Da,kad se rodi...negdje traže bebino otpusno pismo negdje ne,može i netko umjesto tebe otići po njih,ne trebaš osobno,samo im daš dm karticu ako je na tebe
Opeljušila sam next.hr sad. Koji izbor!!!! (zbilja prihvatljive cijene)
Ja imam oz kika dekicu onu sa kapuljačom....i super mi se čini...ja ju oprala 2 puta i nije se ni pocufala ni ništa
Moj savjet curama koje su u ranoj trudnoći je da ne ostavljate sve za kraj,nego kupujte svaki mjesec po malo.Uvijek se nađe nešto na akciji ili naletite na nešto što će vam trebati,a kažete si -ma ima još vremena.Ja sam sad 38 tjedan,cmoljav si,nervozan od iščekivanja,ništa ti se ne da,moraš piškiti svake tri minute,a sad da još i po ovoj kišurdači moram u kupovinu izludjela bih
da next ima prekrasne stvari i kvalitetne, na web shopu su cijene nešto jeftinije nego u dućanu, u dućanu se isplati ići kad je sniženje
Ja sam gledala u Avenue,ima slatkih stvari,ali su im cijene fakat koma
E u potpunosti se slažem...i drago mi je da smo dragi i ja odmah na početku krenuli sa šopingom,jer da mi je za sad to sve ostalo ne bi bilo dobro
to sam i ja napisala nakon svoje kupovine koja je bila u 35 tjednu. Pustite one bapske priče da ne treba rano spremat, treba.. jer su mi tada od sva dana hodanja, u biti geganja toliko natekle noge da se evo još uvijek borim s natečenim nogama iako sada puno više odmaram.. ne da mi se po kruh otići a ne razledat po trgovinama.. šta sam kupila to je to dok ne rodim ne mrdam više..
ja sam u 32.tjednu pa mi je većina stvari već spremna u ormaru
ostaje mi samo rasporedit ih i spakirat. sad će blagdanska gužva po dućanima, a siječanj ću vjerojatno provest na kauču pod dekicom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji