"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    04. Prosinac 2014. 16:14

Navodno je ova torba biobaza na popustu u adventskom kalendaru koji dobijete za 50 bodova u dm-u. Tako je meni receno ali mogu provjeriti tocno!

Sara9
    04. Prosinac 2014. 17:35

Super! Ako budes isla u dm, provjeri, a mogu I ja ako mi bude usput prije :)

Sara9
    04. Prosinac 2014. 17:45

Evo nasla sam, treba otic u dm po to pa vidit :) 
    http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ljepota/466126/adventski_kalendar.html

• brex
    04. Prosinac 2014. 20:16

e cure imam i pitanje vezano uz toplomjer-mislila sam kupiti onaj električni za uho-sestra mi ima Braunov i znam da je zadovoljna-našla sam ga u Mulleru za 270kn..tamo sam vidjela i neki njihov za 170kn.. pa eto zanima me ima li koja kakva iskustva s tim toplomjerima-da li znate za neki povoljniji od Braunovog da je dobar ili gdje je Braunov najpovoljniji.. unaprijed hvala 

crnamala
    04. Prosinac 2014. 20:58

Ja sam pitala u ljekarni u kojoj znam prodavace sta mi je najbolje i na kraju sam uzela nekakav digitalni toplomjer sa silikonskim fleksibilnim vrhom koji zbog toga moze i rektalno jer sam cula da se bebama najbolje mjeri tako. Iskreno nisam imala nikakav toplomjer pa sam kupila taj za 50-ak kn pa ako ne bude valjao lako kupim za bebija drugi.

Sara9
    07. Prosinac 2014. 14:22

Drage buduće mame, od svih savjeta pročitanih na klokanici, na portalima i blogovima sam napravila skraćenu verziju popisa za bebice :) Sve je u Excelu podijeljeno po vrstama potrebština i opreme tako da se može označit koliko šta košta, gdje se može kupiti itd, tako da nam bude lakše i preglednije. Pa ako kome treba mogu mu poslati na mail :)

Neni5
    07. Prosinac 2014. 14:50

Postoji li opcija "send all"   jesi li ti to sama uradila ili si isto našla
    Evo ja se bilježim bsvirac@gmail.com

MalaMia
    07. Prosinac 2014. 14:59

Sara i ja se bilježim za exelicu  
    tinci11@yahoo.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.