"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    04. Veljača 2015. 12:36

Da roba im je super..samo sto sam ih ja kasno skuzila pa manje vise vec sve kupila ..ali su cijene super i nisu skupe..i dosta dj.ducana drze njihovu robu po vecoj cijeni..  

Komodu smo dobili novu od mojih sa kadicom i ima za previjanje ali smo mi uzeli jos jednu vecu komodu jer ne stane sva robica u prvu 

Sara9
    04. Veljača 2015. 12:38

Nixie bankrotirat ću zbog ovakvih dojava 😃 idem sad malo do city centra pogledat kolica weeee 

• Aslan
    04. Veljača 2015. 12:56

Mame koje imaju iskustva jel moze pomoc mala ako ne bi bio problem da mi pomognete sto ce mi sve bit neophodno za bebicu, ja sam skroz nova u tome, prijatelji su kupovali svasta-po mome se cinilo malo i previse svega jer im dijete pola toga nije ni koristilo ni nosilo :/
    Da li znate gdje bi mi bilo najisplativije uzeti i namjestaj i kolica?  Koji ducan? Magic baby, baby center? 
    Unprijed hvala!!! 

Baby1
    04. Veljača 2015. 13:16

Ja sad gledala tu str. Nipcom i nema nigdje slika za pogledat...piše-"nema unesenih proizvoda" ni na Fejsu nemaju baš slika (ili im moraš biti prijatelj da bi vidio?)

Baby1
    04. Veljača 2015. 13:22

...e, da-imam dva pitanja: 

1. Gdje ste kupovale one benkice ili bodi benkice? Kvalitetne, a povoljne po mogućnosti? Ja do sad nisam obraćala pažnju na njih već sam uzimala samo bodije, ali sad si nekako mislim da će mi biti lakše koristiti ovo jer se ne prevlači preko glave pa makar prvih nekoliko tjedana...

2. Izdajalica? Koja? Nekoliko mama mi je preporučilo Philips Avent ručnu i kao ta im je bila najbolja-čak mi je jedna mama, koja je imala uvučene bradavice, rekla da ju je to spasilo. Znam da je to sve individualno, ali eto zanima me vaše mišljenje/iskustvo. Ja imam dosta male grudi, ako to ima neke veze.

mummy.pharmacist
    04. Veljača 2015. 13:59

Cure, jučer sam kupovala neke stvari u Bubamari pa sam dobila bon sa popustom 15% na sva kolica...ja sam ih davno kupila, pa ako nekome treba bon neka mi se javi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.