"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Prosinac 2014. 14:14

ja imam 10 jednih i 10 drugih i tako mi je bilo ok za prvo dijete. Ove kaliko sam koristila da pokrijem ili kad bi stavljala bebicu na kauč ili tak negdje prvih mjesec dana...a tetre su mi bile za bljuckanje i kod dojenja da ne curi i tak.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Sara9
    04. Prosinac 2014. 14:17

Ma onda cu radije uzet sve tetre, njih mogu stalno koristit, I u jednom I drugog slučaju :)

crnamala
    04. Prosinac 2014. 16:14

Navodno je ova torba biobaza na popustu u adventskom kalendaru koji dobijete za 50 bodova u dm-u. Tako je meni receno ali mogu provjeriti tocno!

Sara9
    04. Prosinac 2014. 17:35

Super! Ako budes isla u dm, provjeri, a mogu I ja ako mi bude usput prije :)

Sara9
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Evo nasla sam, treba otic u dm po to pa vidit :) 
    http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ljepota/466126/adventski_kalendar.html

brex
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

ajde molim vas ako neka ode kupiti tu biobazinu torbu neka napiše šta se sve dobije s njom

• brex
    04. Prosinac 2014. 20:16

e cure imam i pitanje vezano uz toplomjer-mislila sam kupiti onaj električni za uho-sestra mi ima Braunov i znam da je zadovoljna-našla sam ga u Mulleru za 270kn..tamo sam vidjela i neki njihov za 170kn.. pa eto zanima me ima li koja kakva iskustva s tim toplomjerima-da li znate za neki povoljniji od Braunovog da je dobar ili gdje je Braunov najpovoljniji.. unaprijed hvala 

crnamala
    04. Prosinac 2014. 20:58

Ja sam pitala u ljekarni u kojoj znam prodavace sta mi je najbolje i na kraju sam uzela nekakav digitalni toplomjer sa silikonskim fleksibilnim vrhom koji zbog toga moze i rektalno jer sam cula da se bebama najbolje mjeri tako. Iskreno nisam imala nikakav toplomjer pa sam kupila taj za 50-ak kn pa ako ne bude valjao lako kupim za bebija drugi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI