Navodno je ova torba biobaza na popustu u adventskom kalendaru koji dobijete za 50 bodova u dm-u. Tako je meni receno ali mogu provjeriti tocno!
Super! Ako budes isla u dm, provjeri, a mogu I ja ako mi bude usput prije :)
Evo nasla sam, treba otic u dm po to pa vidit :)
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ljepota/466126/adventski_kalendar.html
e cure imam i pitanje vezano uz toplomjer-mislila sam kupiti onaj električni za uho-sestra mi ima Braunov i znam da je zadovoljna-našla sam ga u Mulleru za 270kn..tamo sam vidjela i neki njihov za 170kn.. pa eto zanima me ima li koja kakva iskustva s tim toplomjerima-da li znate za neki povoljniji od Braunovog da je dobar ili gdje je Braunov najpovoljniji.. unaprijed hvala
Ja sam pitala u ljekarni u kojoj znam prodavace sta mi je najbolje i na kraju sam uzela nekakav digitalni toplomjer sa silikonskim fleksibilnim vrhom koji zbog toga moze i rektalno jer sam cula da se bebama najbolje mjeri tako. Iskreno nisam imala nikakav toplomjer pa sam kupila taj za 50-ak kn pa ako ne bude valjao lako kupim za bebija drugi.
Drage buduće mame, od svih savjeta pročitanih na klokanici, na portalima i blogovima sam napravila skraćenu verziju popisa za bebice :) Sve je u Excelu podijeljeno po vrstama potrebština i opreme tako da se može označit koliko šta košta, gdje se može kupiti itd, tako da nam bude lakše i preglednije. Pa ako kome treba mogu mu poslati na mail :)
Postoji li opcija "send all" jesi li ti to sama uradila ili si isto našla
Evo ja se bilježim bsvirac@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji