kupiti u Ikei, ali vidim da se nitko od vas nije na to odlučio. Ima tko kakvih iskustva s tim? Znam da je kuma isto uzela krevetić i madrac i posteljinu tamo i zadovoljna je.

ajme ja bi sve uzela u ikei, sve mi je tako lipo i povoljno, al preeeedaleko, a dostava skupa ajme..

Tinka8

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

bobica

Nisam još počela sa shoppingom, više gledam di, šta, koliko čega…i čitam gdje vi šopingirate!
    Planiram komodu za presvlačenje i krevetić sa madracem, posteljinom i ostalim kupiti u Ikei, ali vidim da se nitko od vas nije na to odlučio. Ima tko kakvih iskustva s tim? Znam da je kuma isto uzela krevetić i madrac i posteljinu tamo i zadovoljna je.

Ja sam skoro cijeli stan opremila u Ikei i vec sam godinama njihov vjerni kupac.Prezadovoljna sam kvalitetom.a osobito volim njihove proizvode jer su jako funkcionalni. Sobica ce biti cijela iz ikee.Kimbic onaj koji se pretvori u krevetic kad naraste a prematalica u ormaric/policu.

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Baby1

renata

Loreen

Meni su preporucili onaj za uho… Da je najlakše. Iako mi sad imamo novi onaj na minutu sto smo kupili kad smo bili pod temperaturom… Drugi nismo jos kupovali… Mora li se bebi mjerit temperatura svaki dan kad je mala ili ako osjetimo da je vruca? Glupo pitanje mozda ali nemam pojma 
    Curke kupite si digitali mali toplomjer u ljekarni, nisu jako skupi i ok su. Toplomjer za uho nije pouzdan kod malih beba jer ima odsupanja i nikad točno ne znaš kolika je. Pedijatri se orijentiraju na temperaturu mjerenu u guzi jer je najučinovitija po celzijima otkriti o čemu se radi i najtočnija metoda je ta u guzi i u slučaju bolesti prvo što će vas pitati gdje je mjerena.
    …a taj digitalni izgleda onak kao obični samo je dig., jel tako? i s njim se može mjerit u guzi kao sa živinim npr.?

Tako je, sličan je ko živin, ja imam od Brauna taj mali digitalni, ima malo metalnog na vrhu, stavi se kremice i mjeri se u guzi, dok nabrojiš do 5, gotovo, pouzdan i vrlo učinkovit, brz, mislim da je u moje vrijeme bio nekih 60 kn, kažem nije skup.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

ribica

Leda

Baby1

Žene drage, kakve planirate uzeti toplomjere za svoje bebice?
    Evo upravo sam vidjela ovaj na megapopustu, sad ne znam kakav je, možda neka mama ima više iskustva, možda nije loše za mame početnice kao što sam i sama www.megapopust.hr/63-popusta-na-digitalni-infracrveni-toplomjer-4-u-1-u-sekundi-mjeri-temperaturu-na-celu-u-uhu-zraka-te-ima-funkciju-sata-dostava-besplatna-platite-149-kn-umjesto-399-kn-novo-mogucnost-placanja-pouzecem#
    i ja sam taj bas gledala, a vidjela sam u Mulleru ima za 150 kn koji se mjeri u uhu i na celu, pa mislim da cu taj uzet

Komentari na fejsu ispod objave od megapopusta su da je taj toplomjer smece zivo i da na ebayu kosta 17$.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

samo je zanimljivo kako tih komentara od jucer nema na njihovom fejsu danas, samo neki u stilu "kupimo ili kupili smo ili kupit cemo", a ona prva 3 di su ga popljuvale zene su izbrisali ocito  ako bas ga zelite pogledajte na amazonu ili negdje neadministratirane reviewe, 150kn za bacit nije malo, a jos gore kad ditetu triba izmiriti temp a topl ne radi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Tinka

bobica

Ja sam skoro cijeli stan opremila u Ikei i vec sam godinama njihov vjerni kupac.Prezadovoljna sam kvalitetom.a osobito volim njihove proizvode jer su jako funkcionalni. Sobica ce biti cijela iz ikee.Kimbic onaj koji se pretvori u krevetic kad naraste a prematalica u ormaric/policu.

I ja imam dosta stvari iz Ikee, samo nisam baš čula da je netko stvari za bebu tamo uzeo.
    Znam na koji stolić misliš, i ja sam taj gledala, ali se mm se ne sviđa pa ćemo uzeti onaj koji se može pretvoriti u radni stol (spušta mu se ploča). A i ima i ormara koji mogu s tim kombinirati.

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

BabyCenter ima neke kupone s popustima za članove, nadam se da šalju na kućnu adresu 
    www.babycenter.hr/public/bcweb/hr_2015_02_12_kuponi_veljaca_2015.pdf

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.