"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    10. Prosinac 2014. 12:20

Moj savjet curama koje su u ranoj trudnoći je da ne ostavljate sve za kraj,nego kupujte svaki mjesec po malo.Uvijek se nađe nešto na akciji ili naletite na nešto što će vam trebati,a kažete si -ma ima još vremena.Ja sam sad 38 tjedan,cmoljav si,nervozan od iščekivanja,ništa ti se ne da,moraš piškiti svake tri minute,a sad da još i po ovoj kišurdači moram u kupovinu izludjela bih

• tea024
    10. Prosinac 2014. 12:40

Nalah slažem se :) ja sam 32 tjedan pa su počele faze neda mi se...

• tea024
    10. Prosinac 2014. 12:42

da next ima prekrasne stvari i kvalitetne, na web shopu su cijene nešto jeftinije nego u dućanu, u dućanu se isplati ići kad je sniženje

Nalah
    10. Prosinac 2014. 12:47

Ja sam gledala u Avenue,ima slatkih stvari,ali su im cijene fakat koma

cloudy
    10. Prosinac 2014. 13:01

E u potpunosti se slažem...i drago mi je da smo dragi i ja odmah na početku krenuli sa šopingom,jer da mi je za sad to sve ostalo ne bi bilo dobro

tena123
    10. Prosinac 2014. 15:27

to sam i ja napisala nakon svoje kupovine koja je bila u 35 tjednu. Pustite one bapske priče da ne treba rano spremat, treba.. jer su mi tada od sva dana hodanja, u biti geganja toliko natekle noge da se evo još uvijek borim s natečenim nogama iako sada puno više odmaram.. ne da mi se po kruh otići a ne razledat po trgovinama.. šta sam kupila to je to dok ne rodim ne mrdam više..

Bljubica
    10. Prosinac 2014. 16:06

ja sam u 32.tjednu pa mi je većina stvari već spremna u ormaru 
    ostaje mi samo rasporedit ih i spakirat. sad će blagdanska gužva po dućanima, a siječanj ću vjerojatno provest na kauču pod dekicom 

kleaiva
    10. Prosinac 2014. 17:28

Slažem se curke s vama. U prvoj trudnoći sam sve u zadnji čas i na kraju sam prenijela valjda sam i sama sebe i bebu zadržavala dok sve nisam spremila 

Sada sam spremna od 33 tjedna i sad uživam, jedino me gniježđenje lovi svaki dan nenormalno pa sam non stop s krpom, metlom i usisavačem uokolo po kući. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• tea024
    10. Prosinac 2014. 18:26

bljubica kad ti je termin

cloudy
    10. Prosinac 2014. 18:37

e curke moram vam se pohvaliti... obavih tako dobar šoping robice :) kao prvo u second handu Textile house naletjeh na tako super stvari po 5 kn.. od kapica, šeširića, hlačica, nekakav super ručničić/ haljinicu za poslije kupanja s kapuljačom... a čak sam uspjela i skafander kupiti i to sve po 5 kn... 7 stvari 35 kn :D ne da sam sad tak sretna neg bi najradije sad rodila i išla oblačit svoju curku u to  a onda smo se dragi i ja zeletjeli do kika i imaju sniženje :D i to super sniženje pa ak imate kik blizu preporučam da odete... štramplice su po 8 kn komad, imaju i 2 para za 25 kn, pidžamice su 33, bodići 25, i tako... ima i po 15 kn benkica i tako svačeg nečeg lijepog, dragi me jedva zaustavio da ne bankrotiramo hiihi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.