"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    09. Prosinac 2014. 16:17

da li je netko od vas kupio ili namjerava dekicu za bebe iz Kika... Cijena mi se cini prihvatljivom ali dvojim oko kvalitete... Ako netko ima nek napise kakve su, jer kupila bi odmah dvije :) ako ne, svaki drugi prijedlog je dobrodosao,samo da cijena nine pretjerana.

• tea024
    09. Prosinac 2014. 17:13

joj ja sam isto gledala da bi uzela iz kika čak ono što izgleda kao poplončić, ja gledala na netu na stranici. ali isto ne zam kakve su. znam da su cure pisale da je robica dosta kvalitetna a sad za ovo drugo ne znam

MalaMuca
    09. Prosinac 2014. 18:22

Ja isto imam tu dekicu, super mi se čini

luna05
    09. Prosinac 2014. 18:35

A kako se mogu dobit pelene u dm-u,jer se treba negdje prijavit ili?

I ♡ my baby !!

• tea024
    09. Prosinac 2014. 19:24

učlaniš se u baby bonus program i čini mi se da se dobiju kad se eba rodi al nisam sigurna...

Nalah
    09. Prosinac 2014. 19:32

Da,kad se rodi...negdje traže bebino otpusno pismo negdje ne,može i netko umjesto tebe otići po njih,ne trebaš osobno,samo im daš dm karticu ako je na tebe

ena2203
    10. Prosinac 2014. 10:52

Opeljušila sam next.hr sad. Koji izbor!!!! (zbilja prihvatljive cijene)

cloudy
    10. Prosinac 2014. 11:31

Ja imam oz kika dekicu onu sa kapuljačom....i super mi se čini...ja ju oprala 2 puta i nije se ni pocufala ni ništa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.