"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luna05
    08. Prosinac 2014. 11:47

Curke koju velicinu je najbolje uzet za pocetak od pampers premium care pelena 1 ili 2 ?

molim vas proslijedite i meni mail od Sare na adresu amabulic@gmail.com 

I ♡ my baby !!

MalaMuca
    08. Prosinac 2014. 11:53

PixieKid ima popust 40% na sling nosiljke za bebu do 11.12. pa ako koju zanima :D

Vmnina
    08. Prosinac 2014. 13:42

Sara, ajde pls ako ti nijee problem i meni posalji
    marinalisaa@gmail.com

• tea024
    08. Prosinac 2014. 19:53

onaj newborn od 2 do5 kila

luna05
    08. Prosinac 2014. 20:05

Hvala ♡

I ♡ my baby !!

kleaiva
    09. Prosinac 2014. 09:25

Ja sam kupila samo jedan paket najmanjih, a onda ću odmah preći na 2.

Btw. u Mulleru sam jučer kupila vreću za spavanje na 50% za 53 kn, bilo je svih veličina i boja.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    09. Prosinac 2014. 09:31

ja te najmanje ni ne planiram uzimati jer se dobiju u dm-u... a već sad prema procjenama će biti bebica veća... iako planiram koristiti platnene, ove smo rekli uzet jedan paket plus to iz dm-a, čisto dok se ne uhodamo i eventualno za noć

Zac11
    09. Prosinac 2014. 12:39

ja isto te najmanje neću kupovat, dobiju se u dm-u a uzela sam pampers newborn od 2-5 kg, valjda će biti ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.