"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    04. Veljača 2015. 12:15

Ja si mislim da mi tu komodu nećemo ni uzimati, prvo i prvo-živimo u malom stanu i nemam je kuda staviti, a planiramo uzeti samo podlogu za presvlačnje i to je to. Ne znam, čula sam da dosta žena to nije niti koristilo i presvlačile su na krevetu/kauču, tako da...

Melly29
    04. Veljača 2015. 12:36

Da roba im je super..samo sto sam ih ja kasno skuzila pa manje vise vec sve kupila ..ali su cijene super i nisu skupe..i dosta dj.ducana drze njihovu robu po vecoj cijeni..  

Komodu smo dobili novu od mojih sa kadicom i ima za previjanje ali smo mi uzeli jos jednu vecu komodu jer ne stane sva robica u prvu 

Sara9
    04. Veljača 2015. 12:38

Nixie bankrotirat ću zbog ovakvih dojava 😃 idem sad malo do city centra pogledat kolica weeee 

Bljubica
    04. Veljača 2015. 12:59

Sara

Nixie bankrotirat ću zbog ovakvih dojava 😃 idem sad malo do city centra pogledat kolica weeee 

moram potpisat ovo 

• Aslan
    04. Veljača 2015. 12:56

Mame koje imaju iskustva jel moze pomoc mala ako ne bi bio problem da mi pomognete sto ce mi sve bit neophodno za bebicu, ja sam skroz nova u tome, prijatelji su kupovali svasta-po mome se cinilo malo i previse svega jer im dijete pola toga nije ni koristilo ni nosilo :/
    Da li znate gdje bi mi bilo najisplativije uzeti i namjestaj i kolica?  Koji ducan? Magic baby, baby center? 
    Unprijed hvala!!! 

Nixie
    04. Veljača 2015. 23:22

Aslan

Mame koje imaju iskustva jel moze pomoc mala ako ne bi bio problem da mi pomognete sto ce mi sve bit neophodno za bebicu, ja sam skroz nova u tome, prijatelji su kupovali svasta-po mome se cinilo malo i previse svega jer im dijete pola toga nije ni koristilo ni nosilo :/
    Da li znate gdje bi mi bilo najisplativije uzeti i namjestaj i kolica?  Koji ducan? Magic baby, baby center? 
    Unprijed hvala!!! 

Sve ti je to relativno. Negdje je nešto jeftinije, negdje se pogodi neki popust. Ne znam koliko imaš još vremena do poroda, al prati malo po internet stranicama baby dućana, ima puno akcija.
    Osobno sam uzela kolica sa leokids stranice, a krevetić sam uzela u bubamari. Recimo, takav isti krevetić je u bebe nova 300 kn skuplji. Doduše, mjesec dana nakon što smo ga mi uzeli je u bubamari bio na akciji i bio je 150 kn jeftiniji. Tako da eto, sve ti je to lutrija 

Baby1
    04. Veljača 2015. 13:16

Ja sad gledala tu str. Nipcom i nema nigdje slika za pogledat...piše-"nema unesenih proizvoda" ni na Fejsu nemaju baš slika (ili im moraš biti prijatelj da bi vidio?)

Bljubica
    04. Veljača 2015. 14:22

Baby1

Ja sad gledala tu str. Nipcom i nema nigdje slika za pogledat…piše-"nema unesenih proizvoda" ni na Fejsu nemaju baš slika (ili im moraš biti prijatelj da bi vidio?)

album "Naši proizvodi" je vidljiv samo fejs prijateljima 

Baby1
    04. Veljača 2015. 13:22

...e, da-imam dva pitanja: 

1. Gdje ste kupovale one benkice ili bodi benkice? Kvalitetne, a povoljne po mogućnosti? Ja do sad nisam obraćala pažnju na njih već sam uzimala samo bodije, ali sad si nekako mislim da će mi biti lakše koristiti ovo jer se ne prevlači preko glave pa makar prvih nekoliko tjedana...

2. Izdajalica? Koja? Nekoliko mama mi je preporučilo Philips Avent ručnu i kao ta im je bila najbolja-čak mi je jedna mama, koja je imala uvučene bradavice, rekla da ju je to spasilo. Znam da je to sve individualno, ali eto zanima me vaše mišljenje/iskustvo. Ja imam dosta male grudi, ako to ima neke veze.

Bljubica
    04. Veljača 2015. 14:21

Baby1

…e, da-imam dva pitanja: 

1. Gdje ste kupovale one benkice ili bodi benkice? Kvalitetne, a povoljne po mogućnosti? Ja do sad nisam obraćala pažnju na njih već sam uzimala samo bodije, ali sad si nekako mislim da će mi biti lakše koristiti ovo jer se ne prevlači preko glave pa makar prvih nekoliko tjedana…

2. Izdajalica? Koja? Nekoliko mama mi je preporučilo Philips Avent ručnu i kao ta im je bila najbolja-čak mi je jedna mama, koja je imala uvučene bradavice, rekla da ju je to spasilo. Znam da je to sve individualno, ali eto zanima me vaše mišljenje/iskustvo. Ja imam dosta male grudi, ako to ima neke veze.

benkice i bodi benkice sam kupila u Topolina u Mercatora u Solinu, povoljna  cijena i hrvatska proizvodnja. a izdajalicu sam posudila baš tu Philips Aventovu, još uvik je nisam koristila, ali sve moje prijateljice koje su rodile su baš tu koristile i zadovoljne su, pa valjda će i meni odgovarat.

kleaiva
    05. Veljača 2015. 09:15

Baby1

…e, da-imam dva pitanja: 

1. Gdje ste kupovale one benkice ili bodi benkice? Kvalitetne, a povoljne po mogućnosti? Ja do sad nisam obraćala pažnju na njih već sam uzimala samo bodije, ali sad si nekako mislim da će mi biti lakše koristiti ovo jer se ne prevlači preko glave pa makar prvih nekoliko tjedana…

Bodi benkice imas kupiti manje vise svugdje, ja sam kupovala u kik textilu, ktc- u. Ima i u c&a

Philips avent je najbolja, imas novih nekoristenih na njuskalu po 200-250 kn, u ducanu ti je oko 430 kn sto je stvarno dosta novaca. Trebat ce ti za izdojiti mlijeko kad budes negdje isla, u pocetku kad ti budu prepunjene cicke da si izdojis da smanjis pritisak(iako to mozes i rucno, al je brze s izdajalicom), ako imas ravne bradavice ili uvucene mozes prije podoja nekoliko puta s izdajalicom povuci bradavicu van da beba pravilnije ulovi i tak...po meni to je dobra stvar. Ja sam je koristila nakon oba poroda. I sav visak mlijeka kad mi se prepune spremam u skrinju i cuvam za kasice kad krene dohrana.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI