Trebam pomoc oko komoda/prematalica..
Koliko je to uopce korisno?
Nije problem u cijeni jer bi uzeli neku sa njuskala i mozemo to platit, al nisam na cisto s tim da li mi treba i da li cu uopce na njoj previjat bebu.
Gledali smo neku sa ugradenom kadicom, stavili bi je u kupaonu da nam bude zgodnije za presvacenje i brisanja bebe kod presvacenja. Prijasnji vlasnici je uopce nisu koristili i rei su da im se cinilo da bi im beba lako pala s toga. Dubina komode je 43 cm...
Kakva su vasa iskustva?
E i mene to zanima i mi bi uzeli neku s njuskala... nisam pametna vise a ne zelim "bacat" novce :/
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
meni se te klasične komode čine baš nekako nespretne...pogotovo te koje unutra imaju kadicu pa u 1.ladici uopće nema mjesta...
mi smo gledali ovu ikeinu sto se pretvara u radni stol...to mi se čini kao super fora
mi smo uzeli bez kadice, komodu iz Magic-a dubina je 50 cm i bas lijepo pristaje ona prematalica a tu komodu mogu i poslije koristiti a negdje se moraju staviti stvari. može se naći povoljnije komode koje nisu dječje nego za spavaću sobu, ja sam ovu uzela da mi bude u kompletu sa krevetićem i ormarom. i mislim da se može i poslije dobro iskorititi a ne samo za prematanje
Ja sam našla običnu komodu u Emmezzeti za 1000,00 kn dupli veću od one za prematanje, ili ću dati raditi kod majstora za namještaj, ovako nešta.
http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dnevni-boravak/komode-i-ormarici/28169/nova-komoda-6-ladica-bijela/#pr_opis-content
Treba mi jer nemam kuda sa stvarima za bebolinu. A za gore se kupi ona spužva za prematanje, uzet ćemo običnu bijelu i onda se uklapa u sve. Ima u kompletu komoda za prematanje i krevetić i starno je prekrasna komoda ali je nepraktična, od te kadice nikakve koristi a samo zauzima jednu ladicu.
=http://lilypie.com]
Mi smo uzeli veliku komodu u kompletu sa spavaćom sobom i uzet ću samo još podlogu za presvlačenje koju ću prenositi gdje mi bude trebalo. Koliko ja vidim, većina mojih prijateljica bebe presvlači na krevetu jer je praktično i sigurnije, tako da ću i ja tako. Te dječje komodice su mi bacanje novca. Nema baš nešto puno mjesta u njima. Pogotovo te s kadicom - vadi kadicu, napuni kadicu, vrati kadicu, isprazni kadicu... ma užas. To mi je sve lijepo kad netko ima novaca na bacanje pa sredi cijelu sobu za bebača, al to je sve. Estetika
i btw, preporučujem Nipcom odjeću! Naručila sam bodi benkice u ponedjeljak, stigle danas. Materijal prekrasan, domaća proizvodnja, a cijene i više nego povoljne pa ako nekome treba štogod nek si pogleda na njihovoj facebook stranici. Ja sam si već zabilježila da kod njih kupujem bodiće kratkih rukava
Ja si mislim da mi tu komodu nećemo ni uzimati, prvo i prvo-živimo u malom stanu i nemam je kuda staviti, a planiramo uzeti samo podlogu za presvlačnje i to je to. Ne znam, čula sam da dosta žena to nije niti koristilo i presvlačile su na krevetu/kauču, tako da...
Sortiraj odgovore
Najstariji